Fijne webshop, mooi dat je het ook kunt ophalen (scheelt weer verzendkosten). Natuurlijke producten, ik heb de tandpasta van Green People, erg fijn.

Overzichtelijke site, fijne producten en perfecte verzending

Ik heb mijn tweede bestelling gedaan en ben erg enthousiast over het assortiment. Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden over de levering en mijn bestelling zag er keurig verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles naar wens

Alles is naar wens verlopen.

Prima prijs-kwaliteit, supersnel geleverd. Prachtig assortiment.

Helemaal goed, verrast door perfecte prijsstelling. Prachtige producten!

Snel geleverd en goed ingepakt!

Mooie producten en goed ingepakt bij verzending.

Snel en vriendelijk voor de planeet

Snelle levering en natuurvriendelijk verpakt door t kunnen oplossen in water!

Verwijderd gemakkelijk het vuil van je gezicht

Het prikt niet , voelt goed aan

Mooie productem tegen een betaalbare prijs!

Snelle levering, Prima communicatie, goede kwaliteit kortom tevreden.

Snelle verzending keurige verpakking erg blij met de producten!

Producten prima, shop ervaring via mobiel slecht

Heel irritant om via m’n mobiel te shoppen. Als je een artikel aanklikt om te lezen en dan weer terug gaat sta je weer aan het begin van je zoekresultaten, producten die ik in m’n mandje had worden zomaar verwijderd. Ik had meer willen bestellen, maar was zo geïrriteerd dat ik ben gestopt en besteld heb wat er op dat moment in m’n winkelmand is gebleven. Denk niet dat ik nogmaals bestel hier.

Snel en vlot geregeld + goede produkten

Voor hehaling vatbaar.

Mooie producten en wat ik ook erg belangrijk vind: zo milieuvriendelijk mogelijk verpakt. Dus papieren plakband en verteerbaar vulmateriaal.

Minder belastende producten zó door je brievenbus!

Vlotte levering van milieubewuste producten en dat voor een concurrerende prijs.

Goed, snel en naar tevredenheid

Dit is de eerste keer dat ik bij Natuurlijk Zuiver heb besteld, ik kwam er per toeval bij uit, ik kende het nog niet. Goede producten en snelle levering, geheel naar tevredenheid!

Snel geleverd! Fijn spul.

Great!

Fade delivery, good assortment and natural products.

Prima in orde!

Netjes verzorgd

Superfijn dat ondanks drukte bij de postbezorging de artikelen er binnen een week zijn.

Superfijn dat ondanks drukte bij post.nl de artikelen er binnen een week zijn. Netjes en met liefde ingepakt.

Uitstekende service en producten van hoge kwaliteit zonder twijfel raad ik het 100% aan

Never again!

Slow as hell! 6 days to deliver something? Ridiculous!

Geweldige zonnebrandcreme met een tintje

Wat een geweldige zonnebrandcreme! Ik ga het zeker bestellen!

Zeer netjes

Kreeg eerst netjes een bericht dat het bestelde product was uitverkocht...ik heb later een vervangend product ontvangen.. heel mooi opgelost

Snelle levering en ben zeer tevreden over de producten

Snelle levering, netjes verpakt en producten zijn zoals ik had verwacht.

Super snelle levering - fijne producten

Goed dat producten met een korte houdbaarheidsdatum met korting worden gekocht ipv weggegooid. Snelle levering en eco vriendelijke verpakking!

Hullerpad 2

6741PA Lunteren