Gewoon hele goede service

Hele goede service, zelfs als ik iets verkeerd besteld heb. Gewoon top.

Alles is vlot verlopen

Producten tijdig geleverd. Producten makkelijk gevonden en zijn niet duurder dan ergens anders.

Ruime keuze en snelle levering

Minder inhoud in bepaalde producten voor dezelfde prijs

Taylor s of old Bond Street deo stich al op na 2,5 week terwijl ik maar een keer per dag gebruik en normaliter ging de stick van de vorige bestellingen wel 2 maanden mee

Voorbeeld voor velen!

Topzaak!Doe zo verder kunnen veel een voorbeeld aan nemen! Grt.

Aantrekkelijk geprijsd en razendsnel geleverd

De site is overzichtelijk. Het assortiment is ruim en aantrekkelijk geprijsd. De levertijd is uitstekend. Er wordt ook duidelijk aangegeven als een gewenst product even niet beschikbaar is.

Tevreden!

Ik vind dat er een groot assortiment aan producten te kiezen valt en de kwaliteit is zeer goed! Koop hier altijd een haarstyling op natuurlijke basis en verzending gaat altijd goed.

Supersnel

's avonds besteld en de volgende dag echt al in huis. Proraso rood en groen, heerlijke aftershave die ik al kende enig steeds lekker ruikt. Artikelen besteld, track n trace ontvangen via de mail en snel in huis. En dat alles voor een goede prijs.

Kwaliteit producten

Kwaliteit heeft zo zijn prijs, Ten aanzien van verzorgende producten voor vrouwen, valt het bijzonder mee. Door de duidelijke omschrijving koop je bij Mannenzaak.nl nooit een kat in de zak.

Perfect!

Bestellingen worden altijd de volgende dag geleverd en nooit heb ik een verkeerd of kapot product gekregen dus ik kan alleen maar zeggen 10/10 !

Mijn eerste ervaring met Mannenzaak: Ik had ze eerder willen kennen!

Ik bestel hier op advies van een vriend Apsley scheercrème. Ik ben nu 71, maar man, ik wist niet dat scheren zo leuk kon zijn. Het schuim is al fantastisch, maar de geur er van is alles overtreffend. Doet mij verlangen naar het Engeland van de jaren 20 van de vorige eeuw. Ik bestelde 's-avonds laat en de volgende morgen werd het al bezorgd. Sneller dan mijn eigen scheerapparaat. Iedereen moet hier gaan bestellen. Echt.

Snelle service en fijne producten

Snelle leverservice en fijne producten

kwaliteitsproduct en levering

kwaliteitsproduct en levering

Bestelling toch wel ontvangen

“Besteld, staat dat het is afgeleverd bij de buren, dat is achter dezelfde deur, niks geleverd.” Dit was in eerste instantie. Vervolgens kwam ik erachter dat de bezorger een verkeerd adres had ingevuld als alternatief, “bij de buren”. Uiteindelijk goed geholpen door de klantenservice en mijn pakketje is terecht.

Altijd op tijd ,netjes ingepakt en bij vragen snel antwoord.

uitstekende service

erg vriendelijk en snelle communicatie

Goede site, snelle levering, heerlijke producten.

Makkelijk te bestellen en een geweldig assortiment.

Uitstekend. Na bestelling binnen 2 dagen keurig ontvangen.

Slechte

Het was beloofd bestelling op volgende dag te leveren, maar nog steeds na 6 dagen nieks gekregen.

Gewoon geweldig

Heerlijke geuren voor een prima prijs.

Goede ervaring

Site is heel duidelijk. bestellen gaat snel en de levering was ook snel. kortom heel tevreden over deze site.

Fijn alles netjes binnen gekregen. Maar wel laat en geen reactie de eerste 3 dagen?

Fijn alles netjes binnen gekregen. Maar wel laat en geen reactie de eerste pas 3 dagen?

Alles prima afgehandeld

Dit is de derde keer dat ik iets bestel. Alle drie de keren werden de producten correct en snel geleverd. Prijzen zijn ook goed.

Snelle levering en goede produkten. Vooral Doers of London en Tayler of Bondstreet

Top product.

Kwaliteit-prijs in orde voor dit product. Netjes en tijdig geleverd.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht