Niks te verbeteren. Prima gedaan.

Niks te verbeteren. Prima gedaan. Snel geleverd, onderdeel was beschadigd maar werd ook snel opgelost. Bedankt!

Uitstekende Service en Kwaliteit van Furnea

Onlangs heb ik een wasmachine en droger kast besteld bij Furnea, en ik ben uiterst tevreden over het gehele proces, van ontwerp tot levering en zelfs de montage! Hoewel montage niet standaard aangeboden wordt door Furnea, hebben ze tegen een extra vergoeding toch aan mijn verzoek voldaan, wat ik enorm waardeer. Vanaf het moment van bestellen tot aan de montage thuis, was de service van Furnea niets minder dan uitstekend. De communicatie was helder en tijdig, en het team was ongelooflijk behulpzaam en deskundig, wat het proces soepel en stressvrij maakte. De kwaliteit van de wasmachine en droger kast is fantastisch. Het past perfect in mijn huis en voldoet volledig aan mijn behoeften. De afwerking en het ontwerp van de kast zijn van hoge kwaliteit, en het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan elk detail. Ik wil het team van Furnea hartelijk bedanken voor hun harde werk en toewijding. Het is zeldzaam om zo'n persoonlijke en professionele service te ervaren. Ik beveel Furnea ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige meubels en een uitzonderlijke klantenservice. Nogmaals bedankt, Furnea, voor het overtreffen van mijn verwachtingen en het leveren van een product waar ik nog jarenlang plezier van zal hebben!

Snelle levering en goed product

Mijn bestelling is snel geleverd (binnen 1 week) terwijl er 2 a 4 weken stond. Wandmeubel gelijk gemonteerd en kijk nu met plezier naar mijn tv :)

De lamp valt me tegen.

Graag wil ik hem terug sturen, graag hoor ik van u hoe dit in z’n werk gaat.

Slechte kwaliteit van meubel als ik dat eerder wist ging beter naar IKEA

Slechte kwaliteit meubel! Heb aantal keren met klant service gedeeld dat de randen van meubel zijn niet afgewerkt en dat niet had verwachten! Plus lever tijd van meubel was verwacht heeft 3 maanden geduurd voor dat ik product binnen had.

Prima bedrijf

Wij hebben een salontafel besteld. Zelden zo'n snelle levering gezien. Tafel was meer dan goed verpakt. De vragen die ik vooraf en na levering had, werden uitermate snel en goed via de chatfunctie beantwoord. Al met al een uitstekende ervaring.

Slecht met terugbetalen

Eerst leveren ze slechte kwaliteit meubels en daarna moet een mens veel te lang wachten op terugbetaling. Inmiddels 3 weken voorbij en nog steeds mijn geld niet terug gehad.Het is een van die bedrijven die hebben mooi reviews zolang je geen probleem hebt, ik heb ook slechte reviews gelezen als mensen proberen beroep op garantie te doen. Maar ja ik heb het al verwacht nadat ik heb contact gehad met hun klantenservice.

prachtig kastje en goede info omtrent levering!

De levering was snel, zonder fouten en keurig aangegeven hoe laat enz. Dát zie je tegenwoordig weleens anders! Het kastje is echt een aanwinst in onze woonkamer. Wel was het nog een hele klus om het in elkaar te zetten.

Ook voor een product wat niet meer in de originele verpakking zit, helemaal kompleet

Prima prijs en snelle levering

Geen klachten

Snel gereageerd

Werft goed op de hoogte gehouden, zoals op de foto salon tafel geleverd. Top.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

Geen bijkomende opmerkingen

Goed verpakt en snel geleverd. Zoals het hoort. Dank u!

Helemaal goed

De bestelling ging goed,en snel. En ook de bezorging was in enkele dagen zoals beloofd ook een feit. De bijzettafels werden keurig bezorgd in een sterke,grote doos,en de tafeltjes zelf waren goed verpakt.

Furnea maakt zich er erg gemakkelijk van af en laat mij voor de kosten opdraaien

Furnea reageerde correct op mijn mail van mij met een klacht. De mail ging over een lamp met een erg slechte constructie. De lamp was gekocht voor € 349. Dan verwacht ik geen goedkoop ding De verbinding tussen de staande lamp en de vloerplaat waar de lamp op gemonteerd is, is echter bij deze lamp heel licht uitgevoerd en was al bij het monteren stuk gegaan. Lamp daarmee niet te gebruiken. Gevaarlijk ook. Oplossing van Furnea na wat heen en weer gemail; stuur maar terug en je kunt je geld terugkrijgen, maar, als dat niet in de originele verpakking gebeurt en als er mogelijk gebruiks- of montagesporen op het product zijn te vinden, kan 30 tot 50% van de aankoopsom worden ingehouden. Ja duh - natuurlijk zijn er montagesporen te vinden als je als koper probeert een slecht product toch nog gemonteerd te krijgen. Ik verwacht dat als ik een product retourneer omdat het gewoon niet goed is, ik 100% van het aankoopbedrag terug krijg. En niet een strafkorting van max € 175 aan mijn broek krijg!! Slechte zaak - echt de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb.

zeer goed en vriendelijk bedrijf

niets is teveel en alles kan

Fijne ontvangst en prima geholpen

Aangename samenwerking

Aangename vlotte samenwerking.

Prima levering

Goede communicatie

Top geleverd! Stevige schoenen kast Goede communicatie via mail gehad ove de levering en vlot ontvangen Bezorger had ook een duidelijk tijdblok en werd in dat blok geleverd

Snelle verzending en goede service

Bij het monteren van een tafeltje bleek de glasplaat een beschadiging te hebben. Na het indienen van de klacht heeft Furnea direct en snel gehandeld. Binnen korte tijd van de leverancier een vervangende glasplaat ontvangen. TOP

Leveren standaard te laat (meerder bestellingen)

Niet enthousiast over het bedrijf. Stoel was goed. Twee keer bij besteld. Leveringen meermaals verlaat met vage ‘excuses’. Ik bestel niet weer. Gelukkig kreeg ik 15 euro korting (op een bestelling twv 400) omdat ze zo laat leverden. Slaat natuurlijk nergens op. Doe dan niks.

Fijn geholpen en snel geleverd

In de showroom vakkundig geholpen. Artikel snel geleverd. Zeer tevreden.

Goede service, mooie dingen en er wordt alles aan gedaan om je tevreden te stellen.

Snelle levering, mooi kleed

Snelle levering, mooi kleed.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!