top

komen de afspraken voor 100% na,...

Mooie set meubels voor in de hal

Na lang twijfelen toch bij Furnea een hele set meubels voor in de hal besteld. Twijfel lag voornamelijk aan de prijs, maar hebben toch besloten om geen Ikea/Kwantum/Leenbakker troep te kopen en te gaan voor kwaliteit. Medewerkers van de online chat op de website zijn uiterst behulpzaam en denken goed mee. Na bestelling en betaling word je per email goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Meubels werden al eerder geleverd dan in eerste instantie was aangekondigd, na 4 weken al geleverd in plaats van de aangegeven 6-8 weken. Ook fijn dat de meubels geheel compleet, en zonder beschadigingen geleverd zijn. Verder, duidelijke beschrijving en prima zelf in elkaar te bouwen. Echter zat er geen bevestigingsmateriaal bij voor het garderobepaneel en de spiegel. Dit omdat men niet weet tegen wat voor soort muur de meubels aan bevestigd worden. Logisch wel, maar niet super duidelijk wat voor soort bevestiging er dan nog bij de bouwmarkt gehaald moet worden.

Mooie kleden voor een mooie prijs

Bij het zoeken naar een vintage vloerkleed voor onze woonkamer kwamen we na verschillende sites te hebben bezocht uiteindelijk bij Furnea terecht. Daar vonden we verscheidene leuke vloerkleden voor acceptabele prijzen tegen. De keuze was best lastig omdat je op een foto niet goed de kleuren kunt zien. We hebben 2 vloerkleden besteld om te kijken welke het leukste stond. Degene die we het minst mooi vonden konden we gratis retour sturen en na de retour ontvangst stond binnen een paar dagen het betaalde bedrag weer op mijn rekening. Als het bestelde artikel op voorraad is, heb je die ook binnen een paar dagen in huis. De communicatie over de levering van de bestelling kan wel iets beter want die loopt niet helemaal synchroon met de daadwerkelijke levering. Ik kreeg een mail dat de bestelling het magazijn had verlaten dus verwacht je dat het de volgende dag of de dag erna geleverd wordt maar een uur later had ik het al in huis. Op zich geweldig omdat ik toch thuis was i.v.m. verplicht thuis werken maar zo niet dan hadden ze waarschijnlijk voor een dichte deur gestaan. Vandaar 4 en een halve ster.

uitstekende levering

Het was een correcte en snelle levering, alles is tiptop in orde voor wat het service betreft, het kastje dat we besteld hebben was goed afgewerkt, alles OK, een aanrader hartelijk dank voor alles

2x besteld, 2x vertraging.

Wij bestelden enige tijd geleden een tv wand. Geleverd met maar liefst 5weken vertraging + beschadiging op 1 paneel. Tenlaatste aanstaande woensdag verwacht ik mijn eettafel en 6 stoelen. Alweer met de nodige weken vertraging. Laat ons hopen dat er deze keer geen beschadiging is. Wij hebben nog meubels nodig maar ik overweeg sterk die ergens anders aan te kopen.

top service

top service, ik kan niets anders zeggen.

Zelfs een dag te vroeg met de levering

Super service geleverd

Een dag na de bestelling had ik het meubel al in huis. Helaas was een plank licht beschadigd. Na een mail had ik 3 werkdagen later de nieuwe en nu onbeschadigde plank in huis. Alles gecontroleerd, alles was compleet en het ineen zetten was een fluitje van een cent en heb ik nu een handig computermeubel in huis. Ik ben dan ook SUPER tevreden over het product en de geleverde service. Een aanrader.

Prima kwaliteit

Correcte service

Goed snel geholpen

Prachtig meubel, door Corona wat vertraging

Ik ben super blij met mij nieuwe meubel. Door Corona ontstond een behoorlijk vertraging. De communicatie daarover had iets beter gekund, het was heel lang stil. Een bericht dat jullie ook nog op informatie zitten te wachten is beter dan niets sturen. Maar de uiteindelijke korting die ik nog kreeg vond ik heel sympathiek.

Mijn ervaring was goed

ik ben tevreden.

Lange levertijd, terwijl op voorraad.

Product voorradig, toch meer als een week moeten wachten. Jammer dat ze het product meteen beneden bij ingang laten staan, terwijl lift aanwezig en k op de tweede etage woon.

Tijdig geleverd, de kast staat op z'n plek.

De enige opmerking die ik heb, is dat de transparante achterstrip niet heeft gewerkt. We hebben de twee achterwanden van de kast met duktape vast gemaakt.

Alles ok

Alles perfect geregeld Vriendelijke verkoopster

Lang gewacht toch gekregen

Ondanks de onvoorziene buitengewone lange levertijd van mijn bestelde meubel, toch tevreden. Met name de communicatie, ze hielden mij regelmatig op de hoogte van de bestel status. Toen wederom de bestelling vertraagd werd, boden ze mij aan om de order kostenloos te annuleren danwel een korting te geven. Ik heb voor het laatste gekozen en inmiddels pronkt mijn meubel in de woonkamer.

Het was heel makkelijk om online meubels ter bestellen

Na een snelle bestelling liet het afleveren een aantal weken op zich wachten. Redelijk normaal in deze branche. De pakketten werden door een eigen besteldienst afgeleverd en helaas tijdens de montage trad er een kleine beschadiging op. Er wordt snel gereageerd op emails. Prima zoals ik als klant ook mag verwachten. Volgens Furnea wordt deze schade naar tevredenheid snel en adequaat opgelost. Dat laatste is nog even afwachten.

Prima kwaliteit, tijdrovende levering

Door Corona heeft het lang geduurd voordat de kast verzonden werd. Voor het wachten 5% korting wat erg gewaardeerd is. De levering zou tussen 7 en 15 plaats vinden. Naar mening is dit geen indicatie. Hierover gebeld ivm mijn avonddienst en de mogelijke vroege levering. Ik zou 1 van de eerste zijn van de bezorging dus vroeg op. De levering was pas 14;15! Ik vind het niet zo netjes mensen zolang vast te zetten. Ook hier was excuus corona wat naar mening tegenwoordig voor alles gebruikt word. Hopelijk gaan ze wat doen aan deze indicatie want zou er graag nog eens bestellen maar wil mij niet meer zolang vast zetten.

Mooie meubels

De meubels van Furnea zien er mooi uit en dat voor een goeie prijs

Goede kwaliteit en dienst na verkoop

De levering liet op zich wachten maar we werden goed op de hoogte gehouden van de vertraging en de leverdatum van het pakket. Bij levering door de lever firma bleek een plank van de kast beschadigd, na een claim te hebben ingediend kregen wij een week later een nieuw exemplaar van de plank en konden we eindelijk de kast opzetten.

Super!!

Echt een geweldig mooie lamp gekocht bij jullie!

Geweldige service, product nog mooier dan verwacht

Geweldige service Product nog mooier dan verwacht Snelle levering Absoluut een aanrader

Toppie!

Goede service, per mail, chat of telefoon. Snelle levering. Gaan hier zeker vaker gebruik van maken.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!