Een prima product voor een goede prijs!

Heerlijke Jasmijn Parels voor prima prijs!

Correcte service en topproducten!

De producten zijn van hoge kwaliteit en de service is stipt en correct. Besteld voor levering op later tijdstip, stipt geleverd ondanks de drukte voor het leveren van pakjes...

Heerlijk

Suuuper blij met mijn bestelling Een doos vol geluksmomentjes Ze ruiken al fenomenaal! Ze proeven wordt een heuse ontdekking

The Best tea!

I discover Mingtea few months ago, and I already purchase 4 times, the quality of the tea and tisanes are incredible. I really recommend it!

Client régulier depuis plusieurs années

Gamme de thés/tisanes bien diversifiée y compris dans les prix. Description des différents produits conforme à la réalité. Livraison impeccable toujours dans le timing annoncé. Cordialement

Duidelijke webshop

De keuze is enorm. Iedereen vind er zijn smaak.

The de qualité

Produits de Très bonne qualité et service rapide plus très bon contact et resolution rapide si problème avec commande ce qui est très rarement le cas entièrement satisfait

Goede service & kwaliteit !

Vlotte service en duidelijke web site ....snel antwoord bij vragen....

snelle opvolging van de bestelling - regelmatige updates

Het enige nadeel: mijn bestelling was voor iemand anders. Deze kon niet geleverd worden omdat mijn contact niet thuis was. Ik kreeg het mailtje om af te halen, maar mijn contact heeft niets ontvangen.

lekkere thee, correct geleverd

Ik heb theebloemen een een theekannetje besteld. Deze werden met zorg verpakt om glasbreuk te vermijden, en de thee is superlekker!

Formidable!

Jamais déçue. Excellents produits. A recommander!

aangename informatieve thee site met lekkere producten

Ik ben geen groot thee kenner maar dank zij Ming thee leerde ik lekkere thee soorten kennen. Er is altijd interessante info te lezen. Een handgeschreven kaartje bracht the finnishing thouch in het thee avontuur.

Très belle découverte

Service rapide,très bonnes tisanes à découvrir

Voor echte thee

Echte thee met de oorspronkelijke benaming. Goed in kwaliteit snelheid en prijs. Alleen jammer dat er soms iets niet is vooral als er korting gegeven word.

Topkwaliteit

Witte thee is moeilijk te vinden. Hier vind je een uitgebreid aanbod en zelfs enkele bio varianten. Ik ben fan!

Livraison épatante

Qualité et sérieux

Lekkere thee!

3 soorten thee besteld en 12 theebloemen. Zeer tevreden van.

Joli paquet cadeau

Bonjour, J’apprécie votre thé Matcha, je vous avais demandé un paquet cadeau, c’était pour mon plaisir personnel, bravo votre emballage était fort joli. Le bol à Matcha est superbe et très agréable pour déguster mon thé le matin. Par contre, j’ai été un peu déçue, car je n’ai pas trouvé comme d’habitude un petit cadeau chinois...

Top thee!

Vele keuzes en originele smaken. Ook wie van kruiden thee houdt komt op deze website aan zijn trekken. Zoek je een lekkere thee dan moet je bij Mingtea zijn.

Toujours un plaisir

Avec Mingtea je fais de belles découvertes et avec un impeccable un rapport qualité prix .Tout aussi impeccables sont le service livraison et la communication . À recommander les yeux fermés.

zeer tevreden over de kwaliteit van de producten maar...

maar zeer ontevreden over het kortingen-beleid. In plaats van regelmatig bestellende, trouwe klanten te belonen met een vaste of trouwheidskorting worden deze steeds verrast met spectaculaire kortingen op momenten dat ze net besteld hebben en zodoende buiten de kortingen vallen. 35% korting beloven en deze dan te verbinden aan onbruikbare hoeveelheden is ook geen goed beleid. Je bestelt producten omdat je door de voorraad dreigt te raken en niet zonder wil komen en niet omdat er kortingen uit de lucht komen vallen op momenten dat je de producten niet nodig hebt.

Kwaliteit en snelle levering

Zoals gewoonlijk een snelle levering en thee is van goede kwaliteit. Lang gezocht en veel geprobeerd maar ken geen beter alternatief aan deze prijs/kwaliteit. Prima dus.

Positief, kwaliteit en snelle service

Ik ben zeker positief over de bestelling zowel qua snelheid als kwaliteit. Ik had echter gedacht tijdens de bestelling dat de thee in potjes ging komen en niet in zakjes. Ik dacht dat ik dit had aangeduid tijdens de bestelling. Misschien interessant om dit duidelijker aan te duiden op de website hoe dit verpakt zal worden (met illustratie). Hartelijk dank, Line

Snelle levering en voortreffelijke kwaliteit

Ik ben een enorme liefhebber van Chinese en Japanse theesoorten. Bij Mingtea verkopen ze echt voortreffelijke kwaliteit Chinese en Japanse thee. Een absolute aanrader!

Top! Kwaliteit, aanbod en service!

Altijd zeer tevreden

Poreel 20