Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

snelle service en uitstekend advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit

Kb is afgeleverd op factuuradres ipv afleveradres.

Pluspunten

Tijd voor echt advies

Nee

Pluspunten

goede kwaliteit kettlebells en snelle levering

Pluspunten

Ik heb nu voor de derde keer competition kettlebells besteld. De kwaliteit van de nieuwe serie is nog beter. Kettlebellwebstore levert duidelijk zeer goede kwaliteit kettlebells voor een goede prijs en service. Ook nu weer goede hulp en tips ontvangen voordat ik tot koop over ging.

Blijf zo doorgaan. Als ik al zou moeten zeuren is dat de 2 kettlebells een dag later geleverd dan aangegeven bij afhandeling. Dus niet dag erna maar slechts een dag later. En dat is dan echt zeuren om niks. Wat is een dag op een heel leven. Kb's gaan echt heel leven mee, goedkoper dan maand abo op sportschool. Nee hoor, vond dat geen probleem. Ben heeeeeel tevreden met de aankoop en mocht ik nog eens een kb erbij bestellen zal dat weer hier zijn. Gewoon TOP

Pluspunten

Deskundigheid en betrouwbaarheid

Voorraad kan beter

Pluspunten

Duidelijk en snelle service

Nvt

Pluspunten

Snelle service en levering, acurate behandeling van bestelling en levering van echte kwaliteitsproducten.

Pluspunten

Snelle service en zeer goed bereikbaar ook telefonisch.

Pluspunten

Alles goed overzichtelijk. Fijn dat je achteraf kunt betalen

Pluspunten

Duidelijke communicatie via mail

Verzending vond niet plaats de volgende werkdag zoals beloofd op de site

Pluspunten

Zeer duidelijk en makkelijk te gebruiken

Pluspunten

Mooie website met veel informatie over de artikelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes aangegeven en geld terugbetaald toen de kettlebell die ik wilde niet op voorraad bleek te zijn

Er staat dat je in Rotterdam kan ophalen, maar dat is wel op verschillende plekken en op verschillende tijden. Niet handig dus!

Pluspunten

Professioneel

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

Snelle levering goed produkt

Pluspunten

Snel geleverd voor een scherpe prijs.

nvt

Pluspunten

Zeer snelle levering. Via de mail voortreffelijk op de hoogte grhouden van de voortgang van d er bestelling. Kettlebell voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website met kwaliteitsproducten

Pluspunten

Goede communicatie over bestelling

Levering was niet de volgende dag, zoals stond op de website.

Pluspunten

Positieve uitleg over de oefeningen. Maken tijd voor je. Goede service. Dringen zichzelf niet op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Produkt is prima

Produkt werd niet bezorgd op de door u aangeboden mogelijkheid die ik aangeklikt had. Dat vond ik erg vervelend want ik heb 3 uur zitten wachten. Na een e- mail van mij hierover werd een nieuwe datum aangegeven en ook die klopte niet. Erg vervelend .

Pluspunten

Ondanks dat mijn gekozen product niet op voorraad was boden ze mij een prima alternatief wat nota bene goedkoper was en waar ik erg blij mee ben.

Menorcalaan 5

3059 XK Rotterdam

+31-(0)10-7670051

Over KettlebellWebstore.nl

KettlebellWebstore.nl is de online kettlebell winkel van Nederland, België en Duitsland en levert alleen topkwaliteit kettlebells in de meest gangbare gewichten. KettlebellWebstore.nl voorziet iedereen van de juiste kettlebell. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kettlebells, van zeer licht tot echt heel zwaar en hierbij kun je kiezen uit verschillende materialen bij het kopen van een kettlebell. Ook diverse kettlebell accessoires als kettlebell polsbeschermers of wrist guards zijn in onze kettlebell shop verkrijgbaar. We hebben een uitstekende service, zorgen voor een snelle levering en doen niet moeilijk over retouren. Daarom koop je een kettlebell in onze kettlebell shop.