Snelle levering, goed verzorgt

Goede service netjes gebeld als een product niet op voorraad is Altijd keuze of je toch deel levering wilt

goede professionele reinigingsmiddelen en snelle levering

Snelle levering, duidelijke website

Levering was erg snel! Door de duidelijke website wist ik precies welke producten ik nodig had.

Geweldig snel geleverd!

goed telefonisch bereikbaar, goede service

ik had een vraag over het produkt voor ik ging bestellen. Werd telefonisch direct correct en professioneel te woord gestaan en kreeg het goede advies. Perfect!!!

Verkeerde producten besteld, na een telefoontje werd alles geregeld.

perfect!

Perfecte communicatie, werd met eigen transport geleverd op het moment dat ik wilde. Zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

goed verzorgt keuze te over

Snelle super service

Slecht. Voor 15:00 bestelt en dan 2 weken later zonder bericht

Wel een bestelbevestiging en daarna niets meer. Moest zelf na een week vragen of er nog iets kwam. Ja dat kwam er, maar weer geen enkele info. Uiteindelijke 1,5 week moeten wachten. Niet weer.

Uitstekende service

Omdat dat door mij gewenste product niet verkrijgbaar meer was, werden mij een aantal alternatieven voorgesteld. Tevens advies ontvangen over de behandeling van het product. Snelle levering, in goede verpakking. En bij aankomst ook nog een presentje erbij. Bedankt!

Goed product.

Fijne informatie via de telefoon gekregen.

Heel erg tevreden!

De bestelling is meteen verstuurd. Er was iets vergeten mee te sturen, hierop heb ik meteen contact gehad met de verkoper en het artikel is gelijk nagezonden. De spullen waren stevig verpakt!

Supersnelle service

Ik heb het dinsdag besteld en woensdag had ik het al in huis echt super geweldig

Trage communicatie, naleveringen veel te laat

Trage communicatie, naleveringen veel te laat

Niet goed

De pads die ik besteld had waren niet leverbaar, daarna 2 andere kleuren besteld en die zijn 13 inch in plaats van de 8 inch die ik besteld had.

Prima kwaliteit spullen snel geleverd.

Prima kwaliteit spullen snel geleverd.

Prettige communicatie en snelle levering

Het is niet zo makkelijk om schrobpads voor mijn boenmachine te vinden. Hier was het op voorraad. Helaas niet alle types die ik had besteld. Maar wel keurig gebeld en alternatief kunnen afspreken, daarna snel geleverd.

Uitstekende service

Fijn bedrijf om aankopen te doen, goede prijs kwaliteit verhouding en goede service!

Snelle en correcte levering

Goed product

de flessen zaten (te dik?) in plastic gewikkeld in een (te?) grote stevige doos. Wel snel geleverd

Snelle en nette levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Denken mee met je. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Betrouwbaar,

De gebruiksvriendelijke website van SCC geeft een scala aan goed omschreven producten om uit te kiezen. Omdat ik niet zeker was welke vloerwisser wij het beste voor ons gebruik konden kiezen, heb ik advies gevraagd per e-mail. Ik kreeg snel een vriendelijk en eerlijk antwoord terug. SCC denkt klantgericht met de klant mee en adviseert vervolgens het voor de klant beste product. En dat is niet per sé het duurste of meest uitgebreide product zoals ik heb ervaren. Blij met de snel ontvangen vloerwisser.

Top, super snelle levering!

Top, super snelle levering!

Snelle levering goede spullen.

Prima bedrijf, zeker veel handige instructie filmpjes en uitleg bij hun spullen. Snelle levertijden

Op tijd, correct en beleefd. Reiniging is netjes en schoon gedaan

Goed en keurig werk geleverd. Beleefd en professioneel

Huygensweg 9

2952BM Alblasserdam