Top service !

Top service !

Tevreden

Uitgebreid assortiment met goede prijzen. Verzending snel en netjes. Tevreden klant, ik keer zeker terug bij deze winkel.

Uitstekende service.

Gewoon goed, zoals het moet.

top winkel

de levering is heel snel.

correcte samenwerking en klantvriendelijk

Ik bestel al een tijdje bij Rombouts-Neyrinck. De service is top.. er wordt snel geleverd.

foute levering - maar wel goed opgelost

De levering die gebeurde was niet voor mij bestemd. Werd wel asap in orde gebracht

Snelle en juiste service

Snelle levering. Product voldoet uitstekend.

correct

correcte bediening, aangenaam winkelen bij Rombouts-Neyrinck, steeds klaar voor een woordje uitleg indien nodig.

snel geleverd

snel geleverd, goede prijzen.

Foutieve levering maar prima en zonder problemen opgelost

Eerste levering was foutief, maar na een telefonisch contact werd dit onmiddellijk rechtgezet en ontving ik het correcte. Zeer vriendelijk. En iemand van GLS is het foutieve pakket terug komen ophalen. Vriendelijk-correct-prima in orde

e-shop zeker bezoeken

Rombouts-Neyrinck hanteert scherpe prijzen. Vaak zijn ze zelfs goedkoper dan de grote concurrenten in de toelevering van kantoormateriaal. Ook niet onbelangrijk: Rombouts-Neyrinck is een Belgisch bedrijf en zo steun je de lokale economie.

alles in orde!

vlotte en vriendelijke levering!

Tevreden

Alles naar wens

Prima service & snelle levering!

Helemaal tevreden met mijn bestelling. Gratis levering pas vanaf 75€ wat best veel is in aankoop van kantoormaterialen, dat bedrag zou wel mogen verlaagd worden om de drempel tot bestellen via deze webshop nog te verlagen.

Helemaal goed

Sterke Service en Snel!!

Bedankt voor de super service!

Ben in afwachting van een beter verloop.....

De eerste mailwisseling was zeer correct en snel. Ben nu og steeds in afwachting van een nalevering, wat heel erg lang duurt. Daar wordt je vervolgens niet meer van op de hoogte gehouden, en er worden toezeggingen gedaan die niet waar zijn en dat is jammer. Het gaat over mijn bestelling van de olieverf producten.

Product besteld en de volgende dag geleverd.

betrouwbaar

alles ging accurate zonder problemen. Snelle levering. Goed ingepakt.

No comments

Goede prijs, kwaliteit

Super goede fineliners gekocht. Niet duur. En een hele goede Dahle 133 puntenslijper. Ik ben er erg blij mee. Enigste minpuntje is dat je niet heel duidelijk kunt zien hoeveel je inclusief B.T,W betaald.

Alles werd naar wens op tijd geleverd

Correcte afhandeling van de bestelling

Niet tevreden

Spijtig genoeg verkeerde levering; nog steeds geen omruiling gehad alhoewel dit zou geregeld worden

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen