Slechte Webshop

Onduidelijke informatie van het geleverde product. Bleek niet te zijn wat wij zochten maar na het invullen van een retour formulier wordt er geen contact meer met ons opgenomen.

Zeer tevreden!

Overzichtelijke webshop en makkelijk te bestellen. Ook over de levering zijn wij zeer tevreden.

GOED

Scherpe prijzen, snelle levering

Merkartikelen tegen scherpe prijzen, snelle levering.

Super goede service

Betrokken medewerkers, kennis van zaken en behulpzaam

Moeilijke site, maar goede service compenseert

Het is lastig producten te vinden op de website. Geen handige zoekfunctie en geen suggesties voor alternatieven. Ik typ artikelnummers in van een vorige order voor het bestellen van cartridges. De service en afhandeling van de order zijn vervolgens prima.

Goede service, tevreden

Tevreden met de ervaring

Ik bestel bewust bij Office Deals: ik ben verzekerd van een goede, snelle levering en prima prijs!

Precies zoals ik in de onliner vermeld: ik ben zeer tevreden over OD en kom steeds weer terug om te bestellen!

Eenvoudig bestellen, snel en goed leveren, duidelijke factuur. Gewoon geweldig

Heel goede en snelle service.

Prettig

Zeer snelle levering!

Op vrijdagmiddag rond kwart over één bestelling geplaatst en de volgende dag (!!) al binnen! Zeker de moeite waard om bij dit bedrijf nog 's wat te bestellen.

Uitstekende service

De eerste zending werd naar een ophaalpunt gezonden, maar hierover géén bericht ontvangen. Bijgevolg teruggezonden naar afzender. op eenvoudig verzoek werd het pakket voor een tweede maal naar me verzonden.

top

ben heel tevreden over de producten en ook de prijs valt heel goed mee. Nergens anders zo goedkoop. Tevens snelle levering.

Kreeg geen track and trace code maar na een prettig contact met de klantenservice prima geholpen. Blijkt dat de transporteur niet werkt in het weekend en ook geen gebruik maakt van track and trace. Bestelling netjes op tijd afgeleverd zoals de klantenservice doorgaf.

Vriendelijk en behulpzaam

Voor de 2e keer in korte tijd een bestelling geplaatst. Larissa en haar collega's zijn bijzonder behulpzaam, de levering gaat ook supersnel. Top service!

Goede communicatie en snelle levering

De koffiemachine is snel en keurig op tijd geleverd

De levering was snel, fijn!

Ook prettige telefonische assistentie !

Snel, volledig, voordelig en prima

Perfect.

Prima service. Ook vragen snel en vakkundig beantwoord. Levering volgens afspraak.

Snel en keurig

Hoewel het een kleine bestelling was, de aflevering kwam snel, de verpakking was keurig en het produkt prima.

korrekt en redelijk snel

De aflevering van de bestelling geschiedde zeer correct en redelijk snel. ook de bezorger was correct en vriendelijk.

Hele vlotte bestelling!

Goede prijzen, alles volgens bestelling. Bestelling is de volgende dag bezorgd. Aanrader!

te grote verpakking

prima en zeer snelle levering maar om een pakketje wat door de brievenbus past in een doos van ca 20x35x10 cm te stoppen vind ik overdreven.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen