Blij dat ik dit heb gedaan!

Na een aantal jaar mn rijbewijs te hebben gehad, maar niet echt te hebben gereden ervaarde ik een erg hoge drempel om weer in de auto te stappen. Amine was erg vriendelijk en rustig en zette me direct achter het stuur. Gaande weg kreeg ik steeds meer vertrouwen en de dag erna heb ik direct 100 km gereden. Erg fijn om dit duwtje in de rug te hebben!

• Reden dat je voor Opfris-Rijles.nl hebt gekozen? Gespecialiseerd in opfris rijlessen

Met vertrouwen achter het stuur

Ik ben erg tevreden over de paar rijlessen die ik gevolgd heb bij Amine. Hij straalt rust uit en geeft je vertrouwen. Ik raad Amine aan iedereen aan die een zetje nodig heeft om weer (meer) te gaan rijden!

Heel erg top!

Ik heb een hele prettige opfris rijles gehad met Amine. Voor deze les had ik een jaar of 10 geen autogereden. Door deze lange tijd had ik een angst voor rijden ontwikkeld en vond ik het niet fijn om achter het stuur te gaan. Omdat ik voor mijn nieuwe werk veel onderweg zou zijn en ik daardoor wel met de auto zou moeten, besloot ik een opfris rijles te boeken. Ik kan zeggen dat ik na mijn les met Amine weer vol vertrouwen achter het stuur zit. Heel erg dank daarvoor! Ik zal het dus iedereen aanraden.

Hele fijne, duidelijke les

Een opfrisles fileparkeren gekregen voor mijn verjaardag en ik heb er heel veel aan gehad. De les was duidelijk en Amine gaf goede, praktische tips. Ik heb nu weer lol gekregen in het fileparkeren!

Zeer goede ervaring. Ook fijne rij instructeur

Goede rijles en tips gehad bij deze rijschool

Zeer leerzame en leuke ervaring!

Ik heb een zeer leerzame opfrisrijles gehad en ben blij dat ik de stap heb gezet om zo weer de auto in te gaan. Amine neemt alle tijd voor je verhaal, straalt rust en ervaring uit en zag snel welk aspect van autorijden ik echt spannend vond. We konden daardoor gelijk aan de slag met gerichte oefeningen op de weg, waardoor ik veel heb geleerd in korte tijd. Het plezier in autorijden kwam dan ook weer snel terug! Heel erg bedankt daarvoor!

Beter kan bijna niet! Geweldig!

Had 1,5 jaar heel weinig autogereden en had behoefte aan een ervaren instructeur die mij weer op weg kon helpen en eventueel tips kon meegeven. Mijn rijles ging beter dan verwacht en Ton stelde mij erg gerust. Na 1 les heb ik mijn zelfvertrouwen weer! Ton nogmaals bedankt, je bent meer dan vijf sterren waard!

Precies wat ik zocht

Na lang niet te hebben gereden heb ik er na de zeer leerzame (en daarnaast ook leuke) lessen van Fatih voldoende vertrouwen in dat ik, wanneer dat nodig is, weer als automobilist aan het verkeer kan deelnemen.

Geweldig!!

Ik had jarenlang niet meer op de snelweg gereden na een heftige paniekaanval,via facebook kwam ik de website tegen en heb heel lang getwijfeld voor ik me durfde aan te melden,toch de stap gezet en ik kreeg Fatih als instructeur,tijdens mijn 1e les was ik door zijn geduldige en rustige manier van praten al heel snel een stuk kalmer,de 2e les zijn we de snelweg opgegaan (doodeng) maar omdat hij zei als ik het echt niet meer zou kunnen/durven hij dan alles zou overnemen! Dat waren voor mij de woorden waardoor ik dacht..oke dan ga ik ervoor! Inmiddels nu een paar keer alleen de snelweg op gegaan en krijg steeds meer zelfvertrouwen! Ook niet te vergeten dankzij Fatih kan ik nu ook file parkeren! Ook nooit verwacht dat ooit nog eens te kunnen,ook daarbij was hij zooo geduldig en begripvol! Ik kan het dus iedereen aanraden hoe angstig je ook bent,en als je Fatih krijgt komt het zeker absoluut goed! Ik ben hem in elk geval heel erg dankbaar!

• Reden dat je voor Opfris-Rijles.nl hebt gekozen? Beoordelingen van cursisten

Iedere les op een uitdagende wijze uit mijn comfortzone komen.

Tijdens de rijlessen heb ik enorm veel geleerd, ook van fouten die ik kon maken. Daardoor durf ik het aan om een eigen auto te leasen en verder te gaan met rijden. Sandy gaf me mijn lef en het plezier in autorijden weer terug.

Het was geweldig

Ton is een hele fijne instructeur. Hij geeft rustig , gezellig en goed uitleg. Het was zo weer vertrouwd om in een auto te rijden

Fijne bijspijker lessen, voelde me op mijn gemak en veel geleerd

Dank je Mehdi!

Fantastisch, ik had dit jaren eerder moeten doen!!

Nadat ik met pensioen ging, heb ik 10 jaar niet gereden. Ik ben nu 73 jaar en mijn man vond het fijner om lange stukken nu, samen te rijden. Na zoeken op internet kwam ik de Opfriscursus tegen. Net wat voor mij! Dus aangemeld en ook een theorie pakket besteld, Na een maand stond JACKSON met zijn mooie wagen voor de deur. Het voelde gelijk goed, Al vergat ik mijn gordel om te doen en de auto in de eerste versnelling te zetten. Zelf leren nadenken en fouten inzien, dat is Jacson zijn motto. Dit gaat met grapjes en lachen gepaard. Ik mocht zelf aangeven wat ik wilde oefenen. Ik heb 2 lessen genomen en dat is voor mij genoeg om in onze eigen auto te stappen. Jackson heeft me mijn zelfvertrouwen terug gegeven. Hij was voor mij de juiste instructeur, kundig en toch relaxed. Wanneer wij een nieuwe auto kopen, neem ik weer een paar lessen om alle nieuwe rijhulpsystemen te leren. Bedankt.

Gericht kunnen oefenen en fijne instructeur

Wegens rijangst 3 afspraken gepland, waar ik heel gericht kon oefenen met wat ik het meest moeilijk/spannend vond. De instructeur benaderde en corrigeerde me heel rustig en duidelijk. Ik heb goede tips gekregen en fijn kunnen oefenen.

Weer zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden

Na ruim 4 jaar lang niet te hebben gereden heb ik door Fabian heb ik weer genoeg vertrouwen gekregen om te rijden en een eigen auto kopen. Bedankt Fabian!

Zit een stuk relaxter achter het stuur!

Na al 6 jaar amper gereden te hebben in een automaat, besloot ik een opfriscursus te doen. Ik begon heel angstig en nu zit ik een stuk relaxter achter het stuur dankzij Fabian, hij is super vriendelijke instructeur, die goed de rust bewaard en alles rustig uitlegt. Super fijn en zeker aan te raden!

Ik durf weer te rijden!

Sandy heeft me in maar 3 lessen het vertrouwen teruggeven dat ik wél kan autorijden. Een enorme overwinning na 10 jaar rijangst!

na twee lessen van mijn angst af

Ik meed snelwegen al dertig jaar als een ziekte. Al eerder had ik begeleiding gehad van een angst-rijinstructeur en andere methoden geprobeerd maar die hadden geen van alle voldoende geholpen. Via Opfris-rijles wilde ik nog een poging wagen. Rijinstructeur Sandy wist in twee lessen de angel uit mijn angst te halen. Met zijn aanwijzingen ben ik gaan oefenen. Na enig vallen en opstaan is het me gelukt om weer "vrij" te rijden. Nu rij ik van de ene kant van het land naar de andere, zonder noemenswaardige klachten. En als ik toch een keer last heb dan weet ik dat zodanig te hanteren dat ik toch goed op mijn bestemming aankom. Opfris-rijles: een aanrader!

Vertrouwen gekregen in het besturen van de auto.

Prettige kennismaking. Degelijke goed bestuurbare auto. Automaat. Duidelijke instructie. Fouten rustig bespreken en hierna extra oefenen.

Ik durf weer de weg op!

Op een heel relaxte manier heeft Amine mij weer zelfvertrouwen gegeven achter het stuur en na 3 uurtjes rijles durf ik nu weer alleen de weg op! Ik zou het zeker aanbevelen!

• Reden dat je voor Opfris-Rijles.nl hebt gekozen? Beoordelingen van cursisten

Eindelijk durf ik weer gewoon weg te rijden!

Ongeveer 10 jaar had ik niet gereden en toen ik nog wel eens reed was het zelden met plezier. Om mijzelf toch nog een kans te geven en mijn ooit behaalde rijbewijs te benutten, heb ik mij aangemeld bij Opfris-Rijles. Vanaf de eerste les heeft Fabian mij vooral geleerd relaxt te blijven en niet meteen te veel hoge verwachtingen te hebben. Met veel geduld heeft Fabian mij beter leren begrijpen waarom je een bepaalde handeling doet. Met elke les werd ik minder krampachtig, ging daardoor beter rijden en begon het plezier. En ik kan weer rijden! Dank Fabian voor je geduld en voor je big smile :-))

Weer de snelweg op !

Sandy heeft me in 5 lessen weer vertrouwen gegeven dat ik zelf de snelweg weer op kan. Vanaf station Arnhem-Zuid hebben we diverse routes gereden. Daarbij aanwijzingen gekregen hoe je rustig kunt blijven op de snelweg en vrachtwagens kunt inhalen en over (smalle) bruggen kunt rijden.

Zeer aan te raden

Mijn rij instructeur Mahinder was super geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Heb het als zeer prettig ervaren. Zeer aan te raden

Jackson heeft mij vertrouwen in mijn rijvaardigheid gegeven.

Na een ingrijpende operatie, een zwaar hersteltraject + een nieuwe auto was de drempel te hoog om weer achter het stuur te kruipen. Omdat mijn rijbewijs binnenkort verlengd moest worden, zocht en vond ik de Opfris-rijles! Jackson heeft mij in 7 à 8 lessen weer vertrouwen gegeven: de snelweg met vrachtauto's waren mijn grootste hindernis. We zijn het aangegaan en de positieve feedback maakte dat ik doorzette. De rijtest van CBR is met succes afgerond en mijn rijbewijs is verlengd!

De opfrislessen ervaarde ik als verhelderend en relaxed. Sandy is een goede capabele rijinstructeur en heeft oa een relaxte houding, wat voor mij erg prettig was. De communicatie verliep altijd soepel en hij gaf goede aanwijzingen/instructies. Mijn rijhouding is verbeterd en ik heb meer plezier gekregen in het autorijden

Ericssonstraat 2 (hoofdkantoor)

5121 ML Rijen

085 - 760 04 60

Over Opfris-Rijles.nl

De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014! Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven! Wij zijn dé opfris rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen. Kies zelf wat je wilt oefenen * Fileparkeren * Parkeren in een vak * Hellingproef * Bediening van de koppeling * Rijden in druk stadsverkeer * In- en uitvoegen op de snelweg * Kruispunten en rotondes * Oefenen in parkeergarage * Alles wat jij nog niet onder controle hebt Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen? * 99% beveelt ons aan! * 9.8 score uit 516+ reviews! * Actief in meer dan 180+ locaties * 6230+ Cursisten gingen je voor