Mooie prijs en kwaliteitsverhouding!

Fijne website en goed bestelproces.

netjes geleverd echter ontbreekt de verfstift nog 0:)

positief en ga zeker vaker bestellen

Prima geregeld, helemaal tevreden.

Onduidelijk begin, goed opgelost

Mijn bestelling bestond uit 3 items, dag na bestelling werd het eerste product uitgezonden en waren de andere 2 in backorder, aldus hun uitgezonden email naar mij. 1 week lang kreeg ik niks te horen, tot ik van hun klantenservice een email ontving met daarop de vraag of ik mijn order nog wilde ontvangen aangezien het retour is verzonden. Tot mijn eigen verbazing belde ik hun de dag erna terug, ik had tot dat moment geen track&trace of backorder update ontvangen en legde mijn situatie uit aan de man van de klantenservice. Die heeft doorgepakt en mijn order goed volbracht. Ben een tevreden klant, hoewel de rare verloop. Zal zeker weer bestellen want de producten zijn prima.

zeer tevreden

snelle en nette levering voor een acceptabele prijs

Ervaring is goed, maar communicatie kan beter

De bestelde artikelen zijn afgeleverd, maar door verschillende transporteurs zonder berichtgeving van wanneer. Er zijn ook hier en daar wat onduidelijkheden op de website. De klantenservice is goed bereikbaar en lost het op. Al met al prima zakendoen, maar er valt nog wat te verbeteren.

Niet op de hoogte gebracht van de levering

Op zondag besteld wel een bevestigingsmail en factuur gehad maar verder niets meer gehoord of gezien. Op donderdag heb ik gebeld bleek de bestelling bij het DHL afgifte punt te zijn geleverd. Ik heb echter nooit een track & trace o.i d. gehad waaruit ik dit kan herleiden.

Bijzonder tevreden met Office Deals

Bestelling keurig op tijd en netjes afgeleverd. Ook erg tevreden over de kwaliteit van het product.

Prima prijs voor een prima product.

Vlotte levering en alles lijkt het te doen.

Onvoldoende(zie onder)

DHL gaf aan dat ik niet thuis, terwijl we juist op dhl aan het wachten waren; deze klacht ook bij DHL neergelegd. Tevens was de verpakking (doos) open, toen ik deze bij het servicepunt ophaalde.

Fijn bedrijf goed bereikbaar en een goede service.

Fijn bedrijf goede service en goed bereikbaar.

Veel en goed telefonisch overleg

Pakketje is keurig bezorgd

Pakketje is goed aangekomen

Mijn ervaring met de klantensevice was top. Erg vriendelijk en behulpzaam.

prima service en snelle afhandeling van de bestelling

heel tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Ook toen het leek of er een onderdeel van de bestelling niet was doorgekomen, werd er snel gereageerd en opgelost.

Makkelijk bestellen, goeie prijs, vlot geleverd

Goeie ervaring

Snelle en duidelijke communicatie

Prima, duidelijke communicatie. Goed antwoord op alle vragen. Supersnel geleverd

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Goede ervaring.

snelle service!

Snelle service! Iedere dag weer verse koffie! Mooie start van de dag!

Netjes, snel en goedkoop.

Zie boven.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig!

Snel en compleet geleverd

Pritt lijmstiften nergens goedkoper kunnen vinden. Vlot geleverd

Prima snijmat voor de laagste prijs

Prima snijmat voor de laagste prijs, snel geleverd

zeer goede service

Bij de aankoop van mijn cartridge's, was er een die niet werkte deze werd netjes vervangen voor een nieuwe. overigens was een uitzondering, de score is goed van de cartridge's en niet te duur

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen