Onredelijk

We zijn niet te spreken over het feit dat we een bijkomende factuur van 72,60 euro ontvangen hebben voor een extra poging tot levering. Op 3 januari hebben we de bestelling voor een archiefkast geplaatst, dan hebben we gewacht tot 10 februari voor levering. De dag ervoor liet ik weten dat ik die dag door werkomstandigheden niet zou thuis zijn. De dag zelf belt de chauffeur om te zeggen dat hij aan mijn deur staat, waarop ik hem vertelde dat ik het had doorgegeven aan jullie. Eerlijk gezegd zullen we in de toekomst gaan voor een bedrijf zoals bol of coolblue die op een klantgerichte en redelijke manier omgaat met leveringen.

Snelle en vriendelijke service

Zeer behulpzame klantendienst! Alles is snel en correct afgewerkt.

Absolute aanrader !

Ik kende Pedroshop.nl niet maar was dringend op zoek naar archiefkasten. De informatie, de vriendelijkheid, de correctheid en de levertijd van dit bedrijf is 100 %, ze zijn gewoon 10 sterren waard. Bedankt Larissa !

goed, doch de afwerking was niet optimaal.

De service was uitstekend bij de verkoop. 2 of 3 dagen na de levering heb ik gebeld met uw bedrijf met de mededeling dat de extra legbord toch niet nodig was. Ik zou daarover worden terug gebeld, doch daarna was het geheel stil vanaf uw zijde. Door de drukte van de verhuizing heb ik niet eerder kunnen reageren. Ik hoop dat u ons nog terug belt hoe we deze kwestie gaan oplossen. Telefonisch bereikbaar op nummer 0348-471228 of 06-52244602. Met vriendelijke groet.

zeer netjes en correct

Ook keurig netjes door de chauffeur afgeleverd

Goed, afspraak is afspraak

Bestelling, telefonische beantwoording en afhandeling waren prima.

een uitstekende ervaring met pedroschop

enkel het bestellen liep niet zo vlot, doch dit achter de rug verliep alles vlekkeloos, zeer goede service va de transportman... hier wil ik zeker nogmaals bestellen

Goed passend procent

Prima, zakelijk en helder.

Prima, alleen de vraag wat het tijdstip van de levering zou zijn, kon men niet beantwoorden. Na veel aandringen de afspraak dat ik een uur voor levering zou worden gebeld. dat werkte prima.

snel antwoord op mijn vragen.

Mooie kast voor prima prijs.

De bestelde kast is snel geleverd. Mooie kast voor een prima prijs.

Uitstekende service & levering

Uitstekende service & levering

Eenvoudig bestellen en helpdesk is behulpzaam

Prima internetbedrijf

Tevreden! Alle communicatie verloopt helder en duidelijk. Levering ook prima verlopen en keurige, klantvriendelijke leverancier. Ik raad Pedroshop.nl zeker aan bij anderen.

Goede kwaliteit, uitstekende service!

Aanbeveling voor als je opzoek bent naar kwaliteitproducten voor een redelijke prijs. Service is goed en duidelijk. Aanrader!

Perfecte kast, prima afgeleverd

zie boven

Vlotte levering

Prettig geholpen door medewerkster echter levering niet compleet en kast met deukje in kast echter met plaatsen topblad geen probleem. Is niet meer te zien.

Goed en netjes geleverd

Keurige en stevige archiefkast

De archiefkast is vrij handzaam om de trap op te tillen, voor een thuiswerker niet onbelangrijk. De kast was degelijk verpakt, het stond op een soort houten bodem/geraamte. Tijdens het tillen is het belangrijk de houten bodem er eerst af te halen, bij ons viel die er namelijk af met een gat in de trap als resultaat ! De kast zelf heeft een supergemakelijk systeem om planken op verschillende hoogtes te monteren, geen losse haakjes maar vaste nokjes. Een slot met degelijke handgreep

Alles prima verlopen.

Bestelling correct afgehandeld. Bezorging conform afspraak. Geen negatieve punten.

Precies wat ik wilde

Ik ben erg blij met de archiefkast. Mijn contact met Pedroshop was erg goed en de bezorgdienst was heel professioneel en vriendelijk. Dit is mijn tweede kast van Pedro hop en als in een derde nodig zou hebben, zou ik Pedro shop nogmaals kiezen.

Gewoon goed!

De spullen waren zeer goed verpakt en netjes afgeleverd. Voldoen ook aan verwachting qua kwaliteit.

Werd bij mijn bestelling heel goed geholpen jullie medewerkster Denise in de chat. Hoewel ik eerder aangaf geen gehoor te hebben gekregen op de leverdatum die me beloofd was en afweek van wat op de bon stond bleken jullie mails in mijn spam te zitten .... De bestelling werd correct uitgevoerd en bij deze mijn excuses voor de verwarring hieromtrent. Jullie bedrijf is zeker aan te bevelen ! MVG Jasna

Vriendelijk en professioneel

goede communicatie

levering gebeurde sneller dan eerst gepland

31 Elsterstraatweg A

Elst (utrecht) 3922 GD