Probleemloos

Uitstekende communicatie ( via chat), snelle verzending, top produkt.

Snelle levering, mooie tafel

De tafel werd snel geleverd en was zeer netjes verpakt zodat deze onbeschadigd aankwam. We kregen echter van tevoren geen specifieke datum of tijd waarop hij bezorgd zou worden, dus dat is iets onhandig, maar gelukkig en toevallig waren we thuis. We zijn erg blij met de tafel. Hij lijkt wel een beetje gevoelig voor krasjes.

Prima service zoals het hoort

Artikel beschadigd geleverd en direct vervangen door een nieuw artikel.

Betrokken en stijlvol

Mooie meubels, betrokken medewerkers en keurige levering

Alles goed gegaan

Ik heb een schommelstoel besteld bij furnea omdat hij op deze site het goedkoopst was. Pas daarna ben ik reviews gaan lezen. Die op trustpilot waren wat verontrustend. Op kiyoh waren ze beter. De dag nadat ik de stoel had besteld stond hij opeens voor €50 minder op de site en daarover heb ik een mailtje gestuurd waarop ik nooit antwoord heb gekregen. En verdween de korting weer van de site. Ik heb het maar zo gelaten. Ik heb een keer gebeld over de levertijd en toen werd ik snel te woord gestaan. De uiteindelijke levertijd was iets langer dan was aangegeven maar dat was niet storend. Furnea heeft een goede bezorgdienst. De bezorgtijd wordt nauwkeurig aangegeven en ze werken met met livetracking zodat je op de minuut af weet wanneer ze voor de deur staan. Erg fijn. Met de bestelde schommelstoel ben ik overigens erg blij!

Hele goede service en uitstekende tafel gekocht

We hebben van de verkoopster uitgebreide informatie gekregen en zo onze keuze kunnen bepalen. De tafel die we uitgezocht hadden werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Omdat we de tafel zelf zouden monteren waren we vooral benieuwd naar de instructies. De onderdelen waren uiterst goed verpakt, geen schademogelijk, prima gedaan. De aanwijzingen waren duidelijk en we hebben de tafel gemonteerd binnen de tijd die aangegeven was.

Great shopping experience, lousy delivery

Great shopping. Decent price, decent quality, many options, timely delivery ... everything was good What is disappointing is delivery policy. "Premium package" to bring up single piece of furniture up to your apartment (for 100 eur) is nonsense. Our elevator is up literally 4 stairs and delivery guy asked for 50 eur just to take a table up literally 4 stairs to the elevator. 12.5 eur per stair is ridiculous. My wife cannot do this by herself and for him is ... well, 4 stairs I would recommend a place but delivery policy for these kind of situations has to be improved.

Goede ervaring en correcte informatie vooraf

Na lang zoeken naar een computermeubel kwam ik uit bij Furnea. Omdat ik nog enkele vragen had heb ik (op zondag) telefonisch via de chat contact gezocht. Binnen no time werden mijn vragen beantwoord. Nadat ik het meubel had besteld werd het enkele dagen later netjes en goed verpakt thuis afgeleverd. Meubel was voorzien van een hele duidelijke instructie. Zeer tevreden over de service en afhandeling.

Zeer mooie salontafel!

Voldoet aan mijn verwachtingen en niet moeilijk om in elkaar te zetten.

eerlijk en correct topbedrijf

ze hadden me de leveringstermijn beloofd en ze zijn ze inderdaad zeer correct nagekomen en dan nog voor een interessante prijs alvast bedankt Nederlandse vrienden een echte aanrader doe zo voort een tevreden Belgische koper

Zeer slechte bezorging

Ik heb een tv meubel besteld waarvan deze in 2 keer geleverd moest worden omdat 1 onderdeel niet op voorraad was. De eerste bezorging verliep prima omdat ik zelf thuis was. De tweede bezorging vind ik eerlijk gezegd zeer asociaal. Ik ben niet thuis ivm vakantie. Het houten onderdeel is toch bezorgd bij mij thuis. Van buren heb ik begrepen dat dit al dagen in de tuin lag. Het is dus over mijn schutting heen gegooid. Ik vind dit erg jammer want ik heb hier veel geld voor betaald en ik weet ook niet of er nu schade is.

Is op tijd en correct bezorgd

Product is van goede kwaliteit

Hier kunnen heel veel bedrijven van leren

Ik heb een kledingkast besteld met 13 deuren. Deze is netjes bezorgd en ik ben zo blij dat ik gebruik heb gemaakt van de montageservice want alleen zou ik het nooit aankunnen. In het begin vond ik de prijs van de montageservice heel erg aan de hoge kant. Toen ze bij mij waren en begonnen met montage begreep ik de opstelling van de prijs. Vakman zijn is anders en daar hoort een schappelijke prijs bij. Achteraf had ik respect voor de prijs dat geoffreerd was. Petje af. Er staat een hele mooie gerookt kledingkast in mijn woning waar ik heel veel kwijt kan:)

Er waren een aantal schroeven niet goed, na een paar keer mailen was dit meteen opgelost! Top bedrijf

KAN NIET IETS BEOORDELEN DAT IK NIET HEB !!!!!!!!!

Sorry, nu heb ik tot op vandaag al 3 mails gekregen om jullie Furnea en mijn pc meubel te beoordelen, maar ik weet niet hoe ik : IETS MOET BEOORDELEN WAT IK NOG ALTIJD NIET ONTVANGEN HEB. Dus mijn oordeel is : ZEER SLECHT !!!!!!!!

Leuke tafeltjes gekocht. Kwaliteit is goed en de prijs komt wel overeen.

Op en Top

De zwevende kast doet geheel aan mijn verwachting. Hangt prachtig in mijn kamertje.

Produkt beschadigd

Afhandeling duurt te lang

slecht

Helaas moet ik zeggen dat mijn bestelling die ik op 28-02-2022 geplaatst heb is nog steeds niet heb ontvangen, Op 20-05 kreeg ik een schrijven dat er binnen 1-5 werkdagen nader bericht omtrent de levering zou komen, helaas tot nu toe niets gehoord of gelezen, wel kreeg op 24-05 van afterpay/ furmea een betaalverzoek. U begrijpt dat ik niet echt tevreden ben over U, en ben dan ook niet van plan de rekening te voldoen voordat de bestelling is geleverd. wachtende op Uw antwoord, groeten , G.W.Houkes.

Een prima badkamerkastje

Volgens afspraak geleverd. Duidelijke bouw instructies.

Perfecte levering.

Levering en nalevering van een bepaald onderdeel dat niet oke was. Snelle nalevering, goede service. Duidelijke omschrijving voor het monteren van meubel.

Goede kwaliteit prijs verhouding, aanzienlijke vertraging qua levertijd

Product goed, levertijd te lang, afwijkend van hetgeen opgeven is bij bestelling

Betrouwbaar bedrijf

Ik had een badmeubel besteld De levering is vertraagd maar het bedrijf hield mij prima op de hoogte Uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht

Erg blij

Voor mijn bestelling ik en mijn ouders ze zijn echt Blij me Hartelijk bedankt voor zorgen en moeiten Groentje

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!