Goede ervaringen

Makkelijk bestelproces, goede terugkoppeling per e-mail, zeer snelle levering, keurig verpakt. Producten cadeau gedaan, dus nog niet uitgeprobeerd

Eindelijk producten die ik kan gebruiken.

Heb een sterke allergie tegen plastics en microplastics. Met de producten van natuur zuiver kan ik alles gebruiken. Fijn dat zij tandpasta e.d verkopen uit glazen potje. Dat ik bij natuurlijk veel in glazen flessen of potjes vindt. Microplastics zitten overal in en worden bewust in tandpasta gedaan. Niet leuk als je er allergisch voor bent.

Vlotte correcte afhandeling van mijn bestellingen.

prima service

keurig verpakt en snelle levering

Geweldige natuurlijke producten en vriendelijke service

Prettige gebruiksvriendelijke website, waar ik alles vond waar ik naar ik zoek was met natuurlijke producten. Snelle bezorging en stellen je vriendelijk op de hoogte als een product vertraging heeft. Al met al, een plek waar ik al mijn producten aan kan schaffen :)

Andere dag al geleverd. Kan alleen geen telefoon nummer ontdekken bij klanten service. Site moet overzichtelijker

Prachtige producten

Ik heb o.a. enkele fushi producten ontdekt waar ik heel blij van wordt. Tevens word alles zorgvuldig verzorgd opgestuurd. Zover een zeer tevreden klant erbij.

supersnelle goedverpakte levering.

erg tevreden.

BETROUWBAAR

Een topper. AMAZING

goed geleverd

Het duurde even maar kwam

Goede producten, snelle levering

Goede service!

Product fine, sending bad

Shampoo was fine. But it took a week before it was sent. I asked to have it delivered at a postnl point but they delivered it at another point without contacting me to ask if it wasn’t too far.

Persoonlijk contact

Ik ben heel fijn geholpen. Het olietje wat ik had besteld zou net ietsje later komen waar ik een persoonlijk mailtje op heb gekregen. Ik schreef terug dat het geen haast had en dat we het olietje bij de bevalling van onze dochter willen gebruiken. Toen het pakketje aan kwam zat daar een heel lief extra cadeautje voor ons kindje in. Voelt heel betrokken en verbonden. Dank!

Heldere site

Heldere site en snel geleverd. Daar hou ik van.

Voor herhaling vatbaar!!

Eau fraîche

Delikaat aangenaam. Dank u.

Prima producten, maar service is minder

De range van producten is groot en relevant, de prijzen zijn eerlijk. Maar de levering duurde meer dan een week (voor producten die je dagelijks gebruikt...) en de informatie daarover ontbrak volledig.

Prima service!

Geen schadelijke sprays voor mijn puber. Geur is niet overheersend en zijn oksels ruiken veel beter!

Alsnog goed geholpen

Een aanvulling op mijn vorige review. Toch nog contact weten te leggen. Vriendelijk geholpen en snel een terugkoppeling gekregen. Verbeterpunt voor nieuwe klanten is dan de communicatie. Zal zeker weer hier bestellen nu.

Zoals het op de website wordt aangegeven!

Zoals het op de website is aangegeven geleverd.

Rare webwinkel, vermoed oplichting.

Donderdag 29 augustus iets besteld. Zou de zaterdag bezorgd moeten worden. Ok kan denk ik dat er wat dagen over gaan. Mail gestuurd , gebeld. Geen antwoord. Nergens op de website staat ook iets van vakantie. Mocht ik niks horen dan maar aangifte doen van oplichting. Let op voordat u iets hier besteld.

Klantenservice is goed

Goed geregelde business.

De douche gel is minder lekker van geur dan ik had gehoopt

Vriendelijk en zuiveren producten

Mijn eerste bestelling bij deze webshop. Het ging qua verzending wat mis. Hierop paar keer contact gehad met de shop. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Telefoon word snel opgenomen. Ontzettend goed opgelost. Mooie spullen, heel netjes verpakt. Omdat het dus mis ging kreeg ik er wat cadeautjes bij. Super lief! Ik kom hier zeker terug en raad andere ook deze webshop aan! Mijn tip aan natuurlijk zuiver is: iets beter communiceren per mail qua op de hoogte houden als de verzending langer gaat duren. Ik hoop met deze positieve feedback dat hier meer aandacht aan word geschonken. Als dit zou lukken dan is het helemaal geweldig.

Prima ervaring

Hullerpad 2