Perfecte levering

Korte leveringstermijn, juist prijs

Ruime keuze producten aan een uitstekende prijs en snel geleverd

Snelle en goede service

super

ben heel tevreden van uw bedrijf altijd op tijd geleverd en heel gemakkelijk om je bestelling te plaatsen

snel en goed

Zeer vlotte levering en goede prijs

Snelle levering en alles volgens afspraak.

alles verloopt perfect

Producten in orde zoals gevraagd. Verzending loopt prima.

Zeer snelle levering. Product correct aangeboden.

Snelle correcte dienst. Producten zeer goed ingepakt. Alles geleverd volgens de bestelling. Geen fouten of beschadigingen.

Alles in prima in orde volgens de afspraken.

De producten zijn zoals beschreven en een snelle en goede levering.

Snel en correct

Snel antwoord op mijn bestelling, zelfs tijdens de overgang van oud naar nieuw. TOP Producten werden ook snel en in zeer goede verpakking geleverd zodat ze in prima staat aankwamen TOP

levering

Steeds heel tevreden. Héél snelle en correcte service

Heel snel en correct geleverd!

Heel snel en correct geleverd!

Netjes en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en netjes op tijd geleverd.

Uitstekend!

De prijzen zijn eerlijk voor het aanbod en de levering is top! Absoluut een aanrader.

uitstekend!

correct

Correct en op tijd

Zelfs voor een particuliere klant, voor een kleine bestelling, tijdens de kerst- en nieuwjaarsdagen, was de service perfect!

Zeer snelle levering, makelijke betaling, product goed verpakt.

Heel snelle levering en goed product!

Ik had besteld en de dag erna werd het al geleverd! Supersnelle service, heel leuk zeker in deze drukke periode van het jaar! Ook heel tevreden van het product!

Besteld en zeer snel geleverd.

zeer goed

besteld en op tijd geleverd zoals afgesproken .

super

Bij mijn aankopen van de voorbije jaren heb ik nooit enig probleem moeten ondervinden met Rombouts-Neyrinck en Penworld. Stipt, keurig, goede prijs kortom super.

Snelle en correcte levering, juiste info op de website

De informatie op de website is volledig en correct. Bestellingen worden snel en correct afgehandeld.

perfect

niets op aan te merken

snelle levering maar... houten pallet blijft achter

verbeterpuntje; houten pallet zou terug mee genomen moeten worden Wij bestellen meestal 10 x 10L water. Deze worden geleverd op een pallet voor onze deur.... ik vermoed dat wij de pallet die nu hier nog is, dat we die bij de volgende levering terug mee mogen geven ? mvg Dirk maes

Correcte en snelle levering

Meer hoef ik niet toe te voegen. Top !

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen