gewoon goed,

Scherpste prijs die ik kon vinden, volgende dag in huis. Ik kan niet verzinnen hoe het beter kan.

Snelle levering, goede deal

Prima klemborden en potloden, snel geleverd en stevig verpakt. Aanrader!

snelheid en direct contact

Fijn dat je gewoon ook netjes antwoord krijgt als je een mailtje stuurt, dat is niet altijd overal zo. Hier wel! Top! Levering is ook lekker snel en als het niet lukt ook weer direct keurig een mailtje.

Goede service, snelle levering en top- producten.

Op het moment dat je een product telefonisch besteld, word je vriendelijk geholpen. En dan voordat je het weet heb je de door jou bestelde producten al in huis, wat een goede service!!

Zeer slechten leveringen

Bestelling van 4 artikelen in vieren geleverd gekregen in +/- twee weken tijd 4x Dhl aan de deur gehad en 3x keer moeten bellen met de klantenservice voor nog geen €75,00 Alles is wel goed gekomen

Prima ervaring met Office Deals.

Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen met Office Deals.

Veel keuze, makkelijk te bestellen en snelle levering!

x

Jullie hebben uitstekend gepresenteerd!!

Ik ben blij en tevreden met Office Deals!!

réaction rapide et suivie

réaction rapide et suivie

Heel tevreden!

Altijd een bijzonder snelle levering en een goede service. Top!

Altijd snel levering en bij een foutje, mijn schuld, bij een bestelling...ff een belletje en opgelost.

Ik had de volledige bestelling en het goede merk dus in een word geweldig en lekker snel geleverd

Niets ontvangen

Ik heb in december een bestelling geplaats, maar nog steeds niets ontvangen. En ik krijg ook geen terugkoppeling van de bestelling. Ik heb 1 keer gebeld en het zou alsnog verstuurd worden met de aantekening dat de locatie waar ik werk tot 16:00uur open is, maar ik heb nog steeds niets ontvangen.

Bijna top quality service.

Service is goed en betrouwbaar. Jammer dat je voor een snelle levering extra moet betalen. Als dit niet zo zou zijn was het echt A+++++ Top Quality Service...

Prima etiketten!

Deze etiketten hebben precies de afmetingen waar ik naar op zoek was.

Supersnelle levering

Heel tevreden, er werd heel snel geleverd, top!

“Gewoon doen wat je als klant verwacht”

Makkelijk besteld, snel geleverd, tevreden klant!

Helemaal goed

Ben er blij mee

slecht geen woorden voor

eerste probleem was met het printer papier, printer pakt het gewoon slecht ander papier nooit geen last van gehad . mail gestuurd krijg ik als reactie stuur maar terug . paar pakken waren al open dat ga ik natuurlijk niet opsturen . Tweede probleem agenda komt nooit binnen mail gestuurd zou 13-12 binnen komen. 8 februari zelf maar weer een mail gestuurd nog steeds niet binnen ja wordt er gemaild 13-2 komt hij weer binnen geen excuses niks . Agenda nog steeds niet binnen nu hoeft het voor mij niet meer

Prima geregeld

Office deal heeft mij de juiste producten geleverd binnen afzienbare tijd in één verzending, dat is erg prettig.

Zeer tevreden, snelle levering

Zeer tevreden, snelle levering

Prima materiaal voor mooie prijs!

Goede service, snelle levering. Na proefexemplaar voor hoofdbestelling geen verzendkosten!

Goed assortiment en snelle levering

Goed en ruim assortiment, met schappelijke prijzen. Snelle en goed verzorgde levering van onze bestelling.

We zijn erg tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.

Voor de 1e keer een bestelling geplaatst. Toen bleek dat er bij 1 van de ontvangen artikelen een beschadiging zat heb ik een foto gemaild en gevraagd hoe we dit op konden lossen. Zonder probleem is er een nieuw artikel opgestuurd. Erg fijn om te merken dat het zo dus ook nog kan. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen