Snel en netjes geleverd

Mooi bureau met kastje besteld. Het bureau is snel geleverd en netjes ingepakt zonder schade. Vooraf een berichtje en telefoontje met tijdstip van levering. Heel tevreden.

Super goed

goede service en super snelle levering

Red je zelf maar

We hebben een redelijk prijzige tv kast gekocht en de deurtjes zijn niet goed gesteld. Ook de soft close lade werkt niet. We wilden nu niet zelf een kast in elkaar knutselen maar gaan voor een stevige kast. We werden afgescheept met YouTube filmpjes. Voor ons geen Fuentes weer.

Goeie service

Geweldig goede service

Beschadigd geleverd Paneel werd vlot vervangen

Bestelling ging prima, snelle levering.

Heel blij met onze bar en barkrukken! Kom graag nog eens terug bij jullie ....

Snel en punctueel

Had some doubts - All solved!

Ordered 4 chairs, one of the chair came without the little balancing thingy on the bottom, so you couldn't balance the chair out to match the floor. I had called them and wrote an official email about it. They have apologized and forwarded my email to the factory to have it solved. Even though it took them many weeks to have it produced, we not only received that little balancing thingy, but a complete set of new legs for the chair. Customer service was top, received replies within hours. Hats off to Fred for assisting!

alles naar wens verlopen

Zeer goede klantenservice

Tv meubel besteld waar beschadiging aan was. Zeer snelle reactie gekregen van klantendienst en snel opgelost. Zeer vriendelijk persoon van de klantendienst

Slecht

Duurt te lang

Great!

Excellent customer service! Showroom quite small, would have loved to see more products, mainly those a bit more expensive ( customer choice to check quality before buying ).

Netjes afgeleverd

De kast werd netjes afgeleverd en het was wel even een kleine puzzel doordat op de tekening niet duidelijk (voor mij) plank aanduiding aanwezig was . wel bij alle andere onder delen wist je welke schroef of wat moest hebben Maar uiteindelijk toch gelukt #superblijmetmekast

levering volgens afspraak

Verpakkingen zullen waarschijnlijk wel heel verzonden zijn vanaf Furnea maar bij aankomst was 1 doos behoorlijk beschadigd en open. Waarschijnlijk beschadigd door transporteur. Inhoud was wel heel gelukkig.

snel en keurig geleverd ondanks de verwachting lange levertijd

De verwachting was dat er een lange levertijd zou zijn. Geheel onverwachts kregen we keurig de email dat de kast onderweg was. In eerste instantie viel de kwaliteit tegen maar als je alle instructies keurig volgt zijn het stevige kasten met softclose deuren en lades. Wij zijn er heel blij mee.

Keurig op tijd geleverd

Wel wat beschadigingen maar gelukkig valt het aan de binnenkant

Verzorgde levering, top-artikels,... 10 op 10

Communicatie kan beter

Na 3 maanden (ipv 2 weken) wachten is eindelijk onze bank afgeleverd (fabriek was dicht ivm Corona begreep ik zojuist). Echter werd deze afgeleverd met scheuren erin. Een mail gestuurd op dezelfde dag met foto's erbij (8 juli). Pas na het versturen van de beoordeling begrijp ik dat er een claim bij de leverancier ligt. Dus het ziet er naar uit dat zaken wel opgepakt worden en de veel langere levertijd is overmacht, echter communicatie (het wat, waarom en hoe) kan wat mij betreft op verschillende vlakken een stuk beter en sneller.

Vriendelijk en snel te woord gestaan, leuke tafel besteld die ten tijden van leveren helaas "zoek" is geraakt. Ondanks dat goed geholpen en een nieuwe order geplaatst

Stevige en mooie meubels voor een betaalbare prijs

Meubels worden als bouwpakket geleverd. Stevig ingepakt ter voorkoming van schades tijdens transport. Duidelijke handleiding en daarmee prima zelf in elkaar te zetten. Ik ben erg blij met de nieuwe meubels.

Een matige kwaliteit

De leverancier netjes op tijd geleverd. Bravo. Maar de kwaliteit van product zelf is niet hoog als die van de leverancier. Namelijk; Geen duidelijke tekening, op heel veel plekjes niet voorgeboord en ik had direct gezien dat het ‘Leen Bakker’ kwaliteit was. Al bij al bedankt voor het snelle levering. Mvg,

Precies goed

Showkastje voor mijn verzameling is helemaal goed en binnen 1 dag geleverd. in elkaar zetten was gemakkelijk. Kastje is mooi afgewerkt.

Goede ervaring

Prachtig

Super goede service.

Mail wordt gelijk beantwoord. Ze zijn oplossingsgericht en eerlijk, begripvol en vriendelijk.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!