Bezorgtraject was goed te volgen. Het ontvangen vloerkleed voldoet aan de verwachtingen zoals op de website gepresenteerd.

Nog steeds geen levering

Bij de originele bestelling zou het 6-8 weken duren, die werd op week 6 vertraagd met nog een keer 6 weken. Een paar keer contact gehad en gevraagd om een update maar die kreeg ik amper. ik de week dat het uiteindelijk geleverd zou moeten worden weer een standaard melding dat het 3 weken later komt. Niemand die mij ook maar enige zekerheid kan geven wanneer de stoelen geleverd gaan worden. Geen enkele proactiviteit behalve een paar dagen voordat je denkt dat ze gaan leveren het weer uitstellen. Gaat iemand bij jullie mij een keer zekerheid geven dat het week 11 wel word geleverd??

Alles perfect, zeer goed product

goede online winkel, zeker aanrader

Twijfels na levering

Onze eerste ervaring met Furnea waren goed en mooi computerburo afgeleverd maar na in elkaar gezet te hebben ontbraken er afwerk dopjes op snelkoppelingen en na nagevraagd te hebben blijkt dat het niet bij het buro geleverd werd dat vinden we een beetjenalatigheid lijkt nu net of het niet afgewerkt is

Super service

Salon tafel besteld, snelle levering en mooie tafel!

Kwaliteitsproduct geleverd, contact met de bezorger was goed.

Als er door Corona alleen thuis gewerkt wordt, dan mag Fred wel een beetje klantvriendelijker zijn. Ik wilde mondeling toelichten waarom ik de kast gemonteerd wil. De heer Fred voelde zich te hoog om een belletje te plegen....; ik bewaar de correspondentie om later erop terug te komen

Stevig bijzettafeltje besteld. Deze zelf in elkaar gezet wat heel goed te doen is met de duidelijke omschrijving die is bijgevoegd. Bestellen op internet (foto op internet) blijft lastig qua kleur. Maar een mooi bijzettafeltje wat snel geleverd werd

Een aanrader, goede kwaliteit en levering zoals afgesproken bij bestelling.

Bestelling gedaan voor halkasten. Bij levering een deel te weinig. Bezorger nam onmiddellijk contact, zelf telefoontje gedaan en mailtje verzonden naar Furnea. Ontbrekende deel werd na verzonden na tien dagen ontvangen.

Even wachten voor de levering, maar prima!

Ervaring goed. Levertijd wat lang, maar wordt aangegeven. Dus dat is bekend.

Klantvriendelijk en meedenkend!

Zie correspondentie et Fred

Uitstekende service, wel iets lange levertijd maar er is daarover goed gecommuniceerd

Ongeloofelijke service van FURNEA

Amper 24 uren na mijn bestelling te hebben geplaatst op hun site, stond er om 8u30 's morgens een vriendelijke koerier aan mijn deur met het besteld product dat perfect past in mijn vernieuwd interieur. De kleur klopte met wat ik had gezien op de site en de prijs viel reuze mee. Bedankt FURNEA!

Klasse uitstraling

Het is een mooi en modern . Enkel de twee onderste schuiven mochten iets ruimer zijn.

Super service!

Ik ben goed ontvangen, degene die mij hielp nam echt de tijd. Niks gehaadt alles was helder en duidelijk. Zal zeker nog een bestelling doen. Kan niet wachten voor mijn nieuwe meubels.

Bijzettafeltje goed en snel gemonteerd geleverd.

Het tafeltje is wat de reclamefototje beloofde. Ik heb er vorige week al een foto van gemaakt, en naar jullie doorgestuurd, en er is mij door jullie belooft €10 op mijn rekening te storten. M. V. G. Henk de Kluijver.

Tevreden klant

Ruim aanbod aan meubels. Geleverd in perfecte staat en heb niet lang moeten wachten op levering. Gemakkelijk te monteren. Dit is de eerste keer dat ik meubels online kocht, dus toch wel een beetje bang afwachten. Ik zou deze online winkel zeker aanraden aan andere mensen en zelf zou ik er terug opnieuw kopen. Zeer tevreden met mijn aankoop

Waardeloze bezorgdienst

De bezorger wilde maar tot het begin van de oprit leveren, en verwachtte ook nog dat we het zelf uit de vrachtwagen tilden en naar binnen brachten. Volgens hem was dat de definitie van ‘tot de drempel’. De reactie dat we voor een premium bezorging hadden moeten kiezen, slaat eigenlijk nergens op. De bezorger had een hele andere definitie van tot aan de drempel. Hij vond het begin van onze oprit de drempel. Ik vertelde hem nog dat de drempel bij de voordeur is. Daar was hij het niet mee eens. Ik moest dus zelf naar de auto toelopen en de dozen uit de auto halen en naar binnen tillen. Erg slechte service!

matig

vertraging op vertraging met weken......corona...uit het niets mededeling dat geleverd zou worden ...zou mail ontvangen mbt actuele levering ( 2x deze mededeling gehad)....nooit gebeurd ...plots stond vrachtwagen voor de deur...gelukkig iemand thuis….bij montage bleek draadgang insert aan onderzijde kapot….niet meer op te tappen….maar zo gelaten….

Prima winkelen

Salontafelset M2 Kollektion Luka besteld en binnen een paar weken keurig afgeleverd zoals het hoort.

Slecht

De matras is helemaal vies bezorgd, de hele verpakking is kapot, moest hem wassen en 2 dagen wachten voor dat ik er op kon slapen. Vind jammer dit gewoon.

Goed product

Mooi en netjes

Ben uiterst tevreden over het product via Furnea

UItstekend in het algemeen

een super product

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!