Heerlijke thee

zeer tevreden van de heerlijke thee die ik heb ontvangen!

Heerlijke thee en supersnelle bezorging

De thee is altijd lekker, uitstekende kwaliteit en bovendien heel snel en in goed staat per post bij je thuis

Zeer snelle reactie en oplossing van een onduidelijke situatie. Bij de besten van de klas

Altijd zalig om de bestelling te ontvangen

De thees van Mingtea zijn altijd verzorgd, hebben de smaken die je beloofd worden en zijn uitstekend qua prijs/kwaliteit.

Uitstekend begin

Bestelling 100%

Heerlijke thee, uitstekende service

Was al lang op zoek naar een uitmuntende thee, hier de pu-erh special gevonden. Top!! En uitstekende service

Nouvelle commande reçue et nouvelles dégustations superbes

Site super bien fait avec toutes les explications nécessaires pour de nouvelles expériences gustatives des différents thés. Commande avant 11h livrė vers 11h le lendemain Conditionnements bien fait et protégés.

Conditionnement

Je reçois ma commande et j’ai beaucoup de mal à ouvrir les sachets. C’est dommage car ils sont très beaux et donnent envie de déguster. Je vais sûrement devoir les transvaser dans des boîtes … Sylvie

Man bekommt was man bestellt :)

Bestellung kam im akzeptablen Zeitrahmen an. Lediglich halben Stern abzug, weil die Produktbeschreibung teilweise ausbaufähig wäre :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rapide, efficace et de qualité

Envoi bien emballé, arrivé à la date prévue. La qualité à tout point de vue!

Snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs

Bij ontvangst van een glazen theepot bleek het deksel beschadigd te zijn (ondanks de deugdelijke verpakking). Binnen 6 uur na melding hiervan kreeg ik een mail dat er per omgaande een vervangend deksel zou worden opgestuurd. Ouderwets goede service - wat tegenwoordig bij vele andere bedrijven nauwelijks nog belangrijk lijkt te zijn. Op alle fronten top!!

goeie thee, vlekkeloze levering Top !

Top !

Très satisfaite

Les produits correspondent à mon attente et ont été livrés très rapidement.

Fijne samenwerking en vlotte hulp

Ik ben al jaren klant, en ben heel tevreden over de service.

Snelle en zeer goede service!

Snelle en zeer goede service!

Heel fijne zachte lekkere thee.

De abrikoos smaak is goed te proeven. Zoals gezegd, fijne zachte lekkere en lichte thee. Bedankt daarvoor.

Lekkere thee en snelle levering

Zeer goede beschrijving en uitleg over de thee. Kwalitatief verpakt en de thee is zeer lekker. Sinds ik Mingtea heb ontdekt, bestel ik nergens anders meer en de alledaagse thee is al helemaal niet meer aan mij besteed. Dank je wel en tot gauw!

Ik koop nooit meer supermarktthee

De theeën zijn erg lekker en deugdelijk verpakt. Snelle verzending. Erg tevreden en blijf hier terugkomen.

Parfait

Livraison rapide, comme prévu. Thé super bon! Fleurs de thé super originales surtout en cadeau et thé en vrac de qualité.

Superbe découverte

Très belle découvertes enfin un thé pour chaque moment de la journée, bien conditionné avec l’idéal d’utilisation proposé sur emballage Encore beaucoup à découvrir Merci Rodolphe chavee

Snelle levering en goede thee

Ontving mijn bestelde thee heel snel. Ga zeker weer bestellen als de voorraad weer op is.

Lieferung bis heute nicht bekommen

Wie oben schon erwähnt Lieferung ist bis heute nicht bei mir angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Lekkere thee.

Het zou heel leuk zijn dat er gebruiks aanwijzing bij zat bij elke thee. bevoorbeeld hoeveel gr de liter en trektijd als ook tempratuur . meschien een staaltje van andere thee bij een aankoop voegen zou wel leuk zijn.

Helemaal top

Wéér de zwarte thee besteld die hier het lekkerste is Maar dat is mijn smaak De lapsang souchong helemaal geweldig

Poreel 20

1547 Bever