Slecht

Eerst verkeerde pakket geleverd en vervolgens duurt het heel lang en nog steeds niet mijn juiste pakket ontvangen. Naar aanleiding van deze beoordeling heb ik een reactie ontvangen maar dat komt bij over als een standaard reactie. Er is mij deze week beloofd dat ik gisteren of vandaag een bericht zou ontvangen over de levering en dat die uiterlijk maandag geleverd zou worden. Ik heb er een hard hoofd in. Ik verwacht van Furnea dat zij het probleem oplossen met het vervoersbedrijf en dat dit niet aan de klant wordt overgelaten.

Zeer snelle levering .

Prijs kwaliteit ok.

Snel en kwaliteit

Tapijt besteld en deze ziet er prachtig uit! En het werd sneller geleverd dan voorzien!

Goed en vriendelijk geholpen

veel keus

die is goed

Goed maaaar

We zijn tevreden over onze online aankoop, enige jammer is dat we een kleine 2maand hebben moeten wachten op ons bestelling (corona vertraging) Bij elke contact met de klantendienst steeds vriendelijk verder geholpen

Super mooie kinderkamer

Mooie kinderkamer ballerina , zelf in elkaar gezet makkelijke instructie erbij om van A tot Z

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Mooi vloerkleed. De kleuren zijn zoals op website. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

De kleuren van het vloerkleed zijn precies zoals op de website. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. De levering was ook snel. Prima bedrijf

Snelle levering en duidelijke informatie op de site

Zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website. Vriendelijke medewerkers. Goede service.

een bedrijf dat kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt

De site geeft een goed beeld van de producten, waarbij je direct een chat-mogelijkheid hebt voor vragen en uitleg. Mijn product, een secretaire werd goed omschreven, met afmetingen, compleet, met prijs, garantie, service, bezorging en leveringstijd. Het bedrijf komt zijn afspraken t.a.v. bovenstaande volledig na. De aflevering gebeurt correct, goed verpakt tegen schade, op tijd en behulpzaam.

Prima kwaliteit, hoog afwerkingsniveau.

Mooi materiaal en een goede montagehandleiding. Het wastafelmeubel fleurt de badkamer heel mooi op.

Snel reageren, begripvol, goed advies

Goede klantenservice

Geleverde producten geweldig, levering matig.

De eerste keer kreeg ik per mail een leverdatum doorgegeven. Deze was minder dan 24 uur voor levering. Kon hierdoor niets regelen en moest dus uitgesteld worden. Geen overleg over tweede levering maar weer een mail. Nu wel meer dan 24 tevoren. Zou geleverd worden tussen 2 en 4 uur. Middag vrij genomen. Levering pas om 18.00 uur. Producten wel mooi.

Gewoon goed

Bijbestelling geplaatst voor Floorify PVC planken. Goede service, prima prijs en snel geleverd.

Uiterst correcte service

Uiterst correcte service

Goed verzorgd

Goed en snel geleverd

realistische foto's op site, goede levering, goede kwaliteit

heb goed kunnen zoeken op afmetingen. kwaliteit komt overeen met foto's. levering volgens afspraak. gelukkig hadden we enige ervaring met in elkaar zetten van meubels.

Vreselijke bedrijf!Noit iets kopen bij Furnea!

Ik heb een tvkast gekocht bij Furnea.Toen wij de kast wilden monteren hebben wij opgemerkt dat de deur van de kast beschadigd is en dat een handgreep en verpakking ontbreekt. Ik heb het bedrijf gebeld om te vragen of ik de beschadigde /ontbrekende onderdelen of kast zou kunnen ruilen. Op de website staat namelijk dat dezelfde kast op voorraad is met een levertijd van 1-3 dagen. Vandaag heb ik eindelijk een mail gekregen waarin staat dat ik voor de ontbrekende onderdelen tussen 2 tot 4 weken moet wachten (want de onderdelen zouden zogenaamd uit het fabriek moeten komen terwijl ze wel op voorraad zijn). Waarom zou ik dus zolang moeten wachten als ze de onderdelen wel op voorraad hebben? Oftewel, ga niet uit van de beloofde bedenktijd van 100 dagen! Als een arikel dankzij hen is beschadigd of incompleet is, wordt dat behandeld als een claim waardoor je wekenlang moet wachten.

Top service en top product

Bestelling netjes geleverd Contact met klantenservice super. Product zelf ingeklaard gezet en is van hoge kwaliteit. Enige aandachtspunt is dat gebruiksaanwijzing niet heel makkelijk is. Onderdelen niet genummerd en daardoor zou je makkelijk fouten kunnen maken met monteren! Verder alles dus helemaal top.

Er was een plank stuk van de kast die ik besteld had. Werd na het toesturen van een foto direct opgelost. Ik kreeg direct een nieuwe plank opgestuurd.

Prima website en verloop van bestelling

Veel keuze en betrouwbare levering. De prijs was maar ietsjes hoger dan bij concurrent, maar dan wel aangesloten bij de thuiswinkel waarborg en goede (betrouwbare service) Bestelde product (kast) was van goede kwaliteit en onbeschadigd geleverd.

Snelle en vriendelijke service

Personeel handelt adequaat, snel en efficiënt

Service valt tegen.

Er werd mij beloofd dat er een bericht gestuurd zou worden wanneer de bezorging zou plaats vinden. Niets meer gehoord en na 2 weken belde onverwacht de bezorger aan. Gelukkig dat er iemand thuis was. De verpakking van het vloerkleed was niet naar wens: in doorzichtig en dun plastic met de goede zijde van het kleed naar boven. Een wonder dat het vervoer zonder beschadigingen is gebeurd. Gezien de prijs van het product had ik toch betere en professionelere service verwacht!

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!