Goede service en snelle levering!

Op voorhand contact gehad en goed advies gekregen. Bestellen was eenvoudig en het werd snel geleverd!

goed product, en netjes geleverd!

goed product, en ondanks de corona crisis toch netjes op tijd geleverd!

Zeer prettige kettlebell met zelfde maatvoering en handgreep voor alle gewichten.

Bestelling bij Kettlebellwebstore geplaatst na tip van Crossfit coach. Vanwege Corona waren gewenste gewichten helaas kort niet leverbaar. Zodra er een nieuwe levering binnen was bericht gekregen en bestelling geplaatst. Enkele dagen later in huis en heb zeker geen spijt. Mooi afgewerkte kettlebell met braamvrije brede handgreep. Zeer prettig om mee te trainen.

Snelle levering, kwalitatieve producten

Na vele webshops af gegaan te zijn, had kettlebellwebstore nog voorraad voor kettlebells. Na bestelling een snelle levering van het product.

Fijn dat ik de bestelling direct kon ophalen.

Snelle service. Inspirerende filmpjes. Goed product.

Ondanks leverings problemen bij meerdere concurenten ging alles perfect volgens opgegeven tijden

Vlot soepel en een mooie competitie kettlebel geleverd

Snelle levering en top product

Besteld en op de volgende werkdag geleverd ik ben tevreden met de producten en ga zeker nog een keer bestellen.

Prima verpakt en snel bezorgd, dus goed

Zie de titel, geen commentaar verder.

Op tijd en goed product.

waar ik het meest wardeer is dat ook al tijdens de Virus situatie was de levering precies zoals het stond op hun website en geen dag later. De kettlebel zelf ben ik ook heel blij mee.

Ik kende deze webwinkel niet en per toeval kwam deze ook voorbij. Ik had al bij meerdere aanbieders gekeken om mijn kettlebell assortiment uit te breiden. Echter overal uitverkocht of de verkeerde gewichten. Deze Webstore is overzichtelijk met scherp geprijsde producten. Gister de eerste Wod gedaan met de 24 Powder Coat kettlebell en het voelt geweldig. Na 100 KB swings durf ik wel te zeggen dat je waar voor je geld krijgt.

Aanrader!

Producten zijn van topkwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie.

Aanrader!

Duidelijke site, snelle levering en fijne producten.

Sehr netter Kontakt und super schneller Versand! War nicht meine letzte Bestellung!

Snelle levering Brievenbuspakketje, hoefde niet thuis te zijn.

super !

Zeer snelle levering - goede verpakking - goede kwaliteit

Prachtige gietijzeren kettlebells

Precies wat ik wilde en voor een mooi prijsje. Heb nergens nog een voordeligere 32kg kettlebell gezien. Ik moest hem alleen wel zelf ophalen. Maar das best logisch. Klantenservice was ook goed. Verder hadden ze het goed en veilig geregeld kwa ophalen bij de loods met deze corona gekte. Als ik de 32 de baas ben haal ik nog een 40 of zelfs 48 binnenkort!

Helaas was er iets niet goed aan de kettlebell. Werd direct verholpen en opgelost! Fijn!

Een kettlebell van 6 kg besteld na duidelijke info gelezen te hebben op de site over met welk gewicht te beginnen en het verschil tussen de vele soorten. En ondanks waarschuwingen van postorderbedrijf dat levering langer kon duren ivm coronavirus had ik hem binnen twee dagen al binnen. Dus zodra ik het besteld had is er meteen mee aan de slag gegaan en verzonden. Ik ben netjes via email op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader. Mocht ik zwaarder willen of iets anders nodig hebben dan kijk ik hier eerst.

Top service, kettle bell van zeer goede kwaliteit

Snelle service ondanks het Corona. Super kwaliteit en top webstore

Goede service en product.

Ik ben zeer tevreden over de producten en beveel ze ook aan bij mijn relaties.

Redders in nood 💪🏽

Kettlebell Opgehaald in Cappelle aan de Ijsel zoals telefonisch afgesproken.

Positief

Snelle levering, mooi product!

Geweldige webstore!!

Duidelijke omschrijving van de producten dit versterkt met bijhorende video's! Snelle verzending!

Uitstekend!

Duidelijke website en snelle levering. Alles keurig verzorgd!

Snelle levering volgens afspraak, goede producten

Snelle levering, goede kwaliteit, goedkoper dan anderen.

Menorcalaan 5

3059 XK Rotterdam

+31-(0)10-7670051

Over KettlebellWebstore.nl

KettlebellWebstore.nl is de online kettlebell winkel van Nederland, België en Duitsland en levert alleen topkwaliteit kettlebells in de meest gangbare gewichten. KettlebellWebstore.nl voorziet iedereen van de juiste kettlebell. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kettlebells, van zeer licht tot echt heel zwaar en hierbij kun je kiezen uit verschillende materialen bij het kopen van een kettlebell. Ook diverse kettlebell accessoires als kettlebell polsbeschermers of wrist guards zijn in onze kettlebell shop verkrijgbaar. We hebben een uitstekende service, zorgen voor een snelle levering en doen niet moeilijk over retouren. Daarom koop je een kettlebell in onze kettlebell shop.