Pluspunten

Goed advies en snelle service. Binnenkort weer. Competition Kettlebells zijn een echte aanrader.

Pluspunten

Duidelijke website, goed assortiment.

Op het bestelformulier kon je een specifieke dag aangeven, maar het werd niet op die dag bezorgd.

Pluspunten

Prettige en snelle service Breed assortiment Kwalitatief goede producten

n.v.t.

Pluspunten

Gewoon goede site, goed product.

Rubber of filt onder het gewicht.

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Correcte en spoedige service, vakkennis en goede informatie. Ook goede uitleg over mogelijke Kettlebell workshops. Heel klantvriendelijk.

Uitbreiding van de zaak met een vestiging in België of toch vlak bij de grens met België.

Pluspunten

Goede service, persoonlijk

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering. Powdercoat kettlebell gekocht, uitstekende kwaliteit! Voortaan koop ik al m'n kettlebells via kettlebellwebstore.

Pluspunten

Duidelijke site met goed advies

Nastreven van levertijden was aangegeven als volgende werkdag maar werd 4 dagen later geleverd zonder tussen bericht. Uiteindelijk toen de track and tracé code verstrekt was het op tijd en in juiste orde geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan, naar mijn inziens kwalitatieve producten tegen eerlijke prijzen

Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis; helaas ook bij de tweede bestelling niet het geval. De verzendbevestiging (en dus de daadwerkelijke verzending) was pas een dag later, ondanks ruim voor 17:00 besteld. Hiermee even rekening houden als je ongeduldig bent (in mijn geval op donderdag besteld, vrijdag pas verzonden naar mijn werk adres (waar PostNL niet in het weekend komt), dus pas dinsdag in huis..

Pluspunten

Goede service, goede gastvrijheid & ruime keus uit goede kwaliteit kettlebells.

Pluspunten

duidelijke en overzichtelijke site, handig je juiste product bestellen, ik ben ook natuurlijk eerst gaan vergelijken op andere aanbieders en kwam toch hier terug. snelle levering( de postbesteller was minder blij met dit soort pakketjes lol) beginnend hiermee maar de iets duurdere van gietijzer, hoewel geen ervaring met andere voelt wel lekker aan. Volgende keer weer? Ja!

kan ze niet verzinnen

Pluspunten

Snelle levering, doet wat het beloofd

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke webshop.

Geen. Zeer tevreden over de levering.

Pluspunten

Beste kwaliteit, de poedercoat kettlebell is gelijkwaardig aan mijn 12kg dragon door dus echt het allerbeste wat je maar kan krijgen. Zeer snelle levering en perfecte service. Voor iedereen die thuis traint, in een box en gewoon echt met alleen het allerbeste wil trainen is de poedercoat kettlebell je enige keuze. De kettlebell is super goed afgewerkt, perfect in balans en echt vlak, de handle is perfect van formaat hoe zwaarder het gewicht dan komt er ongeveer één mm dikte bij (48kg max 41mm), kenners weten dat dit gewoon lekker werkt je hebt altijd de juiste grip. Ik train zelf altijd met handschoenen, misschien ben ik oldschool maar het is me zo geleerd en ik kan langer door en dieper gaan. Heb 1,5 jaar alleen met een 12kg dragon door me trainingen gedaan om stapje voor stapje de juiste technieken en houding te leren, het resultaat is geen blessures en met minder inspanning kan je meer doen. Ik doe echt alle denkbare oefeningen en in ladders. Nooit opgeven. Voor iedereen die ongetraind begint raad ik de 12kg aan voor als je sterk bent en leer de juiste houding en techniek, neem je tijd en train dagelijks bouw het rustig op, je hebt maar één lichaam en wees daar zuinig op. Denk niet dat meer gewicht beter is. Wil je beginnen met kettlebells of ben je klaar voor een nieuw gewicht dan is Barry Andre van Kettlebell Rotterdam en kettlebellwebstore.nl je enige adres. Supersnelle verzending, perfecte service mijn volgende poedercoat kettlebell is er ee

Pluspunten

Fijne kettlebell voor een goede prijs. De kettlebell was later geleverd dan op de site beloofd was. Dit was voor mij een belangrijk punt omdat ik het snel nodig had. In een mail geven ze aan dat ze graag horen als er iets niet naar wens is. Dit hen ik dan ook gedaan en meteen de volgende ochtend had ik een mail terug met excuses, uitleg en een tegemoetkoming doordat ik geen verzendkosten hoef te betalen. Top!

Levertijd kwam niet overeen met de site. Later heb ik hier uitleg over gekregen. Door de vakantie periode was het helaas niet mogelijk op tijd te leveren. Ze geven aan dat ze me beter hiervan op de hoogte hadden kunnen brengen. Verzendkosten heb ik niet hoeven te betalen. Netjes opgelost!

Pluspunten

Snelle levering en een goed contact!

Pluspunten

Goede communicatie

Meer voorraad ;)

Pluspunten

Goed product, snelle levering en goede feedback qua voortgang van de bestelling.

Geen.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en prima levering van de kettlebells. Voor antwoord op je vragen staat de eigenaar Barry je graag te woord.

Pluspunten

Goede kennis van zaken. Uitgebreid advies. Prettige ervaring!

geen verbeterpunten kunnen ontdekken

Menorcalaan 5

3059 XK Rotterdam

+31-(0)10-7670051

Over KettlebellWebstore.nl

KettlebellWebstore.nl is de online kettlebell winkel van Nederland, België en Duitsland en levert alleen topkwaliteit kettlebells in de meest gangbare gewichten. KettlebellWebstore.nl voorziet iedereen van de juiste kettlebell. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kettlebells, van zeer licht tot echt heel zwaar en hierbij kun je kiezen uit verschillende materialen bij het kopen van een kettlebell. Ook diverse kettlebell accessoires als kettlebell polsbeschermers of wrist guards zijn in onze kettlebell shop verkrijgbaar. We hebben een uitstekende service, zorgen voor een snelle levering en doen niet moeilijk over retouren. Daarom koop je een kettlebell in onze kettlebell shop.