Nog in afwachting van antwoord

Wij hebben een tv meubel gekocht online. Afgezien dat ik toch een beetje baal dat ik meubel niet in echt had gezien (zou ik dan nooit gekocht hebben), ontbrak er een onderdeel. Direct hierover gemaild maar nu een week later nog geen antwoord en één onafgebouwde kast in woonkamer.

Zeer fijne eerste winkelervaring!

Levering van het door ons gekochte bureau zou beetje vertraging kunnen oplopen. Daarover werd niet alleen netjes gecommuniceerd, er werd ook een kleine korting als tegemoetkoming voorgesteld. Een door ons geapprecieerde geste. Uiteindelijk in het bureau perfect binnen de verwachte levertermijn bezorgd. Een fijne verrassing dus, wij zijn tevreden van het product én de service.

Mooie producten, servicegericht - complimenten!

Ik heb na lang zoeken twee sets kledinghangers besteld voor in de gang. Ik kreeg van Furnea direct de bevestiging en ook de bevestiging (dezelfde dag nog) dat ze hangers hadden overgedragen aan DPD. De spullen werden door DPD geleverd, maar de doos was beschadigd. Gelukkig had Furnea de hangers individueel super netjes en zorgvuldig ingepakt, dus is er geen schade ontstaan. De hangers zijn prachtig en ik kan Furnea van harte aanbevelen. De bezorgdienst doet de kwaliteit van Furnea helaas geen recht.

Ik heb voor het eerst bij Furnea besteld en mijn ervaring was erg prettig! Goede communicatie over de zending en snel en goed reactie op mijn vragen.

Fijne webwinkel met goede kwaliteit goederen

Na lang zoeken op internet naar een computerbureau deze uiteindelijk besteld bij Furnea. Uitgebreide collectie met concurerende prijzen. Berichtgeving mbt leverinng erg goed en up to date. Tevreden :-)

Goede kwaliteit

Mooi meubel, stevig plaatmateriaal en eenvoudig in elkaar te zetten. De levertijd was lang, maar het wachten waard.

Na wat vragen te hebben gebeld. Fijn persoonlijk contact en advies. Bezorging volgens planning. En pakket heel thuis ontvangen. Tevreden met aankoop.

Prima snelle levering

Ik heb een vloerkleed besteld en ontvangen, het ziet er heel mooi uit ! Nu hoop ik , dat het ook lange tijd heel mooi zal blijven…..

Onderdelen van de stoelen beschadigd

De onderdelen van mijn eetstoelen zijn beschadigd geleverd. Toen ik Furnea hierover heb gecontacteerd konden zij de beschadigingen in eerste instantie niet waarnemen terwijl de beschadigingen duidelijk zichtbaar zijn. Uiteindelijk is gezegd dat zij de beschadigde onderdelen zouden nazenden. Ik wacht nog steeds op deze onderdelen.

Goede prijs kwaliteit

Mijn levering was later dan voorzien, maar dit was enkel te wijten aan Corona, dus alle respect. Ook goede opvolging nadien om te vragen of alles goed verlopen was.

De tafel was niet nieuw en duidelijk reeds eerder in elkaar gezet

Levering was wel snel daar niks op aan te merken.

Snelle en correcte levering.

Meegeleverde uitleg was volledig en goed overzichtelijk.

Aangenaam verrast

Mooie meubels die perfect passen bij mijn laminaat. Levering duurt wel lang, veel lijmresten en een kras op de meubel dat op lijmresten leek . Retourneren kan niet omdat het product al gemonteerd is.

Fijne service

Een salontafel besteld, deze viel uiteindelijk toch tegen. De tafel kon gratis retour, erg fijn.

Levering duurde iets langer dan ik gehoopt had maar de service bij afhalen in de showroom was uitstekend

De tafel was netjes verpakt. De tafel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben er heel blij mee. Het hout heeft een mooi patroon en het design is strak en modern.

Furnea is een mooie online meubelwinkel met toffe meubels daar vond ik mijn dressoir van mangohout ben er erg blij mee. Wij hebben gekozen voor een gespreide betaling zonder dat je rente hoeft te betalen dat vindt ik heel bijzonder. Ik zou zeker vaker shoppen op deze website wanneer ik weer wat nodig heb.

Prima winkel

Snelle levering. Kwalitatief goede spullen. Mooi afgewerkt. goed verpakt, zodat geen transportschade kan ontstaan. Goede prijs.

Levering goed, kwaliteit matig

Voor ruim €400,- had ik wel meer dan Ikea kwaliteit verwacht voor een schoenenkastje

Blijf goed ip de hoogte gehouden

Regelmatig mail over het te leveren bed

tevreden

De chatfunctie op de website geeft de mogelijkheid extra info te krijgen over producten, services etc.

Goed product

Op de foto was door mij niet goed te zien dat het bijzettafeltje ovaal was. Er werden wel twee maten aangegeven, Mijn vrouw en ik dachten echter dat de ene maat het blad en de andere maat het onderstel betrof. Al met al dus wat kleiner dan bedoeld, maar toch leuk

Er was een levering misverstand masr dat is keurig opgelost

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!