Goede communicatie en nette prijzen!

Goede communicatie en nette prijzen!

Snelle verzending

Product snel en goed ontvangen! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

een echte aanrader

overzichtelijke site, snelle levering, veel keus

Juiste product snel ontvangen

Product voldeed aan verwachting

Snelle en goede service

Goede ervaring, zou deze graag aanbevelen.

Teleurgesteld

Printer ontvangen die helaas kapot was. Contact op genomen met jullie en er zou een nieuwe geleverd worden. Na een paar dagen maarweer gebeld omdat we nog niks gehoord hadden. Was er ineens besloten dat we het met Brother zelf moesten oplossen. Dit was niet de afspraak maar contact opgenomen met Brother die gelijk al zij we ruilen hem om voor een nieuwe. Jullie hierna blij contact met ons opnemen dat jullie besloten hebben om een nieuwe te sturen. Jullie zouden contact met ons opnemen om te benoemen wanneer ze de printer zouden ophalen, printer stond boven en ik kan deze niet alleen naar beneden tillen. Staat er zonder bericht een bedrijf op de stoep die de printer op komt halen. Ik zeg nooit meer iets bestellen bij jullie want dit sloeg echt nergens op!

Office deals zijn super deals altijd.

Voor wat betreft mijn bestellingen is tot op heden alles goed verlopen , uitgezonderd eenmaal iets te weinig geleverd maar ook dit is correct recht gezet . Dus nogsteeds super tevreden over Office Deals.

Gewoon snel en prima geregeld

Gewoon niets bijzonders maar in orde zoals het hoort

niet goed geadviseerd

ik heb inbindmachine besteld met inbindmateriaal heb daarna andere inbind mappen moeten bestellen omdat ze niet pasten nu na 20 mappen maken blijken ze gewoon los te gaan in gebruik

Top en Snel

Zeer goede en betrouwbare partner

Snel, compleet, redelijke prijs

Simpel besteld en de volgende dag keurig geleverd

Op de website is alles goed te vinden en na betaling zijn de goederen de volgende dag keurig geleverd.

na veel gedoe alsnog onvolledige levering

Bestelling niet goed verwerkt, waardoor niet in gang gezet. Pas actie toen ik zelf vroeg waar het bleef. Moest bestelling opnieuw per mail doorgeven. Daarna lang wachten op alsnog levering (26 december besteld, 15 februari geleverd). Moest zelf steeds blijven vragen naar status levering en levermoment. Niks pro-actief vanuit Office-Deals. Bestelling uiteindelijk ontvangen, maar met een heel ander frame dan op de foto's op de website, waardoor het niet goed past op de plek waar ik het hebben wilde. Ik laat het nu maar zo. Heb geen zin in nog meer gedoe. Het enige positieve dat ik kan melden is dat op mijn mails vriendelijk en adequaat gereageerd werd.

Snel en netjes geleverd

goed en minder goed; maar uiteindelijk goed

Dat is nog eens een titel van een review. Ik heb 9-1-23 een artikel besteld. Dat zou de volgende dag binnen zijn. Helaas, er kwam niets. Op 12-1-23 toch maar eens gebeld. Ik werd uitstekend te woord gestaan door een dame van de klantenservice. Zij vertelde mij dat er een probleem was met de verzending. Zij beloofde mij er direct achteraan te gaan en mij op vrijdag de 13-de (o jee) een bericht te sturen met een update. En inderdaad; vrijdagochtend direct bericht, en zaterdag arriveerde het pakketje. Dus het duurde even maar na tussenkomst van de (uitstekende) klantenservice kwam alles toch nog goed. Positief; individueel contact en afspraken nakomen. Ook al ging het om een pakketje van een paar tientjes!! Uiteindelijk ben ik dik tevreden, ook al duurde het wat langer voordat ik de spulletjes kreeg!

Duidelijke site en snel geleverd.

Duidelijke website die goed de producten weergeeft. Snel verzonden ook. Op woensdag besteld en op vrijdag al in huis!

uitstekend

omschrijving klopt precies, snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Het enig minpuntje was de slechte verpakking, vandaar geen 5*die ik ze graag had gegeven. De doos was aan alle open gegaan, omdat deze niet gebandeerd of goed dichtgeplakt was. Gelukkig ontbrak er niets. Office Deals zou dat gaan verbeteren.

Snel ontvangen

Na bestelling de volgende ontvangen, kunnen vele websites een voorbeeld aan nemen

Als boven

Het product was een dag eerder geleverd dat gepland, prima toch!!.

Middelmatig

De bestelling lukte niet online en toen heb ik telefonisch de bestelling doorgegeven. Dit ging prima. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het bestelde is geleverd, echter meer dan dat. Ik kreeg het dubbele aantal. Dit heb ik eerlijk aangegeven (het ging om een bedrag van wel ruim €150) en vervolgens gevraagd of ik daar pennen voor mocht krijgen die ik nog wilde bestellen. Alleen de verzendkosten werden niet gerekend. Ik heb er nog over gemaild, maar daar geen reactie meer op ontvangen. Vandaar dat ik een zesje geef.

Binnen 24 uur in huis, duidelijke communicatie.

Stempel

Stempel dag erna ontvangen