Simpel.. dat wat besteld is, wordt prima en snel geleverd, niet meer en niet minder.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wens u een hele fijne dag vandaag en hoop u in de toekomst graag bij ons terug te zien. Met vriendelijke groet, Larissa Klantenservice Office-Deals
goed, maar niet uitzonderlijk goed
Na bellen voor info over printer prima uitleg door dame van klantenservice ;goede service en snelle levering..
Prima site voor kantoorartikelen
Snelle en goede levering
Het bestelproces is gemakkelijk, zeker als je al eerder besteld hebt. De levering gaat ook snel en is compleet. Een keer ontbrak 1 cartridge en dat werd al direct aangegeven en nagestuurd. Ik hoefde er niet achteraan te zitten. Dat werkt prettig. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prettige samenwerking. Zij zijn snel in reageren en verlenen een goede service.
Bestellingen lopen goed, wordt snel en keurig geholpen. TOP!
alleen maar goede ervaringen
Eigenlijk gewoon goed. Prijs, levering.
Prijs en kwaliteit zijn prima. Ook de levering gaat uitstekend.
Een deel van de zending is binnen, maar een ander deel ben ik al 2 weken op aan het wachten.
Snelle, correcte levering
Diverse spullen gezocht, gevonden en besteld. Snelle levering en afhandeling. Gaarne weer.
Bestelling werd niet compleet afgeleverd, meerdere malen beloofd restant te leveren kwam niet, toen eindelijk na anderhalve maand verzonden is weer niet compleet, na de laatste restlevering waren de eigen merk white board markers verdroogd, gemeld maar nooit meer een reactie gehad. meerdere malen geprobeerd contact te krijgen met directie om te melden wat er mis gaat ter verbetering, maar nooit de kans gekregen is niet bereikbaar word gezegd. helaas...
De levering gebeurde op tijd en alle producten zijn conform de bestelling.
....
Steeds tijdig geleverd en dus een super service.
Scherpe prijs en de volgende dag al geleverd!
Op tijd en snel geleverd. Prima product
Altijd voldoende op voorraad en supersnelle service
Alle sgaat heel vlot en 2 dagen later wordt 't geleverd. Schriften van topkwaliteit.
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen