Punctueel en korrekt

Grote keuze, vriendelijke service en lokaal....

Het zijn super vriendelijke mensen in de winkel. Je vindt daar alles. Je kan het snel ophalen of wordt snel verzonden.

gewoon goed

snel, kwaliteit.

klantvriendelijk bij problemen

Levering 10 box, waarvan 4 beschadigd door transport firma, dadelijk 4 nieuwe gekregen, en transport firma opdracht gegeven om pallet + box te recupereren, iets wat ze (tranportfirma) eerst weigerden. Dus klantvriendelijke oplossing=cijfer 10

Snelle levering, keigoed product

Na mijn bestelling werd het product erg snel thuis geleverd. Het was prima in orde. Uitstekende service!

Snelle verzending. Netjes ingepakt.

Vlotte service goed product rap geleverd

Gewoon super!

- duidelijke online website - goede communicatie via email - super lekkere pralines

Uitstekende service !

Bestelling ging vlotjes, evenals de levering. Contact met de klantendienst verliep ook prima.

Heel vlot en secuur

ZIE HIERBOVEN

Helemaal tevreden.

Helemaal tevreden.

Altijd een uitstekende service

Altijd heel correcte en snelle bediening. Bestelling valt mooi op te volgen. Iden voor Penworld

een heel vlotte service

duidelijke stap-voor-stap online bestelling optimale verpakking heel vlotte service

Zoals steeds top en correct

Correcte verwerking en aflevering.

soms moet je even wachten maar het komt altijd goed

Het is bij Rombouts altijd makkelijk bestellen en afrekenen, andere websites zijn vaak wel sneller met levering maar niemand is zo goedkoop als jullie.

Vlotte en goede service

Bestelling was zeer snel en in goede staat geleverd

Lange levertermijn

Mijn bestelling is reeds 12 dagen geleden besteld en tot op heden heb ik nog niets ontvangen.

Altijd correcte en snelle levering van deze fijne producten.

Uitstekend bedrijf. Snelle levering. Correcte afwerking bestelling en betalingsmodaliteiten.

correct en snel geleverd, top!

correct en snel geleverd, top!

Zeer snelle levering.

Bestelling wordt zeer snel en correct uitgevoerd.

Positief en transparant.

Correcte dienstverlening.

een fout in de bezorging werd perfect opgelost

de bezirgdienst heeft een pakket kwijtgemaakr, maar jullie hebben direct gied gehandeld. geen gezeur, direct hersteld en tevens via de telefoon fijn behandeld. Top

Je ziet op de site of het op voorraad is, bestellen via iDeal betalen en de andere dag in huis

super dienstverlening

we zijn super tevreden met deze firma, steeds stipte levering, indien een nalevering zich aandient word dit perfect opgevolgd en retours is ook geen probleem! ik heb dan ook 2 super toffe contactpersonen die altijd klaar staan :-)

Zeer goed netjes geleverd

Paardenmarkt 112