Zoals altijd goede & snelle service

Vriendelijk ontvangst Mooie bus Goede tarieven

Uitstekende service

Super vriendelijk personeel, goede service

Super!!!

Heel erg behulpzaam en vriendelijkheid dat is super belangrijk binnen een bedrijf en dat vind je daar bij het personeel.

Snel alles geregeld, en duidelijk.

Auto gehuurd omdat mijn auto stuk was. Op onderdelen moeten wachten dus drie keer auto huur moeten verlengen. Dat was helemaal geen probleem. Dus top service.

Ondanks een tegenslag heel tevreden

Bus gehuurd om een kast op te halen. Bleken de binnenmaten te kloppen maar de tildrempel te hoog. Balend onverrichterzake terug naar Adrem. Ook nog in een ongeluk file terecht gekomen. Meteen doorgegeven omdat ik niet op tijd zou zijn voor inleveren. Bij inleveren werd goed meegedacht en niet moeilijk gedaan. Heel tevreden met de afhandeling volgende keer weer.

Afgetrapte bus

Bij het ophalen van de bus was er nog niet zoveel aan de hand , schade van de bis nagelopen met een medewerker! Bij aankomst bleek dat de pompveer van de achterklep afgebroken was waardoor de bovenste klep niet open bleef staan en het bijna niet mogelijk was om een hoge kast te laden . Hier hadden we tenslotte een meubelbox voor gehuurd. Bij het retourneren gaf ik dit aan bij de eigenaar maar deze vond in eerste instantie dat ik al korting had gekregen en ik twee transport planken met wieltjes meegekregen!! Beetje jammer !! Na wat aandringen ging er 20€ vanaf !! Dit was de eerste en tevens laatste keer dat ik hier een busje huur !!!

Zeer klant vriendelijk

Ben al jaren klant, als er iets is , direct een oplossing.

Prima wagens, nette prijs

Makkelijk en prettig

Het was erg makkelijk om een verhuiswagen te huren. Service was heel netjes en prettig.

Auto zag er goed uit en reed lekker. Moest wel een beurt krijgen en de ruitenwisser was aan vervanging toe.

Prima ervaring

Vlotte service en afwikkeling. Tevreden over heel de lijn.

Fantastisch geregeld

Hele fijne ervaring. Alles netjes geregeld met top service.

Perfecte informatie.

Zowel bij het ophalen en terugbrengen van de bestelwagen door de medewerkers vlot en correct geholpen en geïnformeerd.

zeer prettig behandeld bij Adrem Venlo

En voor de prijs hoef je niet verder te zoeken.

Super service

Bel afrem en je wordt geholpen

Geen poespas gewoon busje huren, geen onverwachtte kosten. Helemaal top

Soepel en simpel

Normaal gesproken huurde ik een altijd busje bij een van de concurrenten,maar omdat ik daar al diverse keren was teleurgesteld, besloten om uit te wijken naar Adrem te Heerlen. Bij binnenkomst geen eindeloos invullen van formulieren etc. Gewoon een kopietje van het rijbewijs, een krabbeltje zetten onder het contract en meteen naar buiten waar het 11 kuubs busje al stond te wachten. Na het standaard rondje om de bus kon ik gelijk vertrekken. Amper tijd verloren, binnen 10 minuten was alles geregeld. Wat me verder direct opviel was dat het een bijna splinternieuwe bus was! Fijne afwisseling met de steevast oude en afgetrapte busjes die je bij de concurrentie meekrijgt. Na een paar uurtjes het busje afgetankt en weer terug gebracht. Ook nu weer diezelfde vlotte afwikkeling. Geen moeilijk gedoe en gecheck. Soepel en simpel. GE-WEL-DIG! Kijk, zo kan het dus ook dames en heren van de concurrentie. De eerstvolgende keer zal ik zeker weten weer bij Adrem aan de balie staan.

Snel en goed geregeld

Ik heb de bestelbus eenvoudig en snel kunnen reserveren. Ik kreeg een duidelijke uitleg bij het afhaalpunt en het was een mooie bus.

Betrouwbaar en veilig onderweg

Vriendelijk geholpen. Veel kunnen vervoeren met de Caddy. Fijne auto om in te rijden..

Alles verliep vlekkeloos

Kleine vrachtwagen met laadklep gehuurd. Helemaal perfect. Vriendelijk personeel. Toppie

Er wordt geadverteerd met een prijs maar al met al wordt het allemaal toch best duur

De bus was op zich prima. Al vond ik de banden niet goed met het koude en sneeuwachtige weer. Hier kom ik dan gelijk op het volgende, de prijs. De huur prijs op zich is prima. De verzekering ook, al vind ik deze niet goedkoop. Wat ik wel vreemd vind is dat er wordt geadviseerd om je “eigen risico” af te kopen voor €17,- een eigen risico voor €1250,-!!!! Dit vind ik wel een belachelijk hoog bedrag. En ja, dan koop je dat eigen risico maar af want €1250 eigen risico is wel hele hoog. En dan kom je toch al weer op een aardig bedrag voor het huren van een busje voor 4 uur…€98,- zonder nog geen km gereden te hebben. Tevens krijg je dan toch ook een bus met deukjes en worden kleine beschadigingen dus niet gemaakt. (Zal ik iemand jullie aanbevelen? Niet per de niet, maar dit was geen optie, dus ik heb voor ja gekozen gezien de medewerkers aardig en behulpzaam waren.

eenvoudig en vriendelijke service

Vlotte reacties en goede prijs kwaliteit

Snel gereserveerd, ophalen en afleveren ging soepel

Technisch De bus was prima, instappen en wegwezen. Niet het meest moderne voertuig, maar middels ouderwets schakelen kom je vooruit en achteruit ;-). Het controleren van schade kan anders mijn inziens. Hiermee straalt de verhuurder veel wantrouwen uit. De schade die er is bij aanvang van verhuur, daar heeft de huurder niets mee te maken. Een auto of bus moet gewoon in orde bevonden zijn bij verhuur. De verhuurder moet eventuele schade voor verhuur op papier overhandigen/mail aan huurder. Het samen om de bus of auto heen lopen is niet duidelijk. Eventuele schade na verhuur moet transparant te vergelijken zijn met geregistreerde schade vooraf. exterieur en interieur Werd niet schoon verhuurd, zowel binnen als buiten was smerig. Vind ik persoonlijk niet erg, maar is wel een aandachtspunt. Klantvriendelijkheid Bij de reservering, ophalen en terugbrengen vriendelijk. Bij het terugbrengen ook weer iets teveel wantrouwen, met een tablet met klant rond de bus lopen levert geen duidelijkheid op. De klant weet niet welke schade er vooraf allemaal was en controle achteraf is subjectief.

Goed geregeld.

's Morgens gebeld voor een auto. Ik werd opgehaald en kon direct weer de weg op nadat de werknemer weer terug was gereden naar zijn werk. Auto verlengen is geen punt. Eerder terug brengen ook niet. Alles is goed geregeld.

Super servive snelle afhandeling en betaalbaar

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!