Pluspunten
Alles snel en correct gelopen. Ook het telefoontje wanneer de bezorging plaats vond was heel fijn!! Aanrader +++++
De aflevering van de kast was niet erg klantvriendelijk. Totaal geen medewerking. De kast ging net niet door de voordeur qua hoogte, als hij de pompwagen iets had laten zakken was het geen probleem geweest. Nu heeft hij hem gewoon buiten laten staan. Gelukkig regende het (nog) niet. Wat mij vooral stoorde was zijn starre houding. Gewoon maar zeggen "ik mag niet helpen", daar schiet niemand iets mee op. Volgende keer koop ik bij een ander bedrijf.
Pluspunten
Alles was volgens afspraak
Pluspunten
Super kwaliteit kast. Duidelijke webwinkel Eenvoudige montage-gebruiksaanwijzing
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit mag dan wel kloppen maar de prijs van de kast is wel aan de hoge kant.
verzendkosten veel te hoog
Pluspunten
Prima dervice
Pluspunten
super fijne kast, en zeker een plus voor de bezorgers
Pluspunten
Goed mailcontact met een medewerker Astrid. Zij heeft echt haar best gedaan.
VerbeterpuntenEerst 40 euro verzendkosten betalen. Daarna nog eens 66 euro om de kast te laten plaatsen. Meer dan 100 euro! Echt belachelijk, hadden we bijna 2 kasten voor. Kast werd niet geleverd op afgesproken dag, er zou contact gezocht worden met mij, dit gebeurde niet. Uiteindelijk kwamen ze onaangekondigd de kast brengen.
Pluspunten
meedenkend en service gericht
Pluspunten
Mooie kast, snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
VerbeterpuntenIn de voorwaarden staat dat de kast achter de eerste deur wordt afgeleverd. De bezorger wilde in eerste instantie de kasten niet naar binnendragen. De 2 kasten waren samen verpakt. Loodzwaar. Zijn van de palletwagen gevallen waardoor er op 1 kast een beschadiging zit. Wat moeten we nu hiermee. De bezorger zei duidelijk dat hij de kasten niet naar binnen mocht brengen ook niet achter de eerste deur. Graag uw bericht.
Pluspunten
goede communicatie.
Pluspunten
Correct, netjes en beleefd via de chat en mail geholpen. Complimenten! Er werd keurig rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. De bezorgers hebben de kast keurig naar boven getild en ingericht. Alle inpakmateriaal ging weer mee. Met tien minuten waren ze weg.
Prima geregeld, levering op de beurs
Levertijd duidelijker vermelden!!
Goedemiddag heer Driessen, beste Stefan, Dank voor uw reactie! Wat betreft het genoemde verbeterpunt kan ik u het volgende mededelen. Bij het artikel staat de levertijd vermeld onder de grote groene knop van de winkelwagen. zie link: https://www.archiefkastspecialist.nl/p-6069-Dossiermappenkast-Triumph-Trilogy-TR4D-4-laden-antraciet-hangmappen/ Vervolgens wordt u ook per mail op de hoogte gehouden, zodra wij de definitieve leverdatum binnen hebben van onze fabrikant. Uiteraard nemen we uw opmerking serieus en nemen dit punt mee in de verdere ontwikkeling van onze webshop. Onze excuses dat het voor u niet helemaal duidelijk is geweest. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Pluspunten
Hunstige prijs, snelle levering
Pluspunten
Lof voor degene die afleverde
Pluspunten
Nette kast
VerbeterpuntenLeveren. Komt beschadigd aan.
Pluspunten
Enthousiaste medewerkers op afdeling verkoop. Levering en communicatie verliep uitstekend. Tevreden over het product.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD