super ervaring

Dankuwel Furnea, het vloerkleed is echt prachtig! Vlotte communicatie, snelle levering, kwalitatief dik ok. Ik vond het erg spannend om iets als een vloerkleed online te bestellen, maar de foto's bij het artikel waren waarheidsgetrouw & het was precies wat ik zocht.

Ok

Levering was veel langer dan aangegeven op de website. Het transport was onaangekondigd plots op leveringsadres zodat er niemand aanwezig was

Snel en correcte levering

Omdat je in de meeste lampenwinkels dezelfde lampen ziet, vond ik op de site van Furnea net wat wat zochten.

Super snelle levering

Mooie lamp. Heel blij met mijn aankoop

Goede en snelle service

Online lampen besteld. Levering was sneller dan verwacht. Helaas pasten de lampen toch niet in het interieur. Een mail hierover naar Furnea en ik kon direct de lampen retourneren. Binnen 2 dagen was alles ook financieel afgerond. Na de Coronatijd ga ik mij opnieuw oriënteren op lampen, maar dan fysiek. Ik zal daarbij als eerste winkel zeer zeker Furnea in Schiedam bezoeken.

Laat op de avond reactie op de chat. Snelle levering. Top kwaliteit.

Snelle reactie klantenservice, matige snelheid afhandeling klacht.

Meerdere mailtjes verstuurd met vragen. Altijd heel snel en goed beantwoord. Dit was heel fijn. Echter was 1 van mijn bestelde tv kasten kapot geleverd. Ben al weer bijna 5 werkdagen aan het wachten tot hier actie op wordt genomen. Ook bezorgservice is niet snel... helaas. Ik hoop toch ‘ergens’ in december mijn tv kast te ontvangen. Dit had echt veel sneller gekund! Aanvulling februari 2021: Na bijna 3 maanden wachten en meerdere mailtjes en telefoontjes verder, heb ik eindelijk een nieuwe tv kast ontvangen begin deze maand! Ik ga ervan uit dat de vertraging door Corona is geweest, maar het was wel jammer om zo lang te moeten wachten. Uiteindelijk dus wel opgelost en zeer tevreden met de producten!

Ze doen wat ze beloven, houden je op de hoogte en leveren volgens afspraak.

Snel en goed

Prima product voor een mooie prijs

Eerlijke handel voor betaalbare prijzen.

Klantenservice is goed bereikbaar

Informatie wordt helder overgebracht. Alleen wel jammer, dat het precies 8 weken heeft geduurd. Van mij mag dit ook korter.

ik heb mijn bestelling niet !

ik heb mijn bestelling (nog) niet EN ...... ik weet zelfs niet waar mijn (betaalde) bestelling is !

Mijn ervaring met furnea was goed. Mijn vragen werden goed beantwoord en mijn bestelling heeft niet te lang geduurd.

Ik heb 2 salontafels met marmerlook besteld en vind ze heel mooie en sterk gemaakt worden, Mooie design, Goede prijs De levering was zo als afgesproken !

Mooie site en ruime keuze!

Keurig netjes op tijd bezorgd! Wij zijn heel blij met onze aankoop!

Helaas vertraagde levering. Na contact wel netjes geīnformeerd.

Informatie verliep prima, voor na te keveren onderdelen moest ik nog wel een keer contact opnemen. Uiteindelijk blij met de kast!

Erg tevreden.

Wij zijn goed geholpen. Er was aandacht voor onze vragen en afspraken werden nagekomen.

Gezien pakket nog steeds niet geleverd is ben ik niet happy.

Update : situatie 17/11/2020 Nog steeds is het pakket niet geleverd en het ziet er niet naar uit dat dit vandaag nog zal gebeuren. Uw verantwoordelijkheid stopt niet wanneer u het pakket overhandigd hebt aan uw transporteur. Wij verwachten van u een duidelijke en correcte respons. Pakket is nog steeds NIET geleverd. Besteld op 02/11/2020 Link gekregen op 04/11/2020 Pas na telefoon naar uw diensten op 08/11/2020 vertrekt pakket respectievelijk via Duitsland, Nederland naar Puurs in België. Na maximum 3 dagen zou het pakket geleverd worden. Volgens de link zou het pakket gisteren 13/11/2020 geleverd worden maar is het om onbegrijpelijke redenen teruggestuurd naar Puurs. Er is gisteren gedurende de ganse dag iemand thuis geweest. GLS was gisteren telefonisch om 16 uur niet meer bereikbaar. Vandaag is er een mail vertrokken naar GLS. Ik zou graag vernemen wat er hier allemaal is fout gelopen.

Goed in één woord.

Geweldig top.

Super goed

Mooi

Grote keuze en goede service

Op zoek naar een vloerkleed kwam ik bij Furnea uit. Een logische indeling van de website en goede zoekmogelijkheden hebben het zoeken en kiezen een stuk eenvoudiger gemaakt. Een ruim aanbod waardoor ik mijn keuze vrij eenvoudig kon maken.

Prima website met productinformatie. Eenvoudig besteld

Snel geleverd. De kast was goed in elkaar te zetten. HIj past precies en is geheel naar wens.

Score

Helaas bovenaan mijn recentie aanpassen. Want helaas is onze lamp stuk aangekomen. Mijn man heeft hierover een mail gestuurd met foto's. Hopelijk wor dit snel opgelost! Wat fijn dat er bij jullie kan worden gekozen voor het betalen in 3, dat kan niet overal. En wat fijn dat de bezorger belt voordat zij aankwam, goed geregeld. Wat jammer dat je zoveel geld betaald ( boven de 600 euro )voor een lamp en hem dan zelf in elkaar moet zetten, of dat je een optie heb voor 100euro extra om hem in elkaar te laten zetten, dat is een hoop geld om hem in elkaar te laten zetten. Ook is het jammer dat er niet standaard of tegen een (kleine) bijbetaling in het weekend of savonds geleverd kan worden, dit omdat veel mensen werken doordeweeks, en daardoor langer moeten wachten op je bestelde item. Ook kon ik al beoordelen voordat ik mijn bestelde item heb ontvangen, dat was een beetje vreemd. Al met al ben ik zeker van mening dat ik in de toekomst nog eens bij furnea zal bestellen. Misschien was het net het moment en het tijd dat het even iets anders liep dan normaal

Mooi product, prima service

De producten van Furnea zijn kwalitatief goed, mooi materiaal en de service is prima geregeld! Hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!