Gewoon duidelijk/snel/goed

heel snel bezorgd prima

keurig en snel

keurig, geen commentaar

Zeer tevreden.

Goede service, duidelijke en snelle communicatie en snelle levering

Prima kwaliteit, prijsverhouding okay, leveringstijd ook goed

Hetzelfde als hierboven

Prettig geholpen

Telefonisch snel geholpen en vragen en bestelling opgelost.

Snelle en goede klantenservice

Onze bestelling kwam in een beschadigde doos en incompleet binnen, er waren waarschijnlijk spullen uit de doos gestolen. We hebben toen per mail contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een kwartier kregen we een reactie dat de spullen zouden worden nagestuurd.

Correcte levering

Goede kwaliteit en een goede smaak.

Goeie producten en snelle levering

Makkelijke en snelle service

Altijd makkelijk te bestellen en optijd in huis!

Altijd goed

Prima en voordelige kantoorartikelen

top

Goed en snel bezorgd

Prima.

Goede levering. Prima product.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Lastig om juiste cartridges te vinden op website

Lastig om juiste cartridges te vinden voor een HP printer.

Gewoon goed

Bestellen is gemakkelijk, duidelijke website

Soms zit het een beetje tegen

Bestelling was aan aandacht ontglipt. Daardoor 2 keer moeten bellen hoe het er mee stond. Gelukkig was onze voorraad toereikend.

snelle en goede service

Had bij vorige levering een niet werkende cartrigde, werd zonder probleem geruild voor een goede. verder is er een goede 24 uurs service.

Probleemloos bestellen en snel bezzorgd.

Zie mijn mening hierboven.

Super goed verlopen

Snel geleverd en volgens verwachting.

Zeer prettige ervaring klantencontact

De bezorging van mijn pakket verliep niet geheel voorspoedig, door slechte communicatie van de bezorgpartner. De klantensupport van OfficeDeals heeft er alles aan gedaan om mijn pakket alsnog bij mij thuis te krijgen. Toen ook dit niet lukte hebben zij een passende oplossing gevonden, waardoor de service vanuit hun kant op geen enkele manier beter had gekund.

Niet goed

De bestelling was niet meteen de volgende dag geleverd, terwijl we dat toen wel nodig hadden. Wij zijn voor zondagsrust en heiliging en de bestelling is vervolgens op zondag klaargemaakt. Dit is niet wat wij willen!

Zeer snelle en nette levering

Al vele malen een bestelling mogen plaatsen en dik tevreden over de geleverde producten.

levertijd klopte niet

ik had de bestelling geplaatst op grond van de vermelde levertijd. Levering was veel later

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen