Ter zake!

Plezierig

• Reden dat je voor Opfris-Rijles.nl hebt gekozen? Gespecialiseerd in opfris rijlessen

Weer zelfverzekerd rijden!

Ik heb mijn rijbewijs sinds mijn 18e, maar omdat ik autorijden altijd spannend vond, heb ik in de vier jaar daarna misschien maar twee keer achter het stuur gezeten. Op een gegeven moment wilde ik helemaal niet meer rijden en sloeg ik elke kans om te rijden af. Nu ben ik 22 en ik werd gek van het feit dat ik nog steeds niet reed. Na wat online zoeken kwam ik uit bij opfris-rijlessen. Ton werd mijn instructeur, en hij was erg begripvol en kalm. Hij gaf me het vertrouwen dat ik nodig had door niet te snel in te grijpen, zodat ik kon zien dat ik het echt zelf kon. Ik heb in totaal drie lessen gevolgd, waarvan één les twee uur lang op de snelweg (iets wat ik heel spannend vond). En dat was genoeg! Ik heb kort daarna, op weg naar vakantie, zelfs op buitenlandse (snel)wegen gereden, en dat ging goed! Als je twijfelt, gewoon een eerste les aanvragen!

Uitstekende rij-instructeur Mahinder

Had door omstandigheden 2 jaar geen auto meer gereden. Dankzij dit bedrijf en vooral rij-instructeur Mahinder durf ik weer auto te rijden en blijf oefenen, oefenen. Veiligheid voor alles, heb ik geleerd. Kan weer deelnemen aan het verkeer.

Ik heb al 5 jaar mijn rijbewijs, maar had een enorme angst gecreëerd voor het auto rijden, hierdoor na het behalen van rijbewijs bijna nooit auto gereden, hier wou ik graag vanaf, dankzij Marek van Opfris rij ik weer zonder angst! Erg dankbaar hiervoor en een mega goede ervaring gehad

• Reden dat je voor Opfris-Rijles.nl hebt gekozen? Beoordelingen van cursisten

Gezellige en leerzame lessen!

Ik heb twee lessen gevolgd bij Mehdi en ik heb dat als heel professioneel en ook gezellig ervaren. Hij legde rustig en duidelijk uit wat ik beter kon doen en gaf veel handige tips. Nu rijd ik zelf weer met meer zelfvertrouwen. Ik zou deze rijschool en instructeur zeker aanraden!

Top rijinstructeur

Ik heb een goede ervaring met de rijlessen. Fabian is erg rustig, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Geeft goede aanwijzingen en is er goed in geslaagd mij het plezier en de rust terug te geven met autorijden. Ik zou hem zeker aanbevelen aan toekomstige cursisten.

Enorme hulp na lang niet gereden te hebben

Hulp met rijden en parkeren. Mahinder was rustig, geduldig en effectief!

Fijne rij-instructeur, aan te raden

Ik had 2 lessen nodig bij Jackson om weer met vertrouwen de weg op te kunnen. Hij is geduldig en weet goed in te schatten wat je nodig hebt.

Zelfvertrouwen teruggewonnen

Bijna 7 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs, maar daarna durfde ik niet meer zelfstandig te rijden. Ik stopte met rijden en verloor mijn zelfvertrouwen. Dankzij Opfris Rijles (instructeur Mehdi) heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Na slechts een paar lessen durfde ik weer zelf te rijden. Waar ik eerst al bezweet raakte na 5 minuten rijden, durf ik nu met gemak 1 uur naar mijn werk te rijden. Bedankt Opfris Rijles!

Zeer goede ervaring en rij-angst weg

Na een aantal lessen met mijn Instucteur Niels is mijn rij-angst zo goed als weg. Hebben alles van het begin af doorgenomen en daarna gefocused op een aantal punten waar het meeste verbetering in zat. Na 6 lesjes al zelf verzekerd genoeg om alleen een auto te huren op vakantie en een road trip te doen!

Mijn zelfvertrouwen weer terug!

Na het overlijden van mijn man, heb ik de beslissing genomen om weer zelf te gaan rijden om niet van andere afhankelijk te zijn. Jerry heeft mijn op een rustige en een geduldige manier weer het zelfvertrouwen terug gegeven. Ben heel blij dat ik die stap heb genomen.

Dankzij de lessen met Fabian durf ik weer te rijden!

Fabian is een heel kalme en geduldige instructeur, ook is ie super grappig en persoonlijk terwijl hij altijd professioneel blijft. Sterk aan te raden!

Eindelijk leren parkeren

Goed dat ik nu geleerd wat ik al die jaren fout heb gedaan. Van mn snelweg angst verlost en ook eindelijk leren parkeren. Fabian is een geweldige instructeur.

Geweldig geholpen!

Na een aantal ziektejaren, durfde ik niet meer op de snelweg te rijden. Mahinder heeft mij hier echt ontzettend bij geholpen! Zijn aanpak, vertrouwen en rust hebben ervoor gezorgd dat ik nu zelf weer de weg op durf. Echt een aanrader dus!

Goede investering

Mehdy heeft me uitstekend geholpen met weer gewoon doen wat ik vroeger dagelijks deed maar ergens bedacht had dat ik dat niet meer kon of zo Onzin die nergens op sloeg maar waar ik in vast zat. Medhy is gewoon een persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Hij verstaat zijn vak, is lekker direct en heeft me geholpen na 15 jaar weer de weg op te gaan zonder knikkende knietjes en met veel beter verkeersinzicht dan ik hiervoor ooit heb gehad.

tevreden

Gedurende de les alle aspecten van het rijden de revue laten passeren : stadsverkeer, grote weg, navigatie, hellingproef, parkeren, straatje keren.Gedurende de les alle aspecten van het rijden de revue laten passeren : stadsverkeer, grote weg, navigatie, hellingproef, parkeren, straatje keren. Voor de les het hoe en waarom van mijn keuze voor een rijles uitgelegd. Jackson heeft mij rustig mijn gang laten gaan en goed aangevoeld, dat ik daar behoefte aan had. Bij de bijzondere verrichtingen zijn nog wat verbeterpunten benoemd. In de eindbespreking bevestigde hij mij in mijn gevoel, dat ik weer in staat ben om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Een pluim dus voor Jackson!

Sandy is top!

Hij legt alles rustig uit en neemt alle tijd voor je. Verder is hij super vriendelijk.

Top!!

Idris stelt je meteen gerust en geeft je het zelfvertrouwen terug. Weet dat je niet de enige bent en als je er voor gaat, het allemaal goed komt. Ik heb 1 les genomen en besefte dat ik echt even moet “opfrissen”. Ik had de behoefte om daarna dagelijks de weg op te gaan om te oefenen en ben op eigen houtje verder gegaan. Na 1 les werd ik al wat zelfverzekerder en minder angstig. Ik rij nu na 8 jaar weer zelfstandig overal naar toe. Ik kan opfris rijles iedereen die met angst te maken heeft, aanraden! Bedankt Idris!

Op een rustige manier weer zelfvertrouwen opgebouwd

Na lange tijd niet gereden te hebben vanwege wat vervelende ervaringen in het verkeer werd de drempel steeds hoger om weer te beginnen. Dankzij de rustige en kundige manier waarop de lessen gegeven werden zit ik nu weer vol vertrouwen achter het stuur.

Marek was een zeer prettige en rustige instructeur

Marek heeft mij na een periode van 5 jaar niet rijden na mijn rij-examen geholpen om meer vertrouwen te krijgen op de weg. Hij was altijd rustig en nam de tijd voor je om dingen uit te leggen of op te frissen. Ik zou het zeker aanraden om die spannende stap te zetten en deze opfrislessen te doen!

Helemaal naar mijn verwachting

Op 1 juni jongstleden heb ik een opfris-rijles gehad van 1,5 uur met Sandy. Ik had deze les aangevraagd omdat ik tien jaar geleden een auto-ongeluk heb gehad en vooral niet meer op de snelweg durfde te rijden. Ik woon in het buitenland, maar daar kon ik niet iets soortgelijks vinden dus ik heb ervan geprofiteerd toen ik weer een paar dagen in Nederland was. Sandy is ronduit een topper! Hij heeft zeer veel mensenkennis en is een zeer goede instructeur. Hij heeft mij op bepaalde dingen gewezen die ik door de jaren heen verloren was; zonder echte angst durfde ik met hem naast me de snelweg op. Nu rijden de mensen in het land waar ik woon veel "ruiger" en minder sociaal dus ik moet nog wel over een tweede drempel heen. Maar de eerste is genomen en ik ben blij dat ik die over ben! Mocht ik weer in Nederland komen en alsnog behoefte hebben aan een extra les dan zal ik niet aarzelen om weer contact met Opfris-Rijles.nl en Sandy te nemen. Een absolute aanrader voor iedereen!

Ik had al een aantal jaar niet gereden en moest voor werk gaan rijden. Ik heb in die jaren een rijangst ontwikkeld met name voor snelwegen. Ik kwam uit bij Opfris rijles die mij hebben geholpen over mijn rijangst heen te komen. Ik durf nu een auto te pakken wat ik voorheen echt niet durfde of zat met trillende benen in de auto. Door de rijlessen zijn die spanningen gelukkig minder geworden. Hoe meer ik rij hoe minder gespannen ik nu in de auto zit. Zeker aan aanrader als je rijangst hebt.

Mijn ervaring met Mehdi van Opfris-rijles was uitstekend!! Ik rijd nu met volledig zelfvertrouwen iedere dag en durf zelfs in hartje Amsterdam de weg op. Ik beveel het en hem aan een ieder aan. Hij neemt de tijd, neemt je serieus en maakt er tegelijkertijd iets luchtigs van. Na bijna 9 jaar met een rijbewijs te zitten en amper te hebben gereden door angst en onzekerheid ben ik nu bijna een pro ;) niet twijfelen maar doen!!!

Leerzaam

21 en 30 Mei heb ik opfrislessen gehad, het was een leerzame en leuke ervaring. Ton is een rustige rij-instructeur en stelde mij gelijk op mijn gemak. Voorheen had in zelden gereden, probeerde er altijd onderuit te komen. Nu heb ik al verschillende keren gereden, en dat probeer ik vol te houden. Dank voor de opfrislessen Ton.

Bedankt!

Niels heeft mij geholpen om weer met zelfvertrouwen te rijden. Hij is rustig en je kan goed aangeven wat je zou willen leren. Bedank!

Ericssonstraat 2 (hoofdkantoor)

5121 ML Rijen

085 - 760 04 60

Over Opfris-Rijles.nl

De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014! Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven! Wij zijn dé opfris rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen. Kies zelf wat je wilt oefenen * Fileparkeren * Parkeren in een vak * Hellingproef * Bediening van de koppeling * Rijden in druk stadsverkeer * In- en uitvoegen op de snelweg * Kruispunten en rotondes * Oefenen in parkeergarage * Alles wat jij nog niet onder controle hebt Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen? * 99% beveelt ons aan! * 9.8 score uit 516+ reviews! * Actief in meer dan 180+ locaties * 6230+ Cursisten gingen je voor