Sneller leveren

Opzich mooi ingepakt maar veel te groot de doos voor wat er in zit ook niet praktisch ook niet milieu vriendelijk. Lever tijd kan sneller

Perfect en op tijd geleverd!

Perfect en op tijd geleverd!

Een aanrader

Volgende dag in huis, prima qualiteit voor een zeer goede prijs! Een aanrader wat mij betreft.

Snel en correct

Snel en correct

Goede kwaliteit en snelle levering !

Goede kwaliteit en snelle levering !

vlotte en correcte levering

zie boven

correcte en snelle service. Zeer tevreden over.

correcte en snelle service. Zeer tevreden over.

Ik heb een pomp besteld voor grote waterbidon

super service! Makkelijk bestellen en snel geleverd. Alles ok enkel de pomp werkt niet zo goed komt maar beetje water uit na veel pompen. Jammer. Had voordien nog geen pomp besteld dus ja misschien werkt dit zo of zou er iets mis zijn?

Alles snel en goed geleverd.

Alles snel en goed geleverd.

Goede prijzen, vriendelijke klantendienst

Uitgebreid aanbod met goede prijzen. Snel verzonden, en een probleem(pje) met de levering werd onmiddelijk door een vriendelijke klantendienst opgevolgd en in orde gebracht. Heel tevreden dus.

Correcte levering in stevig materiaal, goed product en heel bereikbaar!

Top service en goed product. Na bestelling was de bevestigingsmail echter niet (automatisch?) verstuurd. Daardoor was ik eerste dagen even in het ongewisse. Na telefonisch contact is alles heel snel in orde gekropen.

perfect

ik ben zeer tevreden over deze firma zij zijn steeds correct en ook de leveringen zijn steeds heel vlug bezorgd groetjes jenny

fantastisch goede service

Alles wordt stipt geleverd. Nog geen enkel probleem tegen gekomen.

Uitzitten van COVID19, genietend van heerlijke thee.

Goede kwaliteit behoeft geen krans. Toch chapeau voor Rombouts, heerlijke thee op tijdthuis geleverd. Dank u.

Op de overzichtelijke website heb ik gevonden wat ik zocht en heb het besteld. De betaling ging zeer vlotjes en kreeg een mail dat de betaling in orde was. Na 3 werkdagen (1 mei = feestdag) werd de bestelling geleverd. Topservice!

Scherpe prijzen, snelle verzending

Heel goede prijzen, snelle verzending. Alleen jammer dat de verzending ook voor kleine producten zo duur blijft...

Vlotte bestelling - Foutloze levering

Snelle levering van de bestelling !

Ik ben al jaren af en toe klant maar dit is mijn eerste bestelling via internet. Die is prima verlopen en ik ga dat nog doen. Ik ben een tevreden klant !

snel geleverd,goed contact gehad

Product zoals omschreven.

Snelle levering en product in prima verpakking.

top service

Na mijn foute bestelling ..direct gecorrigeerd en geleverd...toppie

Correcte en snelle levering van de producten.

Uitstekende diensten.

Goeie, betrouwbare service

Tevreden klant

Zeer snelle levering,aanrader.

Snelle levering,goed verpakt,prima goederen.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen