Voor de vervoerder: de kasten werden buiten neergezet met de opmerking: "ik mag niet tillen van de Arbo." "Dus moet ik ze zelf naar binnen tillen?", vroeg ik. "Ze zijn niet zwaar hoor," zei de chauffeur. Dussssss??????
Pluspunten
VerbeterpuntenLevering zeer slecht en onvriendelijk
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenBetere communicatie mbt tijdstip van de levering. Dit was totaal niet gecommuniceerd en derhalve stond de transporteur plots voor onze deur. Gelukkig was iemand aanwezig.
de levertijden kloppen niet op de website, staat erbij levering binnen 5 werkdagen blijkt het 11 dagen te zijn. Zorg dat levertijden juist vermeld staan.!!!
Pluspunten
Goede communicatie. levering op tijd
VerbeterpuntenHelaas sluiten de deuren van de kast niet helemaal lekker, dus klein technisch gebrek.
Pluspunten
Snelle afwikkeling en erg dienstgericht personeel
Pluspunten
Top geregeld!
Pluspunten
op tijd geleverd
Verbeterpunten3 kasten besteld en op alle 3 beschadigingen aangetroffen, terwijl de verpakkingen intact waren
Pluspunten
klantvriendelijk, snelle reactie op verzoek, oplossingsgericht.
Pluspunten
snelle en goede levering.
Pluspunten
kast is eenvoudig op te zetten, en van een zeer redelijke kwaliteit.
Verbeterpuntenvraag niet of een klant tevreden is als hij net gehoord heeft dat de kast pas een week later geleverd kan worden....! Nog beter; zorg dat alles klopt en lever op tijd.
Pluspunten
vriendelijk personnel
Pluspunten
Wij hebben diverse malen een grote bestelling moeten doorschuiven i.v.m. het uitgelopen van een verbouwing, dat was geen probleem en correct op gereageerd. Kan dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zijn op tijd. Afspraak wordt telefonisch nog geverifieerd en afgestemd.
Pluspunten
Na telefonisch gesprek inzet van uw medewerker om toch nog proberen het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Compliment voor deze medewerker!
VerbeterpuntenLevertijd niet in overeenstemming met belofte op internet Definitieve leverdatum ontvangen die daarna toch weer achteruit geschoven werd
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD