Pluspunten

Vriendelijk, rustgevend, betrouwbaar. Was voor het eerst na meer dan 10 jaar weer zelf achter het stuur, behoorlijk zenuwachtig maar dat verdween eigenlijk al snel doordat ik goed begeleid werd. Super

Pluspunten

Na ruim 10 jaar niet te hebben gereden heb ik me, naar aanleiding van de goede recensies, aangemeld bij Opfris-rijles.nl. Deze goede recensies bleken zeer terecht. Al bij het eerste telefonische contact met Idris werd duidelijk dat hij heel professioneel, geduldig en vakkundig is. Hierdoor voelde ik me al meteen op mijn gemak gesteld om te beginnen. Hij is erg flexibel met afspraken en houdt je netjes op de hoogte wanneer het iets eerder/later wordt (meestal iets eerder). De lessen werden rustig opgestart en zijn persoonlijk. Idris zorgt voor rust tijdens de lessen door de tijd te nemen om alles geduldig en duidelijk uit te leggen. Wanneer hij merkt dat je meer aan kunt zal hij je zeker ook op de juiste manier uitdagen om dit eruit te halen. Naast dat ik mijn zelfvertrouwen om achter het stuur plaats te nemen weer terug heb gekregen leer je ook van Idris om sociaal te rijden. Zijn tips en feedback vergroten je zelfinzicht in het verkeer. Opfris rijles is echt een aanrader voor iedereen die moeite heeft met autorijden op welke manier dan ook. Idris is oprecht betrokken om mensen weer te laten auto rijden en zo hun vrijheid hierin terug te krijgen. Na 9 lessen rijd ik nu weer zelfstandig in de stad en op de snelweg.

Pluspunten

De opfris rijlessen hebben er voor gezorgd dat ik 5 jaar na het behalen van mijn rijbewijs eindelijk zelfverzekerd en relaxt in de auto zit. Aan de hand van practische tips, weetjes en trucjes leer je echt een andere manier van rijden aan, waarbij ik mij veel prettiger voel. Alles is bespreekbaar en in overleg wordt vastgesteld wat voor jou de belangrijkste aandachtspunten zijn. Na een aantal opfris rijlessen, rijd ik nu weer alleen op de snelweg, iets wat ik me 2 maanden geleden niet had kunnen voorstellen!

Pluspunten

Na 2 jaar niet gereden te hebben wilde ik dit graag weer oppakken. Met behulp van een goede aanpak, wat snellere opbouw (in overleg) en handige tips ben ik in 2 lessen weer een stuk zekerder op de weg en kan ik dit zelf verder oppakken.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Vlotte en tegelijk rustige instructeur, goede prijs, eigen inbreng is welkom, zeer goede en duidelijke feedback. Het was erg verfrissend om eens een opfrisrijles te nemen (na 25 jaar rijbewijs). Het was als gevolg van pas ontstane rijangst op de snelweg, maar na 1 les kan ik zelf weer rustig aan de gang.

Pluspunten

Erg tevreden met mijn rijlessen bij Idris. Ik had wel een rijbewijs, maar had al jaren niet gereden. In slechts twee lessen gaf Idris mij naast veel tips en trucs vooral mijn zelfvertrouwen om te rijden terug. Tijdens het rijden kijkt hij goed naar verbeterpunten en legt sommige handelingen ook technisch uit, waardoor je goed kunt begrijpen waarom die zo gebeuren. Inmiddels rijd ik met veel plezier weer rond in mijn auto!

Van tevoren zou iets duidelijk gesproken kunnen worden over wat er die les geoefend gaat worden (bijv. wel of niet inparkeren, snelweg, etc).

Pluspunten

Prettige, ontspannen sfeer. Goede instructies en zeer handige tips. Flexibel in planning en rijtijden.

Pluspunten

Uitstekende instructeur, vakkennis, punctueel, bereikbaarheid, communicatief sterk, afspraak is afspraak.

Pluspunten

De lessen van Opfris-Rijles.nl gegeven door Idris zijn perfect. Ik kreeg zeer gedegen en gelaagde 'opfris' lessen die ,in mijn eigen tempo, resulteerden tot weer zelfstandig rijden. Door veel achtergrond informatie te geven over het hoe en waarom van alle handelingen bouwt Idris inzichten op die bijdragen aan een groot bewustzijn over hoe je te gedragen en te handelen in het verkeer. En dat alles op een uiterst prettige, sympathieke en aandachtige manier . Idris is zeer gedreven om je zoveel mogelijk te leren maar houdt daarbij zeker rekening met ieders eigen tempo. Met veel dank voor de bijzonder prettige en kwalitatief hoogstaande lessen beveel ik Opfris-Rijles.nl een ieder van harte aan : het is zonder meer beste keus om weer geheel zelfstandig te gaan rijden !!!

Pluspunten

- Er werd snel contact met me opgenomen nadat ik had het online contactformulier had ingevuld. - Afspraken maken verliep soepel. - Heeft geleverd wat ze aanbieden: namelijk dat je het plezier in autorijden terugkrijgt.

Pluspunten

Zeer professioneel Heel geduldig Goede uitleg en geeft ook waarom iets zo is Stelt je op je gemak Is ruim op tijd

Geen.

Pluspunten

er wordt `op maat` geleerd. intensief op een prettige manier.

Pluspunten

Sympathieke instructeur. Constructieve feedback. Zinnige tips en mooie service waarbij nog allerlei interessante aanwijzingen en tips naderhand worden doorgemaild. Belangrijk voor mij was ook dat de instructeur heel geduldig was.

Nee, fijne dienstverlener Of toch...? Ik zou niet weten hoe het aangepast moet worden maar zelf had ik er moeite mee om tijdens het rijden goed de instructies van de instructeur te verwerken. Omdat ik lang niet gereden had ging al mijn aandacht naar het rijden zelf. Nogmaals ik zou niet weten hoe dat anders zou moeten maar ik merkte wel dat ik dat moeilijk vond.

Pluspunten

Nadat ik mijn rijbewijs had gehaald heb ik weinig gereden en daarna door het ontbreken van een auto 9 jaar niet gereden. Doordat ik voor mijn werk weer moest gaan rijden heb ik 3 opfrislessen gehad. Je krijgt duidelijk begeleiding op punten die je zelf aankaart maar ook op punten die Idris ziet. Je krijgt voldoende begeleiding om veel uit je lessen te halen maar wordt niet aan het lijntje gehouden voor extra lessen. En op deze manier weer vertrouwd raakt met je deelname in het verkeer en het auto rijden. Fijn dat je ook in de avond en weekend les kan krijgen.

Geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

De instructeur kijkt goed waar de "problemen" aandachtspunten liggen en past daar zijn instructies en lessen op aan. Hierdoor zijn geen overbodige lessen nodig. Ik heb vooral geleerd om een ontspannen houding achter het stuur te hebben en om heel goed het overzicht te houden en vooruit te denken: daar lagen met name mijn leerpunten. Inmiddels rij ik weer en merk een enorm verschil met voorheen. Het heeft mij ontzettend geholpen!

Pluspunten

Idris is een man van de klok. Hij is altijd op tijd of geeft een berichtje dat het ietsje later wordt. De privé lessen zijn super. Geen vreemde mensen in de auto. Daarnaast is Idris geduldig en vasthoudend Heeft goed geluisterd maar mijn wensen en knelpunten. Ik ga nu met veel meer vertrouwen de weg op.

Pluspunten

Eeen hele fijne ervaring. Idris neemt goed de tijd en stelt je helemaal gerust. Ik was zelfs voor de opfrisrijles zenuwachtig maar na 2 minuten in de auto rustig praten en langzaam beginnen volkomen ontspannen. Fijn whatsapp/ telefoon / face to face contact.

Ik kan zo niets verzinnen.

Pluspunten

Idris heeft veel inzicht en inlevingsvermogen over op welke momenten het (zelfstandig) rijden moeilijk kan zijn. Met veel geduld geeft hij het zelfvertrouwen en het plezier in het rijden terug. Ik had deze rustige, maar ook af en toe strengere aanpak nodig om weer met zelfvertrouwen in de auto te stappen.

Pluspunten

Goede aansluiting bij je hulpvraag goede tips die je ook goed zelf kunt oefenen merkt alles op waardoor je tijdens het rijden veel leert prettige sfeer in auto echt een leraar in de goede zin

Pluspunten

Zeer tevreden. Let op de (algemene) voorwaarde dat een zaterdagles niet geannuleerd kan worden. Idris zal je niets aansmeren. Hij is scherp alert en verbaal goed geschapen. Ziet alles, is enthousiast, energiek, legt alles goed en duidelijk uit. Gaat diep, rekening houdend met de leerling. Gaat ver in kennisoverdracht, technisch juridisch. Moet ook, want automobilist zijn is serieuze verantwoordelijkheid. Idris dus bijna perfect voor de gewone en opfrisrijles

Pluspunten

Idris is geduldig en begint vanaf de basis zodat hij kan inhaken waar het beter kan. Dat is prettig maar kan in het begin aanvoelen alsof het traag gaat. Uiteindelijk is een goede basis alleen maar beter voor het rijden. Idris heb ik na mijn lessen ook nog gebeld voor vragen en is erg behulpzaam!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik heb 30 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, maar heb daarna amper meer gereden. In juli heb ik een auto gekocht en heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Na een paar lessen van Idris heb ik het aangedurfd om zelfstandig te rijden. Eerst nog een beetje met een steen in de buik, maar later ging dat steeds beter. Nu ben ik een half jaar verder en rij ik overal naartoe. Zelfs de snelweg is geen probleem meer. Ik vind het rijden in de auto zelfs leuk en kijk er naar uit. Dankzij Idris is dit gelukt. Het geduld en de aanpak van de knelpunten waar ik tegenaan liep. Topper die ik iedereen aanbeveel

Pluspunten

Na 3 jaar op een eiland te hebben gewoond was ik angstig om weer in de stad en op de snelweg te rijden. Dankzij Idris rij ik nu zonder zweetvlekken weer in de stad en op de snelweg. Geen stress in de auto gewoon rustig alle basis handelingen doornemen en daarna blijven oefenen.

Pluspunten

In 2000 mijn rijbewijs gehaald, maar daarna weinig kilometers gemaakt en na enkele jaren gestopt met rijden. Sindsdien regelmatig er over gedacht weer te gaan rijden, maar het bleef bij denken. Vorig jaar de stap genomen. Redelijk wat lessen nodig gehad, want zelfs het besturen van de auto had ik niet goed meer in de vingers. Verder bleek het rijden op de snelweg een struikelblok. Maar mijn doel is bereikt. Ik rij weer auto en ben nu ook gemotiveerd om dat te blijven doen. De redenen waarom ik gekozen heb om lessen te nemen bij Opfrisrijles en ik deze rijschool kan aanraden: Laagdrempelig; Het is geen reguliere rijschool . Vanwege de voornamelijk praktische benadering van rijangst i.p.v. een psychologische. Ook de lesprijs is laagdrempelig. Snelle reactie; Ondanks dat de instructeur met vakantie was, kreeg ik dezelfde dag antwoord op mijn e-mail en belde hij ook meteen op toen hij terug was. Snel kunnen beginnen en flexibel afspreken; Na telefonisch gesprek had ik al snel een afspraak voor de eerste les. Ik werk onregelmatige diensten dus het was fijn dat ik geen vaste dag en/of tijd hoefde af te spreken. Over de instructeur, Idris, zelf: • Geduldige en motiverende houding • Betrokken en empatisch • Inzicht in hoe spanning van invloed is op het rijden en tools hoe deze te reduceren. Keep up the good work!

Ik heb 1 tip: Misschien handig om per cursist bij te houden wat er aan de orde is geweest tijdens de les ( wat de vorderingen zijn, waar de cursist moeite mee heeft etc.). Op deze manier kunnen de vervolglessen hier op aansluiten. Ik had bijv. tijdens de eerste lessen alleen stadsverkeer gereden en toen ineens reed ik op een N-weg. Er werd verondersteld dat ik dit al een keer had gedaan. Dat leverde mij extra spanning op.

Pluspunten

Opfris-Rijsles.nl vind ik betrouwbaar, flexibel en persoonlijk. Omdat ik voor werk na 11 jaar niet gereden te hebben weer moest rijden, heb ik via online zoekmachines verschillende bedrijven opgezocht en opgebeld. Uiteindelijk heb ik besloten lessen te nemen via opfris-rijles.nl, met name vanwege de goede referenties. De referenties bleken terecht te zijn, in ben zelf ook zeer tevreden. Mijn instructeur was gespecialiseerd in het overwinnen van angsten en het aanleren van routines. Erg prettig vond ik dat je bij opfris-rijles.nl altijd werkt met eenzelfde instructeur, dit gaat bij andere rijscholen soms anders. Verder waren de pluspunten voor mij de niet opdringerige benadering en het gemak om flexibel afspraken te maken. Ik dacht dat het niet mogelijk zou zijn maar op korte termijn heb ik mijn angsten om te rijden overwonnen en rij ik vol zelfvertrouwen iedere dag naar mijn werk toe.

Geen verbeterpunten alles was top.

Ericssonstraat 2 (hoofdkantoor)

5121 ML Rijen

085 - 760 04 60

Over Opfris-Rijles.nl

De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014! Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven! Wij zijn dé opfris rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen. Kies zelf wat je wilt oefenen * Fileparkeren * Parkeren in een vak * Hellingproef * Bediening van de koppeling * Rijden in druk stadsverkeer * In- en uitvoegen op de snelweg * Kruispunten en rotondes * Oefenen in parkeergarage * Alles wat jij nog niet onder controle hebt Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen? * 99% beveelt ons aan! * 9.8 score uit 516+ reviews! * Actief in meer dan 180+ locaties * 6230+ Cursisten gingen je voor