Heb niet veel meer te zeggen naast goede service! Zelfs in een tijd als dit kreeg ik mijn bestelling binnen en dat in 2 dagen! Al mis ik wel mijn gratis t-shirt die ik erbij nam.

Super goed!

Snelle levering gezien omstandigheden en super kettlebell

Goed product, levering/info voor verbetering

De competition kettlebell bevalt zeer goed. Zeker aanleiding om nog 1 of 2 andere kettlebells te kopen. Het bestellen en leveren is voor verbetering vatbaar. Initieel 16kg besteld en bevestigd gekregen. Deze bleek toch niet meer op voorraad te zijn. Uiteindelijk 20kg besteld. Levering/informatie rondom levering liet op zich wachten. Hierbij moet ik wel zeggen dat de 'bijzondere tijd' ivm corona hier ongetwijfeld van invloed op geweest.

Goede kwaliteit, snelle levering

Ondanks de drukte bij de webshops vanwege de corona crisis, werd mijn bestelling zeer snel geleverd. Prima kwaliteit kettlebell, precies zoals ik het ken van mijn sportclub. Zal hier zeker vaker gaan winkelen.

Prima kettlebell, snel geleverd

Weegt exact 24.0KG

Super fijne winkel!

Alles ging super snel! Wat een fijne winkel om je kettlebells te kopen!

Niels kool

Super service en kwaliteit kettlebells.

Snel ook in Crisis

Bedankt voor de snelle service. Onze Red Lions varen er wel bij.

gewoon goed

Zeer goede ervaring

Prima kwaliteit en prima service

Prima service en prima kwaliteit - brede keuze - relatief goede prijs

Precies wat ik ervan had verwacht.

Heldere foto en omschrijving.

Snelle levering van mooi product

De powder coated kettlebell had een kleine lak beschadiging. Dit gemeld en Barry André belde zelf om te vragen hoe erg het was en bood oplossingen aan. Heel attent en klantvriendelijk!

Voor mij persoonlijk. De beste Kettlebell die er is.

De ballen zijn prachtig gemaakt.

Snellere en zeer goede service

Ik was erg blij met het proces van bestelling tot levering. Alles ging heel snel en ik had een aantal vragen die heel snel en altijd heel adequaat werden beantwoord. Ik zal zeker weer iets bestellen en ik wil je heel erg bedanken dat alles zo snel is gegaan, bedankt :)

Super goeie kwalitijd voor een kei mooie prijs.

Kei fijn materiaal , zeer goed afgewerkt. altijd goeie service en uitleg. René uit Eindhoven.

Het materiaal van de kettlebell ligt fijn in de hand (geen naden) en het was compact bezorgd. De polsbandjes zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb nog een oude set van al jaren oud die ook nog steeds voldoen.

Snel en goed!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering enkel verzendkosten wat duur

Alles perfect en snel ontvangen

Alles perfect en snel ontvangen

Mooie kettlebells en goede customer service

Topkwaliteit kettlebells en als er een keer wat mis is of beschadigd dan krijg je super snel antwoord en een oplossing.

Erg blij met mijn kettlebells.

Mooie spullen!

Makkelijk om iets te bestellen

Gebruiksvriendelijk om iets te kunnen bestellen.

Gewoon goed

Snel en goed!

De kettlebells die ik bij KettlebellWebstore bestel worden snel en goed verpakt geleverd. Uitstekende service!

Super geregeld

De kettlebells waren snel thuis en zien er goed uit. De grip ik ook erg goed Al met plezier ermee getraind

Menorcalaan 5

3059 XK Rotterdam

+31-(0)10-7670051

Over KettlebellWebstore.nl

KettlebellWebstore.nl is de online kettlebell winkel van Nederland, België en Duitsland en levert alleen topkwaliteit kettlebells in de meest gangbare gewichten. KettlebellWebstore.nl voorziet iedereen van de juiste kettlebell. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kettlebells, van zeer licht tot echt heel zwaar en hierbij kun je kiezen uit verschillende materialen bij het kopen van een kettlebell. Ook diverse kettlebell accessoires als kettlebell polsbeschermers of wrist guards zijn in onze kettlebell shop verkrijgbaar. We hebben een uitstekende service, zorgen voor een snelle levering en doen niet moeilijk over retouren. Daarom koop je een kettlebell in onze kettlebell shop.