Ivm het product: Misschien vermelden dat de witte kleur niet echt 100% wit is maar gebroken wit.
Pluspunten
Afspraken komen ze na! Konden 4 ladenkastjes van de 6 direct leveren. 2 zijn er na geleverd. De factuur mocht betaald worden nadat alles geleverd was. Heel netjes!
Pluspunten
Vriendelijke mensen. Reageren snel en to the point. Snelle levertijd.
Pluspunten
Transport goed geregeld.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit
VerbeterpuntenJe kunt een leverdag kiezen maar ze plannen hem gewoon voor een andere dag in. Blijkt dat er alleen op dinsdag en donderdag bezorgd wordt. Laat dan alleen die dagen kiezen...
Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Erg fijn te lezen dat u tevreden bent met het product. Op dit moment zijn wij bezig met de bouw van onze nieuwe webshop. Het aangegeven verbeterpunt wordt zeker in de bouw meegenomen. Bedankt voor uw tip! Hopend dat u veel gebruik gaat maken van de meerladenkast en hopend tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Het team van Pedroshop.
Pluspunten
Snelle levering en prijs kwaliteit top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Very friendly service on the phone, fast delivery, and a beautiful product.
Verbeterpuntennothing!
Pluspunten
Snelle levering en flexibel qua ophalen
Pluspunten
Professioneel en terzake
Pluspunten
We hebben het kastje ontvangen. De kwaliteit viel wat tegen en de kleur klopt ook niet helemaal met die op de website. Het geel is onnatuurlijk. We gaan het wel gebruiken, maar het vloekt tegen onze gele wand. Het kastje lijkt ook niet meer leverbaar. Pedroshop levert zelf niet en doet aan dropshipping. Je krijgt dus het pakket van de leverancier. De levertijd voor een dergelijk kastje was veel te lang.
VerbeterpuntenSnellere levertijden
Pluspunten
product was niet op voorraad, vergelijkend product aangeboden gekregen waarbij meerprijs te vervallen kwam
Pluspunten
klantenservice is heel vriendelijk afspraken met monteren ging niet goed
Verbeterpuntenbetere afspraken met vervoersbedrijf
31 Elsterstraatweg A