Leerzaam, leuk en comfortabel.

Ik zou iedereen die het rijden weer zou willen oppakken opfris-rijles.nl aanraden. Mijn instructeur was een uitstekende leraar die vooral de focus legde op veilig rijden. Dat was precies wat ik nodig had om mij comfortabel in het verkeer te voelen.

Veilig de weg op

Josip is een enthousiaste, geduldige en erg gezellige instructeur, je bent in goede handen bij hem!

Ik kreeg rijles van Josip, een super fijne goede rij instructeur. Hij stelt je op je gemak en geeft je het vertrouwen wat je nodig hebt om weer met een goed gevoel de weg op te gaan. Ik raad deze rij school en met name Josip aan!

Door Josip durf ik de weg weer op!

Nadat ik al meer dan 5 jaar geen auto had gereden werd het echt tijd om mijn angst te overwinnen. Docent Josip heeft een fijne aanpak en weet waar hij het over heeft. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geeft je zelfvertrouwen in de auto, zodat je met een aantal lessen weer veilig de weg op kan!

Fijne begeleiding

Ik had een jaar geleden m’n rijbewijs gehaald, maar daarna nooit meer gereden. Ik voelde me niet veilig als ik reed. Recentelijk heb ik een eigen auto gekocht en dan wil je er toch mee kunnen rijden. Een aantal lessen bij Jamal heeft er voor gezorgd dat ik weer in de auto durf te stappen. Wat ook fijn was, is dat ik ook in m’n eigen auto mocht rijden tijdens het lessen, want ik had moeite met optrekken. Ik kan dit zeker aanbevelen.

Beste keuze!! Had niet verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben!

Josip heeft mij ontzettend goed geholpen! Hij heeft me weer vertrouwen gegeven in de auto. Eindelijk durf ik nu alleen in de auto te stappen en ontspannen te rijden. Heel blij dat ik deze keuze gemaakt heb!

Josip heeft mij laten zien dat ik nergens bang voor hoef te zijn! Met 3 lessen heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug en ga ik weer lekker rijden.

Back on the road after 30 years with Josip

After I received my driving license I hardly drove and after a break of 30 years I kind of accepted that I will probably never drive again. Then I thought I do have to give it a try before I turn 50. It was the best decision ever! Josip is a wonderful teacher, he learns you how to drive safely and makes you relaxed when you are stressed. He always recognises why you are stressed and gives you tips on how to be more confident. Do not hesitate and just get started, and don't wait for so many years as I did.

Fijne rijles

Duidelijke uitleg en geduldig

Bij twijfel doen!

Dankzij Shalini durf ik weer alleen auto te rijden. Na een auto ongeluk heb ik 8 jaar niet gereden. Ik dank Shalini voor de geduldige, goede begeleiding!!

Heel kritisch en toch heel ontspannen. Goed!

Goeie ervaring, inspannen auto leren rijden en toch zoveel leren tegelijkertijd. Ik hè. Echt zin om weer zelf te rijden nu!

Weer vertrouwen gekregen met Josip

Een stuk of 5, 6 lessen gehad met Josip en langzaam weer vertrouwen opgebouwd. Hij is een goede, nuchtere coach en het is nooit saai met hem in de auto - door de angst niet maar ook doordat hij lekker door blijft praten, wat ook afleidt van de angst. Hij is ook realistisch over de periode erna, en dat je zelf nog echt aan (en in) de bak moet. Dat bleek wel toen ik zelf voor het eerst weer ging met m’n partner. Maar ik deed wel dingen (uit de parkeergarage omhoog rijden, door het donker, de regen en de drukte Amsterdam door) die ik hiervoor gewoon echt niet meer durfde. En moeilijke situaties gehad zonder totaal in paniek te raken, wat voor die lessen wel zou zijn gebeurd. Dus nu doorzetten! Thanks, Josip.

Ik durf de weg weer op!

Josip helpt je om je zelfvertrouwen weer op te bouwen. Hij helpt je in de auto maar ook de weg weer op. Hij kent de stad als geen ander en leert je in te spelen op de situatie. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel weer met vertrouwen de auto in zou stappen. Dankjewel!

Super fijne instructeur

Na 20 jaar niet gereden te hebben dacht ik dat het wel lang zou duren voordat ik weer de weg op zou durven. Na 10 lesjes met Josip rij ik nu weer helemaal zelfstandig. Ik zou de opfris cursus aan iedereen aanraden, ook als je bepaalde specifieke dingen wil oefenen. Josip is super fijne instructeur die de tijd neemt om alles rustig uit te leggen en hij ziet snel wat je zwakkere punten zijn en wat je al goed doet.

Waren zeer leerzame en opbouwende rijlesuurtjes

Na 30 jaar niet meer gereden te hebben, wilde ik weer gaan autorijden. En ik kreeg Jamal toegewezen als rij-instructeur. Hij was heeeel geduldig en kalm , en dat was voor mij heel prettig om met zo’n rij- instructeur weer aan het verkeer deel te nemen. Alles hebben we op een rustig tempo weer door genomen. Echt een TOP rij- instructeur. Groetjes Patricia.

Ik heb binnen 4 rijlessen mijn zelfvertrouwen in de auto weer teruggevonden

Said was een hele fijne, kalme en duidelijke instructeur. Van hem heb ik in 4 lessen geleerd om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen in de auto na 8 jaar niet gereden te hebben. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

Na 2 jaar niet rijden heb ik in een paar lessen de vaardigheden én het vertrouwen opgedaan om weer de auto in te stappen. Bedankt Josip!

Josip is een hele goede rijinstructeur. Wanneer je in een bezit bent van een rijbewijs, maakt hij je zelfverzekerder op de weg.

Vertrouwen terug

Josip heeft mij weer vertrouwen gegeven zonder spanning te rijden. Al 20 jaar had ik mijn rijbewijs, maar omdat ik het inparkeren zo spannend vond, heb ik echt weinig gereden, waardoor ik als ik wel reed met veel spanning achter het stuur zat. Ook gaf Josip mij bij tijds het vertrouwen het zetje om verder in onze eigen auto (vooral het inparkeren) te gaan oefenen samen met mijn vriend. Fijn om het goed geleerd te hebben bij Josip en verder het oefenen met mijn vriend te doen!

Duidelijke instructies

Ik heb een aantal lessen gehad bij Jamal, de lessen waren erg goed. Binnen enkele lessen goed leren parkeren. Ook hebben wij geoefend met snelweg op gaan en in en uit voegen. Ik kreeg duidelijke instructies en uitleg, dit was erg fijn.

Dries was een erg prettige leraar

Geduldig en duidelijk uitleggen

Weer zelfverzekerd in de auto!

Met al 10 jaar mijn rijbewijs, maar weinig rij ervaring was ik erg zenuwachtig voor mijn eerste autovakantie. Met een paar rijlessen van Josip voelde ik mij in no time weer op m'n gemak! Josip ziet meteen waar het aan schort en legt daar de focus op. Bovendien is hij goed gezelschap en vliegt de tijd voorbij. In m'n eentje in de auto stappen is niet spannend meer en ik heb een super toffe vakantie gehad met de auto. Nogmaals bedankt Josip! :)

Goed geholpen

Snel geregeld, snel plek en het heeft goed geholpen. De rijleraar kijkt goed naar wat het probleem is en daar gaan we mee aan de slag.

Top precies wat ik nodig had!

Drie lessen gehad en was precies wat ik nodig had. Yosip legt duidelijk uit, is geduldig en ook nog eens gezellig. Was dus top en ik raad het iedereen aan die op zoek ik naar een opfris les!

Aanrader! Niet bang zijn en gewoon DOEN!

Toegankelijke en fijne lessen! Ik had lang al niet meer gereden en al helemaal nooit in een drukke chaotische stad als Amsterdam. Josip is een ‘chille gast’ en voelt heel goed aan wat jij als bestuurder nodig hebt. Thanks! :)

Ericssonstraat 2 (hoofdkantoor)

5121 ML Rijen

085 - 760 04 60

Over Opfris-Rijles.nl

De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014! Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven! Wij zijn dé opfris rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen. Kies zelf wat je wilt oefenen * Fileparkeren * Parkeren in een vak * Hellingproef * Bediening van de koppeling * Rijden in druk stadsverkeer * In- en uitvoegen op de snelweg * Kruispunten en rotondes * Oefenen in parkeergarage * Alles wat jij nog niet onder controle hebt Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen? * 99% beveelt ons aan! * 9.8 score uit 516+ reviews! * Actief in meer dan 180+ locaties * 6230+ Cursisten gingen je voor