Top bedrijf

Levert op tijd komt afspraak na denkt met de klant mee

Blij om Smart clean ontdekt te hebben

Snelle en verzorgde levering.

Ik ben altijd blij met jullie

Ik heb veel dingen besteld en heb heel goed ervaring.

Snelle levering en goede producten

Goede ervaring bestelling was overzichtelijk op de site en heel snel geleverd voor herhaling vatbaar

De zwabber die ik heb gekocht, is van goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden, zowel met de zwabber als met de snelle service.

snelle levering ,

snelle levering , eerlijke prijzen

Fijn produkt

Ik vindt het een fijn product,even wat strubbelingen gehad om het in elkaar te zetten maar naar telefonisch contact prima gelukt zeer blij dat we nu in een snel tempo de vloer is schoon gedweild is,het kost wat maar dan heb je ook wat.

Goede producten!

Veel keuze, goede producten en snelle levering.

prima producten en bezorging

prima bezorging en producten

Super snelle levering. Handige emmer, makkelijk op te bergen. Makkelijk om zelf de pers te monteren

Erg blij met mijn doekjes

Telefonisch contact gehad over welke doekjes ik het beste kon bestellen. makkelijk te bestellen en waren de volgende dag al in huis.

Snelle levering, goed verzorgt

Goede service netjes gebeld als een product niet op voorraad is Altijd keuze of je toch deel levering wilt

goede professionele reinigingsmiddelen en snelle levering

Snelle levering, duidelijke website

Levering was erg snel! Door de duidelijke website wist ik precies welke producten ik nodig had.

Geweldig snel geleverd!

goed telefonisch bereikbaar, goede service

ik had een vraag over het produkt voor ik ging bestellen. Werd telefonisch direct correct en professioneel te woord gestaan en kreeg het goede advies. Perfect!!!

Verkeerde producten besteld, na een telefoontje werd alles geregeld.

perfect!

Perfecte communicatie, werd met eigen transport geleverd op het moment dat ik wilde. Zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

goed verzorgt keuze te over

Snelle super service

Slecht. Voor 15:00 bestelt en dan 2 weken later zonder bericht

Wel een bestelbevestiging en daarna niets meer. Moest zelf na een week vragen of er nog iets kwam. Ja dat kwam er, maar weer geen enkele info. Uiteindelijke 1,5 week moeten wachten. Niet weer.

Uitstekende service

Omdat dat door mij gewenste product niet verkrijgbaar meer was, werden mij een aantal alternatieven voorgesteld. Tevens advies ontvangen over de behandeling van het product. Snelle levering, in goede verpakking. En bij aankomst ook nog een presentje erbij. Bedankt!

Goed product.

Fijne informatie via de telefoon gekregen.

Huygensweg 9

2952BM Alblasserdam