Goede kwaliteit en snel

De verzending was snel en ik ben erg blij met de bestelling

Geweldige ervaring

Prima9

Had grijs besteld komt zwart uit maar staat grijs op de dois

Had grijs besteld dit staat op de doos. Na aanbrengen en inwerktijd van 5 minuten is zwart er uit gekomen.

Groot assortiment

Goed assortiment en scherpe prijzen

Uiterst correcte afhandeling van fout gelopen bestelling na zoekraken product bij Post.nl

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Fijne winkel

Ze hebben goede en aparte spullen, die snel geleverd worden.

Veel goede produkten, fijne prijs

Levering aantal TOBS producten verliep snel. Goede prijs, maar vooral...beschikbaar vanuit voorraad. Dus leverbaar en binnen korte tijd. Top!

Prima zaak en producten komen optijd binnen

Super.

Oude merk scheerzeep was niet meer voorhanden. Mail gestuurd en direct antwoord. Nieuwe van andere merk gekocht. Nu van het merk Edwin Jagger. Voorheen kocht ik trioset van Mühle. Snelle en goede service en afhandeling.

Prijs is goed. Levertijd niet.

Iets besteld waar een langere levertijd op zit. Maar uiteindelijk geleverd, maar niet binnen de afgesproken tijd.

Zeer goed assortiment !

Levering correct en snel.

Het werd later geleverd maar daar werd ik goed over geïnformeerd. Scheerset ziet er prima uit

Helemaal top

Super goede service

Ik kocht in maart een scheerhandvat. Al snel merkte ik dat het handvat af en toe het scheermesje losliet tijdens het scheren..... erg vervelend. Het ging van kwaad naar erger.... ik vermoed een fabrieksfout oid. Ik heb recent contact gezocht met Mannenzaak en men heeft zonder twijfel een vervangend scheerhandvat opgestuurd. Ik heb hem vandaag ontvangen en het is een perfect alternatief! Bedankt! Super! Koert

Helemaal top

Prima, snel en netjes. Prima communicatie ook. Top winkel

Prima service - goede producten

De vertraagde levering werd gecompenseerd

Mooie webshop en snelle verzending

Een mooie en overzichtelijke webshop met een goede omschrijving van de producten. Met name de geur en de ingrediënten van de producten worden duidelijk omschreven. Zondag de bestelling geplaatst, maandag bezorgd. Top!

Topzaak

Ik ben nieuwe klant en trof zeer uitgebreide sortering aan die prettig geprijsd is. De artikelen werden zeer snel geleverd, mannenzaak heeft er een nieuwe klant bij!

Top zoals elke keer weer

Sneller leveren dan mijn baard kan groeien....

Snelle levering Top

Gewoon top online winkel

Levering word snel bezorgd, levertijd meestal 1 dag dus top. Producten die je koopt zijn van goede kwaliteit, maar dit is dan ook altijd weer een persoonlijk iets

Snelle levering en duidelijke website en mooie prijs

Suupergoed

Spulletjes ‘s avonds besteld, de andere dag al binnen!

Snel verzonden met gewone post

Snel verzonden. Maar doordat het met gewone brievenbus post is verzonden klopte de track en trace niet en kwam het later aan.

Blij met producten en leveringstermijn

Producten zijn zoals beloofd de dag nadien in ontvangst genomen. Bijkomend zeer blij met de gevraagde producten.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht