Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de levering van het product, en over het contact aan de telefoon. super
Pluspunten
Betrof zelfbouw archiefkast. De onderdelen paste perfect. In een mum van tijd was de kast opgebouwd. De kast is perfect.
VerbeterpuntenDe verzendkosten duidelijker aangeven.
Pluspunten
over 2 weken ongeveer krijg ik mijn constructie van mijn bureau dan gaat mijn oude bureau weg dan heb ik ruimte om de boel te plaatsen het staan nu nog ingepakt, ik heb het nog niet gezien ik laat het nog ingepakt, anders weet ik niet waar ik het kwijt moet met uitpakken krijg je extra rommel eerst mijn bureau weg om ruimte te hebben
Pluspunten
Astrid did an amazing job correcting my ordering mistakes, excellent service.
Pluspunten
super materiaal , zeer prijsgunstig , aanrader
Pluspunten
Flexibel in levertijd en goed bereikbaar. Afspraak is afspraak bij Pedroshop
Pluspunten
snel en toegankelijk. Goede begeleiding in keuze en bestelling
Pluspunten
Goed contact en duidelijk aangegeven reden vertaging
VerbeterpuntenEerder later weten al a er een vertraging optreedt.
Telefonisch was aangegeven dat de kast geplaatst zou worden en verpakking afgevoerd. Echter de transporteur was hier net mee bekend. Alleen aflevering tot achter de deur. De kleur is creme wit en geen wit zoals op de website/bestelling is aangegeven.
Pluspunten
goeie prijs
VerbeterpuntenZELF Contact opnemen als er later geleverd wordt. En spullen controleren. miste een schroef aan de binnenkant van de kast.
Pluspunten
Snelle levering van prima kasten * tegen een redelijke prijs
Verbeterpunten* Het had wel vermeld mogen worden dat de kasten "Made in Turkey" zijn, gezien het regime in dat land kan dit voor veel mensen een gegronde reden zijn verder te zoeken.
Pluspunten
bestellen en afspreken levering ging prima; goede prijs voor de kast
Verbeterpuntende levertijd was in eerste instantie geschat op tussen 16 en 17 uur; het werd vervolgens "iets later". Uiteindelijk is de kast pas om 19.30 uur geleverd.
Pluspunten
Topservice! En heel mooie kasten.
Pluspunten
In telefonisch gesprek, duidelijke uitleg en eventuele aanpassing order.
VerbeterpuntenMisschien wat betere prijsafspraak bij het opvragen van een offerte, zodat dit aantrekkelijker wordt.
Pluspunten
Snelle, vriendelijke, behulpzame reactie. Het stoorde me dat ik niet zelf de prijs kon maken op de site inclusief inzetladebakjes. Ook vond ik de verzendkosten fors voor een kastje. Aangegeven dat ik zelf wilde langskomen (63km) maar er was alleen een zwart kastje en de inzetbakjes waren niet aanwezig, ik kon ze ook niet bekijken. Omdat ik een offerte moest aanvragen werd er wel een korting toegepast.
VerbeterpuntenAangeven dat in de showroom niet alles te zien is of zorgen dat het wel aanwezig is.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD