Pluspunten
De kast is niet identiek aan de kast die ik al heb: het is een centimeter kleiner, andere slot,... Het gelijkt erop. Ik dacht dat het dezelfde was. Spijtig.
Verbeterpuntenfotos en beschrijving op jullie website, kan beter.
Beste Ab, Het spijt ons om te vernemen dat uw bestelling niet helemaal correct is verlopen. We raden u aan om in het vervolg een foto te mailen van de kast die u heeft staan. Zodat onze productspecialisten vooraf kunnen bekijken of het om dezelfde kast gaat. We hopen u in de toekomst alsnog van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Pluspunten
Kasten gekocht om onze administratie in op te bergen. Veel fijner zo als alles netjes opgeruimd is.
Pluspunten
We zijn goed geholpen door dit bedrijf.
VerbeterpuntenVerbeterpunt: De rekening ging niet naar de administratie van ons bedrijf maar naar de afdeling die dit product had besteld. Volgens mij hadden jullie contact gehad met de administratie van ons om wat gegevens te krijgen.Tip is om de rekening gelijk naar de administratie te sturen zodat de rekening niet ergens blijft hangen.
Pluspunten
Bisley archiefkasten goed binnengekomen.
Pluspunten
scherp in prijs
Verbeterpuntenslechte communicatie en geen snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs.
VerbeterpuntenNiet geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
BISLEY kast besteld bij de archief kast specialist uit elst. Opgehaald in elst.
VerbeterpuntenOndanks dat het makkelijk is te vinden, misschien nog een route beschrijving op de website vermelden?
Pluspunten
snelle levering; keuze uit verschillende betaalwijzen.
VerbeterpuntenTips: heb ladenblok voor hangmappen besteld. handig jullie ook de hangmappen verkopen.
Pluspunten
Leuke, spontane en goed opgeleide mensen aan de telefoon. We hebben een duidelijk en goed advies gehad voor onze organisatie.
Pluspunten
Garderobekasten besteld in een speciale kleur. Duurde wel wat lang voordat die er was maar uiteindelijk binnengekomen en erg blij mee!
VerbeterpuntenMisschien kortere levertijd als dat mogelijk is.
Pluspunten
Kasten vorige week binnengehad, netjes afgeleverd. Inmiddels staan ze in ons kantoor.
Pluspunten
Tevreden, goede service van dit bedrijf.
VerbeterpuntenNee. weet zo niets.
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen
VerbeterpuntenDe levertermijn is iets te lang.
Pluspunten
Snelle levertijd, goede orderbehandeling, correcte communicatie
Verbeterpuntencontrole op levering. Dichtgeplakte verpakking ontvangen, kleurverschil in de lamellen van de roldeuren, onderdelen ontbreken, beschadigde deur. Omdat vanuit elders wordt geleverd is er geen controle op de aflevering.
Pluspunten
Bestelling via internet verliep soepel
VerbeterpuntenEr was gedoe rond bezorgdatum. Kasten kwamen niet op afgesproken dag. Een dag later was er geen duidelijkheid te krijgen over het moment van bezorging. Bezorgadres was een kerk. Mensen stonden tevergeefs te wachten.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD