Snel

Supersnelle levering, goed verpakt.

Excellent

My order was very quickly delivered

Al iedere keer als ik bij deze winkel iets bestel, ben ik volmaakt 'content' met de service en het product. Dat is ook nu weer het geval. Dit is echt een bijzonder goede winkel, en het is een echte winkel van bij ons. Ik zou iedereen willen aanraden om zaken die zij hebben bij hen aan te schaffen en niet in zo'n grote buitenlandse webshop. Als de lockdown gedaan is en ik eens in Antwerpen geraak, ga ik hun fysieke winkel ook eens bezoeken.

Correcte levering

Heel vlug geleverd. Netjes verpakt.

Netjes verpakt. Op tijd geleverd. Product zoals omschreven.

Uitstekend op alle vlak !

Vriendelijk, behulpzaam en zeer stipt ! Kortom perfect

erg ontevrede

een levering staat geregistreerd als voltooid. een van de bestelde items nog altijd niet geleverd.

Goed product en zeer snelle levering!

Wij zijn erg tevreden met onze bestelling die ook nog eens supersnel bij ons binnenkwam!

Eerste maal en super tevreden

Vlugge en correcte levering.

Alles perfect afgeleverd en zeer snel.

alles prima geregeld. goede communicatie

alles prima geregeld. goede communicatie

perfect

vlotte samenwerking en vlotte levering

Super service!

Correcte en snelle afwerking

snelle directe levering

goede ervaring

stipte leveringen

stipte leveringen

Goed geinformeerd

En goede kwaliteit van de goederen

Snel en goed!

Snelle levering spa blauw voor een goede prijs, en goed verpakt! Met dozen die na gebruik makkelijk zijn weg te gooien. Makkelijk te verscheuren.

Ik ben een zeer tevreden klant

Ik ben altijd blij wanneer men beloofd, voor 17,00u besteld de volgende dag geleverd . 1 minpuntje mischien wel heel veel verpakkings materiaal,voor de rest is het dik in orde.

het wordt onuitstaanbaar dat men voor ieder cafébezoek of bestelling van 40 euro een score moet geven. zucht Hoe durft u zeggen dat bepaalde velden 'verplicht zijn'. laat ons aub gerust?

top

voor de eerste keer besteld. een paar dagen geleverd maar er zat iets niet bij. Direct telefonisch contact opgenomen en dag erna is het ontbrekende artikel geleverd. Topservice

Correct en snel

Correcte levering binnen de afgesprongen leveringstijd.

Alles prima verlopen, niks negatiefs aan te merken.

Alles prima verlopen, niks negatiefs aan te merken, zoals reeds geschreven!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Wauw, Snelle service en super klantvriendelijk!

Ik kocht een flipover van Legamaster. De dag nadien stond de bezorger aan de deur met de levering. Een goede-correcte-snelle service. Online kan je heel wat flipovers vinden op verschillende websites... Rombouts-Neyrinck heeft echter wel een scherpe prijs! Ook aan de telefoon zijn ze heel behulpzaam bij vragen over hun producten. Hier bestellen is een aanrader!

Een prima service, zoals reeds zovele tientallen jaren!

Dezelfde klantvriendelijkheid online als in de winkel: vandaag besteld, daags nadien keurig geleverd.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen