Ruime keuze aan produkten

Ruime keuze aan produkten en een professionele samenwerking

Personeel vriendelijk

Mooie eettafel en goede kwaliteit , snel geleverd. Klantvriendelijk We zijn tevreden

Super snelle levering!

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Snel geleverd! Mooie tafel en gunstige prijs. Tevens werd heel duidelijk aangegeven wanneer het product werd geleverd dmv precieze track en trace.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ben zeer tevreden met hoe alles werd afgehandeld... Snel en vriendelijk

Mooi buiten vloerkleed. prima prijs. Fijn om in drieën te betalen zonder extra kosten. Netjes thuis geleverd.

Duidelijke site en prima levering

Bestellen gaat prima. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering. Deze klopte ook qua tijdsduur. Pakket is keurig afgeleverd met alle toebehoren.

goede kwaliteit en op tijd geleverd min punt was de bezorger die weigerde om het artikel bij de voordeur te plaatsen ondanks dat het op de begane grond was. Hij wilde het niet verder plaatsen dan de eerste deur van de galerij. Verder moest ik die zware stukken maar zelf slepen. dit vond ik schandalig en zal mij er van weerhouden nog een keer bij dit bedrijf iets te bestellen

Mooie spullen voor een prima prijs. De service is super.

Ondanks dat levering wat langer op zich liet wachten dan verwacht, heb ik zeer goede ervaring met Furnea. De verzending is ook prima. Per ongeluk heb ik een onderdeel beschadigd met montage en heeft Furnea kosteloos een nieuw vervangend onderdeel verstuurd. Top service.

Super spoedig geleverd, en van goede kwaliteit!

Gewoon goed verzorgd!

Super snel en top ok

Top qualiteit super service

1 kast van de kasten mooi

We hebben 2 schoenenkasten besteld. Helaas duurde het iets langer dan dat erop de website stond, maar al met al nog steeds redelijk snel binnen in deze tijd. Echter is er nog 1 verkeerd frontje geleverd. Wacht nog op reactie hoe ze dit gaan oplossen, maar neem aan dat het goed komt. Het juiste frontje ontvangen binnen de aangegeven 10 werkdagen, dus prima opgelost.

Niet voor herhaling vatbaar

Alle vertraging wordt afgeschoven op corona en dan ook nog meer dan 10 weken? Dan wordt hij afgeleverd krijg 20 uur voor aflevering bericht alsof iedereen thuis zit Nee service was niet goed

Prima kwaliteit en service

Bij het bezoeken aan de winkel werd goed meegedacht en geadviseerd. De levering duurde 1 week langer maar dit werd op tijd gecommuniceerd. Toen bij de levering door vervoersbedrijf het tafelblad vergeten was door vervoersbedrijf hebben zij mee geholpen om ervoor te zorgen dat blad toch nog dezelfde dag geleverd werd. Het zelf in elkaar zetten was een fluitje van een cent.

top service!

Na ontvangst van de kast i.v.v. bouwpakket, bleek bij het in elkaar zetten, twee planken beschadigd te zijn geraakt. Furnea heeft hierop snel en adequaat een oplossing verzorgd.

Wel øke

Mijn ervaring met Furnea was oké alleen de pakketdienst beloofde het pakket 'ochtends te brengen en toen weer 'smiddags en na enkele keren bellen had ik het uiteindelijk 'savonds . Over het meubel ben ik tevreden alleen het apothekerskastje loopt moeizaam.

de leveringstijd duurde maanden

en niet alleen de schuld van corona,ondertussen had ik ook al maanden betaald

Tevreden van het meubel, spijtig dat leveringsvraag niet gerespecteerd wordt.

Alles werd netjes en veilig ingepakt, alsook volledig geleverd. De montageinstructies zijn vrij duidelijk. Wij zijn tevreden van het resultaat. Jammer dat ik tot twee maal toe een mail verstuur met de boodschap dat we vrijdag ll op vakantie waren. Dit ondanks ik mocht lezen dat het tijdstip voor levering kon veranderd worden. Knap van de chauffeur dat hij me belde op mijn vakantiebestemming om een oplossing te zoeken. Vervolgens heb ik nog iemand moeten optrommelende de levering in een privé plaats te brengen. Maar is goed gekomen dankzij enkele telefoontjes vanuit mijn vakantiebestemming. Mvg, Marius Bajart

Niets op aan te merken

Keurig op de afgesproken tijd en prima product.

Prima werk.

Montage wel prijzig!

Late levering

De levering van de kast was niet bunnen de gestelde termijn, maar ruim twee weken later. Kast moest zelf in elkaar gezet worden wat door de kleine, beperkte gebruiksaanwijzing wel wat tijd vroeg. Kast staat zonder muur bevestiging weinig stevig. ( helaas is muurbevestiging bij ons niet mogelijk). Het is nu niet mogelijk om beide deuren tegelijk te open, dan kiept de kast in zijn geheel naar voren ( groot minpunt).

Super mooi kleed en snelle levering

Hele goede ervaring

mooi kastje en geleverd binnen vooraf aangegeven tijd

Netjes verpakt vriendelijke bezorger kwaliteit materialen we zijn zeer tevreden

Goede afwikkeling Personeel vriendelijk en duidelijk aan de telefoon

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!