Dik tevreden met onze inrichting, mooie meubels!

We hebben onze volledige inrichting behalve bankstel bij Furnea gekocht. Ebru heeft ons heel goed geholpen met haar geweldige begeleiding en advies bij het inrichten van ons huis. Dankjewel! Iedereen die ons huis bezoekt is lovend over de geweldige inrichting.

Perfect geholpen in de showroom

Drie maanden geleden heb ik de showroom in Schiedam bezocht om de badkamermeubels te bekijken. Ik ben prima geholpen door een showroom medewerker. Alvorens ik de showroom bezocht had, had ik ook nog paar vragen gesteld via de livechat van furnea welke keurig en snel beantwoord werden. We hebben drie maanden geleden de badkamermeubel bekeken en na drie maanden (i.v.m. verhuizing) hebben we het via de website van furnea de order geplaatst. Het werd binnen 1 week keurig en netjes door de vervoerder van furnea geleverd. Achteraf beseften we dat we ook nog een kraan nodig hadden. Die werd ook netjes en snel afgeleverd waarmee we het badmeubel volledig in gebruik hebben genomen. De ervaring met furnea is super goed en het product is ook van hoog kwaliteit. Voor de badkamer liefhebbers raad het merk Pelipal persoonlijk aan.

Tevreden met aankoop!

Zeer tevreden met mijn Furnea aankoop. We waren er aan toe om nieuwe meubels aan te schaffen en zijn zowel online als in de showroom goed geholpen. Prachtige, kwalitatieve meubels en ervaren monteurs. Dat wordt zeker weer bestellen bij Furnea!

Goede communicatie en service!

Tijdens transport was helaas een onderdeel van de kapstok beschadigd. Uiteraard gemeld bij de klantenservice. Erg vriendelijk te woord gestaan en al binnen een paar dagen ontving ik van de fabrikant een nieuw onderdeel. Heel erg fijn!

Bestelling online te plaatsen. Vetragibg in levering wordt gecommuniceerd. Online goed bereikbaar. Nette levering!

Goede communicatie

Ben tevreden ondanks de verlengde leveringstermijn. Bij het transport werd de doos en de isomobescherming beschadigd waardoor het bureaublad licht werd beschadigd.

zeer goede en professionele firma die er alles aan doet om je tevreden te stellen met goede medewerkers.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Blij met produkt.

Even gedoetje met bezorgen. De tweede keer keurig door vriendelijke jongeman.

Uitstekend!

Uitstekend geholpen door Thomas van Dag. Andere bedrijven moeten voorbeeld van nemen.

volledig tevreden

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling ondanks er wel wat moeilijkheden waren. bestelling niet geleverd op voorziene datum maar tijdig verwittigd en tegemoetkoming met korting op betaalde bedrag levering meubel in twee verschillende dozen echter tweemaal dezelfde dozen ontvangen correcte en snelle afhandeling van mijn klacht waardoor ik een van mijn dozen kon terugsturen terwijl de tweede en juiste doos mij spoedig bereikte elke mail die ik verstuurde werd een geruststellende info beantwoord vandaar mijn 5 sterren

Goede kwaliteit & Servicegericht

Een echte aanrader, heb negatieve ervaringen gehad met andere meubelzaken maar bij Furnea is het toch een ander verhaal. Wat ben ik goed geholpen in de winkel door de medewerkster. Zij dacht mee met het interieur zonder voor de duurste producten te gaan. Hierdoor heb ik makkelijk kunnen kiezen en de bestelling geplaatst. de producten zijn zelfs binnen de besproken termijn binnen, ik ben netjes gebeld en alles is op tijd bezorgd en gemonteerd. Complimenten voor iedereen van dit bedrijf.

Snelle levering en goede service. Vriendelijke personeel.

Zo maak je tevreden klanten!

Snelle levering, heel goede kwaliteit. Nog nooit zo tevreden geweest met een online aankoop! Nogmaals hartelijk dank voor de verkoop en de thuisbezorging. Alle goeds met hartelijke groet!

Niet positief

Niet positief. Onjuiste pakket is bij ons afgeleverd en daarna is het onmogelijk gebleken om alsnog het juiste pakket af te leveren. Hierdoor hebben we in totaal 4 maanden gewacht op de uiteindelijke (financiële) afwikkeling.

netjes verpakt, snelle levering, binnen 2 dagen in België. Product stemt overeen met foto catalogus.

Vloerkleed voldeed aan de verwachtingen. Levertijd was zoals vermeld.

Foute verrekening van kortingen blijkt opzettelijk

Ik was zeer tevreden over mijn product en snelle verzending. Enthousiast plaatste ik ook een 2e bestelling met de beloningskorting die ik per mail ontving. Des te groot was mijn teleurstelling wanneer bleek dat de standaard korting die op de website reeds werd aangeboden vervalt bij gebruik van mijn kortingscode. Reactie van klantendienst was even teleurstellend, klopt je kan geen kortingscode toepassen op een afgeprijsd product, met dan ook een natrappende smiley bij. Dit was dan ook mijn 2e en laatste bestelling!

Super service

Doordat de handleiding zo slecht was moest ik bellen voor hulp. En je raadt het niet, ik werd meteen geholpen. Super snel zodat ik meteen door kon met het in elkaar zetten van het product. Dikke plus

het is geen top product.

montage instructie is minimaal. Na wat kunstgrepen heb ik de poot kunnen centreren.

Niet geheel tevreden

Bureaustoel werd geleverd en er bleek een onderdeel kapot/gescheurd en hendel voor omhoog/omlaag was defect. Stoel teruggebracht naar showroom. Er werd beloofd dat er direct actie ondernomen werd. Dit was inderdaad zo want er werd gebeld dat we een nieuw onderstel kregen. Dit hebben we laten bezorgen in de showroom. Opgehaald en toen bleek dat we een geheel nieuwe bureaustoel kregen. Top, maar eenmaal bij in elkaar zetten ontdekten we weer schades. Dit heeft naar mijn idee te maken dat het niet goed verpakt is, (zware) onderdelen kunnen door de doos rollen met alle gevolgen van dien. Was het zat en vroeg om compensatie en die kreeg ik, zeker wel 10,00. Stoel is mooi en zit goed, maar wel met schades

Goede service!

Helaas stond het bestelde kleed niet goed in mijn kamer. Terugsturen was geen probleem en kregen het reeds betaalde bedrag heel snel teruggestort.

slechte service

Het ziet er ok uit, maar het deurtje van onze kast steekt nu erg uit, en ondanks beloftes van furnea is er nog steeds geen advies gekomen hoe we dat kunnen fixen

Snel en correct

Conform verwachting

Zoals hiervoor vermeld. Niets meer en niets minder!

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!