Mooi spul ! Prima kwaliteit en snel en eenvoudig in elkaar te zetten, indien nodig.

Van bestellen tot afrekenen zonder probleem

Goede service en communicatie

Na het plaatsen van mijn bestelling , bleek niet alles op voorraad. Heel snel had ik daar een mail over. Binnen de verwachtte levertijd waren mijn spullen geleverd. Top

Bank zou binnen 3 weken geleverd worden,DE reden om voor Furnea te kiezen, het werden 3 maanden! En

Alle winkels dicht door corona, maar een demo bank leveren zat er niet in, eindelijk na drie maanden de bank geleverd ipv de beloofde 3 weken, zat het impregnatie middel er niet bij, foutje sorry..

Mooi kastje

We hebben het kastje op de beloofde datum ontvangen en goede informatie ontvangen. 3 sterren omdat er een kleine beschadiging zat op een van de laatjes.

Kwaliteit ook goed.

Ik ben heel tevreden

Mooi product en een snelle levering .

Snel geleverd, mooie tafel.

Tafel werd supersnel geleverd, de instructie voor montage heb ik wel eens duidelijker gezien maar ik ben er uitgekomen. Het is een mooie tafel als afgebeeld op de website.

Prima afgeleverd

Mooie spullen, netjes ingepakt, vriendelijke bezorger. Jammer dat het door corona 2 weken later werd geleverd.

Er word snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit

Geweldig goed

Fijne site , goede communicatie en een snelle levering

Gaat

Lange levertijd,

Levering kwam eerder dan verwacht.

Ik had een bureau besteld, en het bureau kwam eerder binnen dan verwacht. Het bureau zelf was helemaal compleet en onbeschadigd geleverd. De omschrijving om het bureau in elkaar te zetten was niet altijd helemaal duidelijk, een keer zijn we een belangrijke stap vergeten omdat het bijna niet zichtbaar was op de tekening. Een onderdeel van de levering was niet geleverd, maar na contact opgenomen te hebben is het missende product alsnog verstuurd en kwam die erg snel binnen ~48 uur. Dit was een goede service.

Lange wachttijd levering

Website gaf aan 2 of 3 werkdagen tot levering. Uiteindelijk waren dat 9 werkdagen en werd de secretaire afgeleverd zonder voorafgaand bericht. Verder alles in orde.

Wij hadden een prachtig dressoir gekocht bij Furnea, maar helaas zelf een fout gemaakt bij het monteren waardoor het dressoir was beschadigd. Furnea heeft de kastdeur opnieuw besteld en geheel gratis vergoed. Geen enkele extra kosten. Top service van dit bedrijf. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Goed product, goede communicatie, goede service

De drie kapstokken die ik had besteld en betaald bleken een langere levertijd te hebben. Hierover werd helder gecommuniceerd via mail. Er werden twee kapstokken thuis bezorgd. Ik dacht dat de derde nog nageleverd zou worden. Deze bleek echter zoek geraakt tijdens het vervoer. De klantenservice was via telefoon en mail zeer goed bereikbaar en vriendelijk. Vervolgens werd zonder discussie de derde kapstok opnieuw naar mij opgestuurd. Zeer goede service.

Goeie communicatie, nette afhandeling

We hebben voor ons bedrijf wat producten besteld bij Furnea. Een aantal bleken toch niet te passen en hebben we geretourneerd. We zijn snel en goed geholpen en de producten werden door een eigen transportservice weer opgehaald. Heel fijn!

Mooie schoenenkast.

Keurige levering op de afgesproken tijd. Vriendelijke heren die kast ook geplaatst hebben. Kortom prima service. Voor herhaling vatbaar.

Matig

Mijn levering is een paar keer uitgesteld. Als compensatie zou ik een schoonmaakmiddel krijgen voor mijn dressoir. Dat heb ik niet gekregen. 16-3-2021: reactie Furnea: wordt alsnog toegestuurd.

Klantenservice is prima

Ik had een vloerkleed besteld. Maar deze raakte bij de post zoek. Na 2 telefoontjes werd het opgelost. En kreeg ik binnen een paar dagen het vloerkleed door een meubelkoerier thuis bezorgd. Super netjes opgelost. De mat is super mooi voor een hele leuke prijs.

Geweldige service, vriendelijke bezorgers. Wij hebben gekozen om het in elkaar te laten zetten en binnen af te laten leveren. Nou echt geweldig en zeer goed materiaal.

Prachtig betaalbaar design

Mooi niervormig bureau gekocht. Moest er wel wat langer op wachten maar uiteindelijk de moeite waard. Wel jammer dat er alleen een Amerikaanse stekker bij werd geleverd waardoor ik nog een Europese adaptor nodig had. Ik hoop dat mijn lamp net zo mooi is en nu ook snel komt..

prijs kwaliteit tip top in orde

het meubel is perfect. De levering was niet echt duidelijk. Bij bestelling was het via DPD en eventueel de parcelshop dus wij waren gerust dachten we. Dan kwam een mail één dag op voorhand dat de levering anders ging gebeuren en moesten we in allerijl iemand optrommelen om dit in ontvangst te nemen zodat we geen extra leveringskosten zouden moeten betalen.

mooi bureau

het is wel en gepuzzel om het in elkaar te zetten, eigenlijk zouden de houten delen van een sticker moeten zijn voorzien. je moet nu de gaatjes tellen waar, waar moet komen. Maar het is een prachtig solide bureau.

prachtig design stuk

Prachtig stuk

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!