Prima service maar kast moest nog in elkaar gezet worden

Prima communicatie en service. Kast moest nog in elkaar gezet worden wat nog 150 euro kostte Excl reiskosten. Uiteindelijk compleet gebracht maar deurtjes En laatjes zaten er niet helemaal recht in. Vriendelijk jongens dat wel. Jammer van de deurtjes die ik zelf niet volledig recht krijg helaas.

Super service!

Stoelpoot van onze eetkamerstoel was afgebroken. Na contact te hebben gehad is het incident doorgestuurd naar de fabrikant, met het verzoek om hun op de hoogte te houden of alles goed verliep. De stoelpoot inmiddels ontvangen en wij kunnen weer genieten van onze stoel. Super dat ze zo betrokken zijn en op de hoogte gehouden willen worden! Top service!

Ook 2e aankoop goed

Net als de eerste aankoop was ook deze keer alles correct en op tijd in huis. Dank.

Prima product en levering

Goedkoop tapijt besteld. Ziet er prima uit en was snel geleverd. Aanrader.

Zeer goede communicatie, ook voor en tijdens de bezorging van mijn product.

Productinformatie is op de website zeer duidelijk en transparant. Zeer goed en vakkundig verpakt.

Snelle levering, nette prijs en uitstekende kwaliteit, zeer tevreden

Waar het omgaat valt me tegen.

Ten eerste 3 x een mail en vraag om te beoordelen. Ik voel me hier niet vrij in om nee te zeggen. Bewust een Nederlands bedrijf uit gezocht. De informatie van bezorging en de tekening en uitleg van de kast alles in het duitse taal en ik ken geen duits. Heel vervevelend dit wordt niet vermeld bij het kopen van de kast. Want ook telefonisch aardig contact in het Nederlands. Graag vermelding hiervan bij plaatsen van de kast online. Bestelling is goed gegaan en gebracht tot aan de deur.

Super !!!

Heb een mooie dvd kast besteld helemaal top !!! Bij aankomst was 1 onderdeel kapot Gemaild en paar dagen later meteen een nieuwe onderdeel voor mn kast .. super geholpen zonder tegenwerking... Ga zeker nog een kast hier bestellen

Zeer slecht

Ik zit nu al een week te wachten op de goede en verkeerde geleverde onderdelen voor het nieuwe tv meubel. Ik kan het meubel nog steeds niet elkaar zetten en gebruiken. Zeer slechte en onduidelijke communicatie hierover. Geen of onduidelijke antwoorden op mijn mails. Ik weet nog steeds niet wanneer de onderdelen worden geleverd.

Jammer dat niet alle gaatjes waren voorgeboord !

Je kan ook in 3 termijnen betalen rentevrij

Prima meubel, bezorging veel te laat op de avond.

Het tv meubel is mooi en van goede kwaliteit. Monteren kostte wel wat tijd. Grootste minpunt: bezorging was 's avonds laat (22:35), veel later dan aan ons was doorgegeven.

Prachtige spiegel

Besteld, vlot geleverd, goed verpakt, duidelijke werkinstructies Mooi ontwerp, goede kwaliteit!

Prima Online winkel

Onze eerste aankoop bij Furnea was meteen OK. Gezien de omstandigheden relatief snelle levering, waarbij opviel hoe zorgvuldig het meubel was ingepakt, prima!

prima service

keurig op tijd geleverd en gewoon goed degelijk product

Lange levertijd, kwaliteit goed

Slecht op de hoogte gehouden vanaf bestelmoment tot levering.(;+/-2weken) Na levering verder prima. Kwaliteit goed.

Een goed georganiseerde organisatie

Belangrijkste is het nastreven van de manier van werken en dat doen jullie. Als je iets wilt weten over je verzending dat kunnen jullie hier direct antwoord op geven en dat is al een heel belangrijk punt. Verder moet de lamp nog gehangen worden dus daar kan ik op dit moment nog niet veel over zeggen maar het ziet er goed uit.

Supersnelle service en aflevering aan huis door Furnea zelf.

Via BOL.com heb ik een keus gemaakt voor een bepaald type bureau en toen zag ik dat dit geleverd werd door Furnea. Dus hun site bezocht en toen kon ik hetzelfde bureau aankopen voor 10 euro minder. Bovendien kreeg ik ook nog eens een welkomst geschenk van 7:50 omdat ik een nieuwe klant was. Bureau werd gratis aan huyis geleverd.

zeer ontevreden

Meubel kwam helemaal beschadigd toe.

Prima contact en mooi product

Door Corona crisis late levering, maar wel steeds mogelijkheid te annuleren. Uiteindelijk mooi bureau ontvangen van goede transporteur.

Goed en snel geleverd

Prima website, levertijd zou ca. 2 weken zijn, maar na een dag werd ik al gebeld om een leverafspraak te maken. Minpuntje was, dat de afspraak was, dat de kast op maandag geleverd zou worden, maar dat dit zonder verder overleg dinsdag werd. Gelukkig was er toen ook iemand thuis. De juiste kast is in prima toestand geleverd.

Zeer professionele aanpak met zeer mooie kwaliteit van bed uit dennenhout

Bestelling zeer vlug ontvangen 5 dagen eerste pakket, 7 dagen tweede pakket, zeer mooie kwaliteit dennenhout gelakt in grijze afwasbare tint, prima doe zo voor Furnea.nl !!!!

Hele goede ervaring en prachtig tv meubel

Goede ervaring goed geholpen per mail. Netjes bezorgd niks beschadigd mooi kastje

Ik heb een laptop tafel bij jullie gekocht, het ziet mooi uit de einige pb was de inlever tijd: was te lang, niet vantevoren gepland en ook geen inlver dag en tijd gestuurd.

Snel geleverd in goede verpakking

Snel geleverd in goede verpakking. Mooie kast.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!