Voldeed aan verwachting

Een goede en behulpzame service

Initieel liep er iets mis. Er werd eerst een verkeerd meubel van dezelfde lijn geleverd. Na kort contact met de vriendelijke support had ik 2 dagen later al het correcte meubel in huis. Dus al bij al geen slechte ervaring, er kan altijd wel eens iets mislopen.

Geweldige service

Snel, accuraat en prijstechnisch okay. Hun service is uitstekend!

Uitstekend!!

Top ervaring & product!

Fijne ervaring met Furnea gehad. Nadat ik de vervoerder had gemist (mijn fout) na hun telefoontje (half uur van te voren) kon ik zelf het product ophalen bij Furnea in Schiedam (al boden ze aan om het nog een keer af te leveren). Goede communicatie met de medewerkers. Het product (tafel) was makkelijk in elkaar te zetten en is solide.

Goede advies en begeleiding

Dank voor de begeleiding en het goede advies. Heel vriendelijk en behulpzaam!

Helemaal goed.

Fijne krantenbak gekocht en snel geleverd.

Verkeerde tafel bezorgd

Wij hadden een salontafel van 75x75 besteld maar kregen een doos van 50x50. Daarbij zag de doos en wat we konden zien het schuimplastic in de doos, eruit of hij al door tig man open gemaakt was en weer dichtgeplakt. Heb nog nooit zo iets gezien. Als ik een tafel van 50x50 had besteld was ik ook niet blij geweest met hoe de zending er uit zag. Gelukkig ging het retourneren en geld terugvragen beter.

alles ok.

Ik ben helemaal fan van de bestelde tafellamp. Heb al jullie site aan diverse vrienden doorgegeven. Op lampengebied bieden jullie een bijzondere lamp voor een prima prijs. Ik heb nog een tafeltje elders in bestelling. Wanneer dat binnen is ga ik bij Furnea nog een lamp bestellen op dat tafeltje

Prachtige planken

Door corona wat langer op moeten wachten, maar hier kan Furnea niets aan doen. Eenmaal de planken binnen waren ze zeker het wachten waard. Wat een prachtig hout! Super!

Top, super snel geleverd.

Top, super snel geleverd.

Een mooie outletprijs betaald voor een groot kleed!

Goede en snelle levering

Goede en betrouwbare webwinkel en zeer snelle levering.

Fijn

Fijne ervarinf gehad met klantenservice. Wel heel jammer dat ik het formulier en retour etiket moest uitprinten. Per toeval heb ik wel een printer kunnen vinden. Hopelijk wordt in de toekomst een betere misschien een digitale oplossing bedacht voor retouren van artikelen.

uitstekend

ik heb bij furea een boekenkast besteld die snel werd geleverd en over de geleverde kast ben ik ook zeer tevreden.

mooi product, goede communicatie.

mooi product, goede communicatie.

Het was prima afgeleverd

Het is een mooie degelijke kast

Klantvriendelijk

Niets op aan te merken

Levering volgens afspraak. Goed verpakt. Snel in elkaar te zetten.

Bestelling 2x uitgesteld, wel mooi product

Ik had een bankje besteld met levertijd van 3-6 weken. Na 6 weken kreeg ik een mail dat deze 3 weken extra vertraagd was, na die 3 weken was het bankje weer 2 weken vertraagd.. Dit was ontzettend jammer maar ik ga er maar vanuit dat dit te maken had met de coronacrisis. Daarnaast is de service van Furnea heel netjes en zijn ze snel in reageren, het bankje zelf ben ik ook heel blij mee.

Ontevreden

Niet tevreden, Een stoel thuis ontvangen met flinke schade + half gemonteerd. Ik plaats in de toekomst geen bestellingen meer bij Furnea.

Keuze

Ik had een grote keuze voor wat ik zocht wel een paar weken moeten wachten maar de levering was perfect veilig

Helemaal top je word van tevoren gebeld hoelaat ze komen

Mooi kleed, prima verzending

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!