Pluspunten

Na twintig jaar niet rijden en sowieso weinig of geen rijervaring was ik behoorlijk zenuwachtig en onzeker, maar ik werd direct op mijn gemak gesteld. De instructeur is heel geduldig en houdt rekening met mijn leerstijl. Al met al ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

Het is een feit dat als je hier gebruik van maakt dat je je niet helemaal zeker voelt in de auto. Na een ritje ben je daar helemaal vanaf. Eigen ervaring. Je krijgt een rustige uitleg, even een herhaling van waar je op moet letten, super aardige leraar. Zeker een aanrader.!!

Pluspunten

Ik heb sinds 5 jaar mijn rijbewijs. Heb wel wat gereden, maar niet zo vaak en sinds 2 jaar al helemaal niet. Ik heb lessen gehad van 9 uurtjes in totaal en ik heb ze als zeer positief ervaren. We hebben alles weer herhaald. Rij instructeur was super geduldig, super aardig en vriendelijk. Hij legde alles heel goed uit waardoor ik het super fijn vond om weer in de auto te stappen. Echt een aanrader! Dank Idris voor je hulp!

Helemaal niks!

Pluspunten

Erg goede ervaring gehad met opfris-rijles.nl. Na 6 jaar nooit te hebben gereden heb ik nu in 3x 90 min. weer het vertrouwen om zelf de weg op te kunnen. Idris heeft mij rustig en doelgericht begeleid, waardoor het veilig aanvoelde om handelingen uit te proberen met hem ernaast. In een korte tijd heb ik veel kunnen oefenen en hierdoor ben ik voor relatief weinig geld weer klaar om de weg op te kunnen. Een investering in jezelf die zeer is aan te bevelen! Bovendien was het gezellig en ontspannen in de auto, dus bij twijfel: kies voor opfris-rijles.nl

Pluspunten

Na het halen van mijn rijbewijs, 5 jaar geleden, had ik bijna niet meer gereden. Na de opfriscursus ga ik weer vol zelfvertrouwen de weg op. Een geweldige service en ik raad het iedereen aan! Bedankt!

geen.

Pluspunten

Ik ben erg blij dat ik de opfriscursus heb gedaan. Het contact voorafgaand aan de aanmelding verliep soepel en snel en voor ik het wist zat ik al in de auto! Fijne les met goede tips en aandachtspunten. Een aanbeveling voor mensen die lang niet hebben gereden en het weer willen oppakken.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, vakkundig en professionele begeleiding. Voelde mij prima op mijn gemak na een lange periode geen auto te hebben gereden en beveel deze rijschool van harte aan.

Pluspunten

Op een rustige manier is het vertrouwen in het auto rijden terug gekomen. HIer had ik slechts enkele lessen voor nodig waarbij aandacht werd besteed aan de onderdelen van het autorijden waar ik moeite mee had.

Pluspunten

Na het halen van mijn rijbewijs zo'n 10 jaar geleden had ik bijna geen km meer gereden. Na 3x 90 minuten opfrisrijles stap ik weer zonder problemen in de auto! Pluspunten - rustige en geduldige instructeur, heldere uitleg - flexibel in het plannen van lessen - en laat je niet meer lessen doen dan nodig is. kortom, is het geld meer dan waard geweest!

Pluspunten

Ik heb na 15 jaar nauwelijks gereden te hebben een opfrisrijles van 90 minuten gehad. Dit was een zeer positieve ervaring. Het contact en het maken van de afspraak verliep snel en flexibel. De rijles zelf was prettig, alles werd duidelijk en rustig uitgelegd en er was veel ruimte voor waar je zelf graag aandacht aan wil besteden. Zeker een aanrader voor als je onzeker bent op de weg. Idris, bedankt!

Geen!

Pluspunten

Na mijn rijbewijs te hebben gehaald heb ik anderhalf jaar lang nauwelijks gereden. Ik stond op het punt om een auto te kopen, maar werd een beetje nerveus bij de gedachte dat ik m'n auto na zo'n lange tijd zelf moest gaan rijden. Daarom besloot ik 2x een opfriscursus van 90 minuten te volgen. We begonnen bij de basis, en werkten al snel naar de punten in mijn rijstijl die nog extra aandacht vergden. dankzij heldere uitleg heb ik weer het benodigde vertrouwen om aan het verkeer deel te nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb ruim 15 jaar helemaal niet gereden en ik durfde het echt niet om weer alleen de snelweg op te gaan. Die drempel was voor mij enorm hoog. Ik heb een aantal lessen gehad waarin de basiskennis ook weer een opfrissertje heeft gekregen en toen kwam het in en uitvoegen aan de beurt. Doodeng en wat is het verkeer drukker geworden dan 15 a 20 jaar geleden!! Maar......ik heb de drempel genomen en het gaat prima. Zij zijn ook heel flexibel om een afspraak te kunnen plannen. Ook heel prettig dus. Idris bedankt voor je geduld en rustige uitleg.

Pluspunten

Na het behalen van mijn rijbewijs had ik 3 jaar lang vrijwel niet meer gereden. Om mijn kennis en rijvaardigheden weer op te frissen voordat ik zelfstandig de weg op zou gaan, heb ik 2 rijlessen van 90 minuten genomen. In deze lessen zijn de belangrijkste aspecten duidelijk uitgelegd en geoefend. Daarnaast kreeg ik theorie en andere informatie per e-mail toegestuurd, zodat ik dit zelf rustig kon bestuderen. In korte tijd heb ik het rijgevoel weer teruggekregen en kon ik weer fijn de weg op. Erg prettige manier van lesgeven, duidelijke instructies, wordt goed met je meegedacht. Vanwege tijdsgebrek had ik weinig tijd om de lessen in te plannen, Opfris-Rijles was hierin erg flexibel en heeft het toch mogelijk gemaakt: super!!

Geen.

Pluspunten

Na 10 jaar niet te hebben gereden, heb ik ongeveer 10 lessen van eerst 90 minuten en later 2 uur genomen bij opfris-rijles. Alles werd netjes en vakkundig uitgelegd, zowel het theoretische gedeelte als het praktische gedeelte. Ik kan terugkijken op een geslaagde lespakket en ga met een vertrouwd gevoel de weg op. Bedankt Idris!

Pluspunten

Ik heb na een jaar lang niet gereden te hebben, 2x 90 minuten aan les gevolgd bij Opfris-Rijles.nl. Alles werd kalm en vakkundig uitgelegd, en ik kan weer met vol vertrouwen de weg op. Een echte aanrader!

Pluspunten

Mijn opfrisles was precies datgene wat ik nodig had om over de drempel te gaan (weer) zelf achter het stuur te gaan zitten. In 4,5 uur hebben we alles doorgenomen, van sturen tot schakelen en bijzondere manoeuvres. Hierdoor kwam mijn kennis van mijn originele rijlessen weer snel terug (1,5 jaar geleden). Zeker een aanrader als je weer even je kennis wil ophalen en op een relaxte manier wil oefenen op de weg.

Pluspunten

Na een heel tijd niet gereden te hebben bij Opfris-rijles.nl terecht gekomen via een relatie. Ik heb een versnelde 1-daagse cursus gevolgd. Toppers!

Pluspunten

onlangs een opfris rijles voor parkeren gevolgd. Na 90 minuten had ik de juiste techniek weer aangeleerd, wat scheelt dat enorm zeg! Zeker een aanrader!

Pluspunten

Ik heb tot nu 4 lessen gehad en alle lessen waren goed. Alles was goed uitgelegd. Ik heb veel geleerd.

geen

Ericssonstraat 2 (hoofdkantoor)

5121 ML Rijen

085 - 760 04 60

Over Opfris-Rijles.nl

De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014! Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven! Wij zijn dé opfris rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen. Kies zelf wat je wilt oefenen * Fileparkeren * Parkeren in een vak * Hellingproef * Bediening van de koppeling * Rijden in druk stadsverkeer * In- en uitvoegen op de snelweg * Kruispunten en rotondes * Oefenen in parkeergarage * Alles wat jij nog niet onder controle hebt Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen? * 99% beveelt ons aan! * 9.8 score uit 516+ reviews! * Actief in meer dan 180+ locaties * 6230+ Cursisten gingen je voor