geweldig

zeer goede service

Voorraad website incorrect, afspraken wel netjes nagekomen

Lamp was vooradig tot na bestelling, toen 6-8 weken... na telefonisch contact teruggebracht tot 2-3 weken en keurig nagekomen.

Een beschadigde lamp ontvangen doordat de post er niet zo voorzichtig mee was

De postbode heeft een beschadigde doos afgeleverd waaruit zelfs een stuk lamp stak. De lamp was ook beschadigd. Ze sturen mij zo snel mogelijk een nieuwe lamp. Het contact met Furnea was zeer goed en snel

Slechte kwaliteit.

Ik heb lang om mijn kast moeten wachten, meerdere keren moeten bellen. Het contact met de medewerkers was heel goed, daar ligt het niet aan, maar toen we uiteindelijk hoorde wanneer en hoe laat de kast zou komen hadden we nog geen uur de tijd. De kwaliteit van het materiaal van de kast is ondermaats, hier en daar al beschadigingen. De montage tekening laat te wensen over. Bij andere firma's zijn de onderdelen genummerd naar de nummers op de tekeningen en zijn de schroeven en dergelijke apart van elkaar verpakt, maar hier zaten alle maten en soorten schroeven en dergelijke in één zak. Het was een uitzoekwerk. Ik zal Furnea niet bij anderen aanbevelen hoe vriendelijk de medewerkers ook zijn. Furnea heeft ons lang laten wachten en het product valt tegen.

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling.

Bij niet goed werkende scharnieren ,kregen wij nieuwe.

uitstekend! :)

Ik heb een hanglamp besteld bij Furnea . Levertijd was 1 na 2 dagen . Service is ook super ik heb met Kevin gesproken hij was gewoon vriendelijk en ook snel reactie ontvangen. Binnen 1 minuuten heeft hij aantwoord gegeven voor al mijn vragen. Top bedrijf. 😉

Levert niet

Levering niet gedaan, meer dan één keer contact opgenomen. Furnea zegt contact opgenomen te hebben met de leverancier. Nog steeds niets onvangen. Van Furnea een beoordelings mail ontvangen. Teruggemaild, “niet handig”. Nog steeds niets ontvangen en weer een beoordelingsmail ontvangen. Een paar dagen gewacht en hier is ie dan: Een halve ster voor de vergeefse moeite!

snelle levering, maar blijft lang in het depot van de vervoerder liggen.

Geduld is een schone zaak..

Prachtige meubels, alleen komt uit de meeste toegankelijk tekst op site niet duidelijk naar voren dat je de meubels zelf in elkaar moet zetten. De levertijd van 3-5 weken is "optimistisch", na enkele weken krijg je bericht met iets van "Helaas kunnen we jouw bestelling niet op tijd leveren. We hebben namelijk de levertijd te krap ingeschat." Vooraf informeren over de geplande levering is geen luxe in dit geval. Als laatste is mijn tip aan Furnea om de gebruikte afbeeldingen en lettergrootte in de instructies aan te passen naar een groter formaat, of een leesbril meeleveren..

Terleurgesteld

Had mij erg verheugd op de bestelde lampen, kamer veranderd en geverfd dus wat kleine veranderingen! Toen ik de postbode zag aankomen met pakket, schrok ik al hoe deze dure lamp was ingepakt! Onbegrijpelijk! Mijn schoonzoon zou de lamp ophangen en al bij het uitpakken zag hij dat een van de lampen, die van gedraaid staal waren, de las naden waren gebroken en deze met tywraps waren vast gebonden!!! Volgende dag gebeld en hoop dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost!

Perfectt

Ik ben heel blij met mijn nieuwe schoenen kasten super kwaliteit

Klantenservice om te huilen. Alles zelf moeten vragen en maar afwachten. NOOIT meer. Schande!

De geleverde badkamermeubels waren OK. 1 Van de woonkamerlampen kapot geleverd. Zelf iedere keer maar bellen en eindeloos mailen om maar een vervangende lamp te krijgen. En iedere keer weer uitgesteld. En iedere keer weer zelf moeten informeren waar het bleef. Bij concurrenten was n.b. alles gewoon vanuit voorraad leverbaar! Snappen jullie nou echt zelf niet dat klanten het na 1 keer direct voor gezien houden? En niet eens een fatsoenlijk excuus! Schaamteloos.

Het bestellen was eenvoudig wel minder dat ik langer moest wachten ruim 2 weken. Maar wachten beloond ben helemaal weg van mijn hoogglans eettafel. Ook de bezorgster was vriendelijk en netjes op tijd!

prima service! beveel deze verkoper aan!

nadat tijdens het transport een plank van het computermeubel stuk was gegaan is er erg snel en zonder kosten een nieuwe plank bezorgd. uitstekende service van deze super vriendelijke mensen!

Goede service, mooie meubels

Duidelijke informatievoorziening over je bestelling en de status hiervan. Goede klantenservice je krijgt gelijk een reactie via mail. Goede afhandeling en service van het bedrijf.

Keurige website en bestelling en levering dik in orde!

Schitterende dressoir

Heb wel 5 weken langer moeten wachten dan voorzien maar de kast is het wachten waard. Krijg alleen maar positieve reacties op de kast

Mooi materiaal

Materiaal van de tv Kast is mooi en apart. Levertijd duurde alleen langer, dan wat ze hadden op gegeven.

Pakje werd in slechte staat geleverd , het glas van het tafeltje was stuk.

Na contact te hebben gehad is alles correct afgehandeld geworden . Een weekje later hebben we zonder problemen een nieuwe ontvangen.top !

slaagt er niet in om de juiste artikelen bij de klant te leveren

verkeerd artkel geleverd,dan moet klant ook nog de poespas uitvoeren om het verkeerd geleverde artikel weer zelf terug te zenden wel een pluimpje voor medewerker Fred

goed product, slechte communicatie

de bestelling zou na 5 werkdagen geleverd worden. Na 3 werkdagen stond plotseling TNTPost voor de deur, met het pakket. Lekker snel, maar ik wist van niks, gelukkig was ik thuis. Na 5 werkdagen kreeg ik van Furnea een bericht dat mijn bestelling over 2 werkdagen zou worden bezorgd. Direct gemaild dat ik mijn bestelling al binnen had. Furnea maakt excuses, en geeft aan dat er 2 orders door elkaar zijn gehaald. Na 4 uur krijg ik van Furnea het bericht dat mijn bestelling hun magazijn heeft verlaten! Weer gemaild, en krijg te horen dat dit automatisch de mededeling is, als de order uit het systeem van Furnea wordt gehaald. Kan dit niet beter worden gecommuniceerd naar de klant, Furnea?

Goede service en duidelijke communicatie

Verschillende producten besteld en prima levering en goede kwaliteit

Slechte levertijd

Wij hadden een kinder bureau besteld voor onze dochter haar verjaardag. Levertijd stond tijdens bestellen op 1-2 leverweken. Na het bestellen stond deze op 4-6 weken. Meteen gebeld, werd aangegeven dat het 4-6 weken was. Wel gevraagd of het zou lukken om het te leveren na 4 weken. Uiteraard niet gelukt. Hebben bijna 8 weken moeten wachten op onze bestelling! (Later op hun site weer een levertijd gezien van 1-2) werd door hun aangeven dat het niet kon. Mail werd wel snel beantwoord. Bureau zag er gelukkig goed uit. Maar wij zouden hier niet nog een keer iets bestellen.

Leuk product gekocht en goede service ontvangen!

Via Bol.com heb ik een lamp gekocht, welke werd geleverd door Furnea, een partner van Bol.com. De lamp was sneller in huis dan in 1e instantie gecommuniceerd was. De lamp vertoonde een klein defect (stukje plastic kapot). Ik hen contact opgenomen met Bol.com, die mij naar Furnea doorverwezen. Contact opgenomen met Furnea, uitgelegd wat er aan de hand was. Ik had een snelle reactie en een klantvriendelijke reactie: ik kon kiezen tussen een deel van het aankoopbedrag retour of vervanging van defecte onderdeel. Ik koos voor dat laatste. Uiteindelijk heb ik een heel nieuwe lamp ontvangen, ipv enkel vervangen van kapotte deel. Dit ging allemaal erg soepel en de nieuwe lamp was snel in huis. Klantenservice Furnea reageerde elke keer snel en oplossingsgericht, andere klantenservices kunnen daar een voorbeeld aan nemen.

Snelle en super service!

Bij het uitpakken van de onderdelen op het vloerkleed waren er 2 beschadigd. Foto's genomen en meteen een email gestuurd naar [email protected] Binnen 3 dagen had ik de nieuwe onderdelen al per post in huis. Fantastisch!! Wat een snelle service!! De oude onderdelen hoefde ik niet terug te sturen... Bij Furneawil ik dus vaker kopen..... Anneke Broestrhuizen.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!