Zeer vriendelijk en vakkundig advies in de showroom inSchiedam

Zie hierboven, niets toe te voegen

Bureaus besteld en alles keurig geleverd

Bureaus zien er echt goed en kwalitatief uit. Wij zijn er heel blij mee.

Mijn elvistafel met defect geleverd en yesssssssss superieur afgehandeld

Nou wat hebben ze snel geleverd, ja was beschadiging. en zo super hersteld. Weet je superieur bedrijf mijn elvisstoelen gaan er ook besteld worden super thnxxxxxxxx Bina van der Molen

Goede kwaliteit

Nadat we online iets hadden uitgezocht, toch even naar de fysieke showroom geweest. Goede ontvangst. Gelukkig stond het tv meubel in de showroom en konden we het zelfbouwpakket meteen meenemen. Heel duidelijke werkbeschrijving. Mooi meubel, kortom zeer tevreden.

Tevreden

prijs/kwaliteit is goed. Helaas kwamen de schroeftabs niet overeen met de schroef gaten. Fabrieksfout. Ik heb dus bij het monteren moeten forseren.

perfect

Prima service en kwaliteit is goed.

Uitstekende service

Twee rubber pootjes van onze bank beschadigd tijdens het transport. Direct een mail gedaan met het probleem. Zelfde dag een antw gekregen. Enkele dagen later keurig zes nieuwe doppen gekregen voor alle poten. Zowel het contact als de oplossing zijn snel en zeer correct opgelost. Dank hier voor.

Everything went good

The order was handled in very short time period. Shipped as soon as it was possible regarding the xmas holidays. The unit is good as well.

De levertijd was prima maar de pasvorm van barkrukken was niet goed.

Een van de poten van de kruk paste niet in het kunststoffen onderdeel moest er met de hamer inmeppen.

de deur van de kast was beschadigt,

echt pijn ,zoo duur kast maar achter sticker een groot schade,

Zeer mooi tapijt - accuraat geleverd

Alles is heel vlot verlopen. Het tapijt was goed verpakt. Verwittigd wanneer we zouden geleverd worden.

Super goede service!

Ruim een jaar na het verlopen van de garantie zijn wij gratis geholpen met twee nieuwe rugleuningen voor onze stoelen behorend bij de hoekbank Donau!

Top meubel. snelle bezorging

Top meubel. snelle bezorging

👍

Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levering van je pakket. Je krijgt van te voren even een telefoontje hoe laat of ze komen. Top

Goede keuze , goede levering. Mooi product

Ben erg blij met het gekochte.

Fijn opgelost

Wij hebben 3 kapstokpanelen besteld bij Furnea. Ze werden snel geleverd. Helaas bleek een van de 3 panelen anders te zijn (andere haakjes en een ander ophangsysteem). We hebben dit gemeld en kregen snel reactie. De reactie van Furnea was prettig. We hoefden ons geen zorgen te maken. Alles zou geregeld worden. En dat was ook zo. Een paar dagen later werd er een pakje met nieuwe haakjes bezorgd. Nu hangen de 3 kapstokpanelen naar tevredenheid in onze hal.

fout snel en correct rechtgezet

na een foutieve levering werd meteen het juiste product ter vervanging opgestuurd

Slecht

Eerst is er beloofd dat mijn bestelling in 3 dagen geleverd gaat worden.... Niet gebeurd. Vervolgens wordt bestelling op verkeerde adres afgeleverd. De betreffende persoon zegt tegen de aleverasr, u moet 3 huizen verder zijn bij mijn vriendin. Vervolgens wordt bestelling niet afgeleverd en in depot geplaatst. Slechte ervaring helaas..... Wel snelle reactie via mail gelukkig.... Waarbij het buro nu ?????

Heel tevreden!

Ik zocht een poef. Mooie kleur. Mooie prijs.

mooie bedden gekocht.

Super blij met de kinderbedden voor een mooie prijs. Super aardige medewerker meneer F.

Mooi tapijt en snel geleverd

Mooi tapijt snelle levering

Vriendelijk en goede service

Van het tafeltje dat we besteld hebben was het voetje iets beschadigd. Na een telefoontje hierover werd er binnen een paar dagen een nieuw voetje geleverd. Vriendelijk te woord gestaan, heel goede service.

Goeie prijs/kwaliteit met snelle levering

Goeie prijs/kwaliteit met snelle levering

Fijne aankoop correcte levering

Mooi product goed verzorgt

top services - great support

...thanks a lot for top products and your excellent services.

Regoutstraat 1

3125 BH Schiedam

088 - 8082828

Over Furnea

Furnea bezorgt een stukje trots aan huis. Meubels kopen bij Furnea? Dat is superleuk, want wij bieden producten aan die jou een bijzonder gevoel geven. Zo vind je in ons assortiment speciale vloeren, de meest comfortabele zitbanken en nog veel meer unieke meubels en accessoires om verliefd op te worden. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Strakke blikvangers of design meubels met een speels kantje? We hebben het allemaal! Wij verkopen bovendien meubels en accessoires voor in elke ruimte van je woning. Dankzij Furnea kan je je woning dus compleet maken! Vind je toch niet wat je zoekt? Dan kan je ervoor kiezen om je meubels op maat te laten maken. Er zijn heel wat mogelijkheden. Zo kan je je eigen badkamermeubels, eettafel, bankstel en kledingkast laten ontwerpen door het formaat, de kleur en de materialen te kiezen. Vaak zijn er zelfs nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. Met onze meubels op maat willen wij je de kans geven om al je interieur dromen waar te maken. Want iedereen verdient een gezellige en stijlvolle thuis! Furnea is bovendien nog zoveel meer dan een online meubelwinkel. Wij bieden jou namelijk een alomvattende service. Zo kan je bij ons terecht voor de montage van je meubels, het volledig inrichten van je woon- en werkomgeving en interieuradvies op maat. Laat je je woning of zaak door ons inrichten? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over valse beloftes. Wij beloven namelijk enkel wat we kunnen waarmaken. Recht door zee, daar houden we van! Omdat wij ook een showroom hebben in Schiedam zijn wij geen doorsnee online shop. De meubels die wij verkopen kan je dus allemaal in het echt komen bewonderen. Er is zelfs veel meer keuze als je langskomt, want wij hebben maar liefst 1.200 m² gevuld met de meest prachtige meubels voor in iedere ruimte van je woning. In de showroom zijn ook steeds interieur experts aanwezig die je graag helpen met het maken van de juiste keuze! Kom snel langs, Koffie en Thee staat altijd klaar!